Essie Treat Love & Color

Mulla on aina lakatut, värikkäät kynnet ja useimmiten vielä jonkinlaiset koristelutkin. Kaikki eivät kuitenkaan voi tai halua käyttää näkyviä lakkauksia, mutta haluavat silti suojata kynnet. Kaikilla ei myöskään ole aikaa tai mielenkiintoa käyttää lukuisia tuotteita lakkaamiseen, vaikka haluaisivat, että kynnet näyttävät huolitelluilta.


Essien kevään uutuustuote on Treat Love & Color-hoitolakka, jota voi käyttää kynsille sellaisenaan ja se vahvistaa kuivia ja hauraita kynsiä.


Kokoelmassa on neljä neutraalia, hieman erisävyistä lakkaa.


Sävyt etusormesta pikkurilliin:
-01 Treat Me Right
-02 Tinted Love
-03 Sheers To You
-04 Laven-dearly


Omat kynteni ovat aina hieman kellertävät, mikä vaikuttaa läpikuultavan lakan sävyyn. Lakoissa on aavistus shimmeriä, joka erottuu parhaiten persikkaisessa Sheers To You:ssa.


Kynsillä on kaksi lakkakerrosta, enkä käyttänyt alus- tai päällyslakkaa. Lakat kuivuvat nopeasti ilman sitäkin.


Treat Love & Color-kynnenvahvistajat eivät sisällä formaldehydiä. Monissa kynsiä kovettavissa ja vahvistavissa tuotteissa sitä on käytetty ja varsinkin pitkään käytettynä se saattaa kovettaa kynsiä liikaakin, jolloin ne napsuvat poikki silkkaa kovuuttaan. Vahvan kynnen tulee joustaa.


Neljästä sävystä jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Oma suosikkini on keskisormeen lakkaamani hennon roosa Tinted Love.


Treat Love & Color-lakat löytyvät jo kaupoista ja hinta on sama kuin Essien värilakoilla eli n. 16€.


Tuotteet saatu pr-näytteinä

20 thoughts on “Essie Treat Love & Color

  1. 1 ja 4 näyttävät tosi kivoilta! Vitsi, mun pitää varmaan hommata tällainen lakka kun välillä ei millään meinaa ehtiä koko värilakkashowta :)

    1. Joskus kaaaauan sitten oli muistaakseni Maybellinella vastaavia lakkoja ja silloin käytin samantapaista sävyä varmaan pullokaupalla:) Tuli nostalginen olo näistä.

  2. Mä en tiedä onko mulla vialliset kappaleet, mutta ei meinaa kuiva yksikään, ei edes yksi kerros, jos laittaa toisen niin turha odottaa, että ilman pikakuivattajaa saisi kuivaksi. Pinta pysyy sellaisena kostean tahmeana koko ajan, enkä ole ainoa joka tätä sanoo. Tiedä onko eri tasoista liikkeellä, mutta itsellä meni hermot kuivatellessa. :D

    1. :o Ei nyt luulisi olevan viallisia tai jotenkin toisistaan poikkeavia kappaleita. Täytyypä kysellä kaverilta, jolle lupasin pari pulloa testattavaksi, että miten hänellä nämä toimii!

  3. No nää kuulostaa just sille, mitä mun kynnet kaipaa! Ne tuntuivat menevän tammikuun lakkaintoiluistani tosi kuivan haperoiksi, aloitin nyt lisäravinnekuurin jos siitä saisi jotain apua :P

    1. Mä pupellan kans biotiinia, ja aikaisempien kokemusten perusteella se kyllä tepsii. Ja kosteutus on tietenkin tosi tärkeää, eli rasvaa, rasvaa ja rasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *