Essie Toned Down & Press Pause

Koskahan mä olen viimeksi julkaissut kynsiaiheisen postauksen? Siitä on niin kauan, etten edes muista. Instassa ja instastoryissa kynsikuvia sentään vilahtelee ajoittain. Useimmiten lakkaan vain yksiväriset kynnet ilman mitään koristeluja, eipä niissä kauheasti ole kuvattavaa. Aika ei mitenkään riitä monimutkaiseen koristelusessioon ja se pikkuisen harmittaa mua. Olisi kiva edes joskus toteuttaa joku kiva lakkaus.

Sain pr-kappaleet Essien uusimmasta kokoelmasta, joka kantaa nimeä Serene Slate. Sävyt ovat tummia ja tyylikkäitä ja valitsin niistä ensimmäisenä kynsille murretut sinisävyiset Toned Downin ja Press Pausen. Koko kokoelman taidokkaat swatch-kuvat löytyvät muuten Emman tontilta.


Molemmat lakat peittivät helposti kahdella kerroksella ja olivat kaikin puolin helppoja tapauksia. Aluslakkana käytin uutta Essien Strong Startia, joka on osoittautunut First Basen veroiseksi ja jota varmasti suosin jatkossa.


Tällaiset pilkkukoristelut on maailman yksinkertaisin toteuttaa, mutta keräävät aina positiivista huomiota. Pilkuttelin kahdella eri dotting toolilla eri kokoisia pilkkuja käyttäen samoja lakkoja ja lisänä Essien valkoista Blancia.


Viihdyin näissä kynsissä monta päivää ja jos mun pitäisi valita yksi koristelutyyli, jota saisin käyttää maailman tappiin asti, se saattaisi olla juuri pilkuttelu. Tai sitten jaetulla ykkössijalla olisi siirtokuvat. Leimailun suhteen olisi tehtävä ryhtiliike, koska aina kun saan aikaiseksi leimata, mun tekee vaan mieli tuijotella kynsiä koko ajan.

Mites te muut kynsihöperöt, jos saisi valita vain yhden tyylin, mikä se olisi?


Tuotteet saatu pr-näytteinä

18 thoughts on “Essie Toned Down & Press Pause

 1. Ai että mä aina kattelen näitä siistejä kynsikuvia ihaillen! <3 Ja tosi kivan näköiset tulee pelkästään pilkuttamalla, vau!

 2. Kyllä mä leimauksen valitsisin (ja olenkin valinnut, enhän mä juuri muuta nail artia ole aikoihin tehnytkään :D) Liukuvärikin vois olla toinen, sekin on lopulta aika iisi toteuttaa ja herättää kans aina positiivista huomiota. Ihanat nämä pilkkukynnet!

  1. Mulle tuli tästä kommentista kipinä liukuvärjäilyyn:D Mua siinä jarruttaa vaan sotkun siivoaminen, onnistun jostain syystä aina sottaamaan tosi paljon. Liukuvärjätyt kynnet on kyllä ihanat ja aina se siistimisurakan väärtit.

 3. En muista, mutta ai että mä olen kaivannut näitä postauksia! Ymmärrän kuitenkin hyvin, ettei aikaa ole, sillä itsellähän ei kestäis kärsivällisyys edes sadasosaa väsätä edes mitään tämän kaltaista. :D

  1. Kesällä mulla on pitkä loma, että jospa silloin saisi toimeennuttua vähän useammin kynsien pariin ja jopa postattua niistä:)

 4. Tosi kivat väriyhdistelmät näissä kynsissä! ♥
  Ei varmaan tule yllärinä, että itsellä se leimailu… Mutta jos leimoistakin pitäisi jokin kuvio valita, niin ehdottomasti raidat. Niitä voisin pitää loputtomiin. :)

 5. Niin nätit! :) Sun kynnet ovat niin kauniin malliset, että niihin riittää vaikka se kiva yksivärinen lakkakin, että ovat ihan <3
  Itse tulee nykyään aivan liian vähän lakattua ja/tai koristeltua, mutta kyllä se ”helpoin” tie nättiin lakkaukseen on varmaan leimaus :P

  1. Kiitos <3 Leimailu oli tämän pikkugallupin voittaja eikä ihme, saahan sillä tosi näyttävät kynnet. Aika usein saa myös selittää jopa ihan ventovieraille miten kuviot on tehty:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *