Essie Summer 2016 Viva Antigua!

Mä odotin tätä Essien kesäkokoelmaa ihan tosi paljon, sillä etukäteen lakat vaikuttivat tosi kiinnostavilta ja vähän erilaisilta tällä kertaa. Odotus palkittiin, ja nyt mulla on teille swatchit kokoelman kuudesta lakasta, olkaapa hyvät!

Kaikissa swatcheissa on käytetty aluslakkana Glisten & Glow Stuck On Blu!:ta ja päällyslakkana on Seche Vite. Lakoissa on ohut ns. jenkkisivellin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Coconut Cove on kerrassaan valloittava ns. epävalkoinen. Lakka ei siis ole puhtaan valkoinen, vaan luonnonvalkoinen. Eron huomaa, kun vertaa pulloa tai kynttä vitivalkoiseen korkkiin. Voin kertoa, että kuvaaminen oli haastavaa enkä nettiä selatessani löytänyt yhtään kuvaa, jossa sävy toistuisi täsmälleen oikein. Oma pullokuvani on sentään hyvin lähellä.

Cremekoostumuksinen lakka raidoittui hieman, mutta sain kuitenkin riittävän peittävyyden ja tasaisen tuloksen kahdella reilulla kerroksella ja tuhdilla päällyslakkakerroksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vadelmanpunainen Berried Treasures on todella herkullinen crellykoostumuksinen lakka. Kaksi vaivatonta kerrosta, lakka kuivuu upean kiiltäväksi ilman päällyslakkaakin. Taattua turvalakka-ainesta, helppo levittää ja kuivuu nopeasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kokoelman toinen punainen on hieman oranssiin kallellaan oleva Hiking Heels. Jälleen kaksi kerrosta, erinomainen crellykoostumus. Punaisten kanssa tietenkin kannattaa varoa kynsinauhoja, mutta Hiking Heels meni melkeinpä itsestään sinne minne pitikin. Takuuvarma katseiden kerääjä kesävarpailla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ennakkosuosikkini, kokoelman nimikkolakka Viva Antigua! oli kaiken odotuksen arvoinen. Upea, upea turkoosi tutulla Essien kimaltavalla hitulalla ryyditettynä. Ensiluokkaisen jämäkkä koostumus, kuvissa kaksi kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sähäkkä sininen Loot In The Booty on hyvin peittävä, jännittävällä sinisellä shimmerillä pakattu lakka. Shimmerissä voi sopivassa valossa nähdä häivähdyksen purppuraa. Erittäin hyvä koostumus, kaksi kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuka sanoo, ettei kesäkokoelmassa voisi olla mustaa lakkaa? Tribal Text-stylesille olisin toivonut hieman parempaa peittävyyttä, mutta toinen kerros paikkasi ensimmäisen hienoisen läpikuultavuuden ja kolmatta ei tarvittukaan. Harmi, ettei kuvauspäivänä paistanut aurinko, joten en saanut lakan värikkäitä vivahteita esiin, sillä tästä löytyy niin violettia kuin vihertävääkin.

Kameran tarkennus sekosi lakasta täysin ja 9/10 ottamastani kuvasta oli epätarkkoja:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, erittäin hyvälaatuinen ja todellakin jotain uutta tarjoava kokoelma Essieltä, viisi tähteä.

Mitä sanoo raati?


Lakat saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

32 thoughts on “Essie Summer 2016 Viva Antigua!

 1. On kyllä ihan mielettömän hyvä kokoelma ja tosiaan erilainen mitä Essien kesäkokoelmalta on totuttu odottamaan. Neljä näistä on sellaisia jotka on varmaan ”pakko” hankkia. Sininen, musta, turkoosi ja vadelmanpunainen on mun suosikit <3

 2. No nyt harmittaa etten tilannut turkoosia :/ joissain kuvissa se näytti hyvältä, joissain taas ihan eriltä. Otin vaan sinisen ja mustan, ne on kylläh ienoja. Musta on nyt kolmatta päivää kynsillä, olen ihan rakastunut siihen <3

 3. Mää en yleensä innostu Essien kokoelmista, mutta tää on kyllä nappisuoritus. Sininen lakka näyttää upealta ja punaiset herkullisilta. Valkoinenkin on tosi kiva. Jos turkoosi ois vähän sinisemmän sävyinen innostuisin siitäkin.

  1. Turkoosi on tosiaan vihreään päin kallellaan ja jos ei ole vihreän ystävä, sille ei ehkä lämpene. Onneksi tästä löytyy muita tosi kivoja:)

 4. Turkoosi Viva Antigua on uskomattoman ihana ja mun on pakko hankia se! Tosi upeat kuvat olet ottanut ja nuo kiiltoheijastukset on kauniita :)

 5. Mä oon odottanut näitä lakkoja ehkä eniten koskaan Essien julkaisuista, toi turkoosi on sävyltään ja shimmerinsä kanssa oikea ’namupala’. <3

  Punaisia en tarvinne, valkoistakin täytyy vielä harkita mutta muut pitänee hommata. Eiköhän nämä tule Suomessakin myyntiin kuten kesäkokoelmat on yleensä tulleet..? Jos jonkun haluaisi leveäsutisena.

  Kauniit swatchit!

  1. No mulla sama, odotin näitä kuin joulua. Mä en tosiaan tiedä, tuleeko nämä kauppoihin miten laajalti. Yleensä kesäkokoelma on tullut ja Bridal-kokoelma taas ei, mutta tänä vuonna sekin tuli kaikkialle. Saapa nähdä miten käy:)

 6. Ihanat värit! Vadelmanpunainen ja valkoinen tarttis saada… oevoe… you can’t have everything and so on… Nimittäin kävin Cesarin sivuilla ja sinne on tulossa nyt uutuuksia myös Color Clubilta! Eikö se, että on saanut vihdoin sekä asunto- että autolainan maksettua, olekin sen arvoinen juttu että sitä voi juhlia muutamalla uudella lakkapullollla? Onhan? Jooko?

 7. Onpa kivoja. Tuo Viva Antigua taitaa olla niin lähellä Naughty Nauticalia ja Garden Varietya, että en voi sitä hankkia.

  1. Mun täytyiskin ihan vertailla näitä keskenään, sillä omistan molemmat. Tosin niissä ei ole shimmeriä mutta sävy saattaa olla kohtuullisen lähellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *