Essie Resort 2016 Collection

Essien tuttu kevättalven lanseeraus, Resort-kokoelma, saapui mulle swatchattavaksi. Joogaharrastajana ihastuin jo etukäteen kokoelman lakkojen nimiin ja kirkkaat sävy lupailevat kevättä.

essie_resort


Mennään enemmittä jaaritteluitta asiaan. Kaikissa swatcheissa on käytetty Essie First Base-aluslakkaa ja päällyslakkana on kerros Seche Viteä.

Ensimmäisenä jännä ”epä-oranssi”, joka voisi aivan hyvin kuulua johonkin syyskokoelmaankin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Taj-ma-haul on murrettu, vaalea oranssi. Sävylle ei ihan heti löydy dupeja edes viidensadan lakan kokoelmasta. Kaksi kerrosta, helppo cremekoostumus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Perinteisempää sävymaailmaa edustaa rehti vaaleanpunainen Delhi Dance.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Delhi Dance on niin ikään kahden kerroksen lakka. Yllättävän kiva koostumus vaaleanpunaiseksi, jotka tuppaavat monesti olemaan haastavia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nyt on keväistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Going Guru on rehellinen hennon vaaleanvihreä. Ei minttu, ei turkoosi, vaan ihan oikeasti vaaleanvihreä. Ei ihan tavallisin sävy, mikä tekeekin tästä erityisen viehättävän. Hivenen kieli keskellä suuta levitettävä, mutta kynsillä sävy palkitsee. Kaksi kerrosta, ensimmäinen raidoittui vähän, mutta paksummin levitettynä lakka lähti valumaan. Suosittelen ensimmäiseksi kerrokseksi hyvin ohutta ja tarpeen mukaan yhtä paksumpaa tai pitemmille kynsille kahta vähän ohuempaa lisäkerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Viimeisenä oma suosikkini, murrettu turkoosiin nojaava sininen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nama-stay The Nightissa on hyvä koostumus, kaksi helppoa kerrosta riitti peittämään. Tätä pidin muutaman päivän eikä lakka värjännyt kynsiä. Olin toki tavalliseen tapaani laittanut kaksi kerrosta aluslakkaa, jota suosittelen kaikille etenkin tällaisten sävyjen yhteydessä varmuuden vuoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Yhteenvetona kokoelmasta totean, että sävyt ovat kivoja, vähän erilaisia ja laadullisesti kivoja tuttavuuksia. Resort-kokoelmaa ei tule marketteihin myyntiin, mutta voit hankkia omasi CesarsShopista, josta olen saanut lakat swatchattavaksi. Kokoelma on saatavilla myös kätevästi minipulloissa ja Essien minipullothan ovat ihan käyttökelpoisen kokoisia (5ml), joten sekin on oiva vaihtoehto.


Lakat saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

30 thoughts on “Essie Resort 2016 Collection

 1. Ihanan keväisiä sävyjä! Tulisipa se kevät jo. Oranssi ei yleensä ole mikään suosikkivärini, mutta tuo on ihana! Muutenkin oranssi on viime aikoina miellyttänyt omaa silmää normaalia enemmän. Vihreä lakka on todella nätti myös :)

  1. Mäkään en ole oranssille kauheasti lämmennyt ennen viime syksyä, jolloin ilmestyi esim. Picture Polish Autumn ja OPIn It’s a Piazza Cake. Kevääseen aika luonnollinen jatkumo on tällainen haaleampi ja pastellisempi sävy. Ei huono:)

 2. Mä jo ehdin suunnitella, että säntään Sokkarille näitä hiplaamaan, mutta en sitten näköjään taidakaan :D Vaaleanvihreä ja sininen ovat mun suosikkeja (mikä yllätys), etenkin tuon vihreän voisin tahtoa.

  1. En tiedä mikä logiikka siinä on, ettei tätä tule normaalimyyntiin Suomessa. Liekö sitten liian lähellä kevätkokoelmaa vai mikä, sitä voi vain arvailla. Vihreä on tosi sievä <3

  1. Mun piti verrata tätä sinistä viime vuoden Neon-kokoelman siniseen, mutta tajusin tähän vastatessani, että unohdin sen tehdä. Siinä oli jotain samaa, muistaakseni:)

 3. Hienot swatchit ja ihan kivoja sävyjäkin. Essie ei kuitenkaan yleensä herätä mussa mitään pakkosaada-hetimullenyt -fiiliksiä, mutta vannomatta paras… Noi on hyvinkin sellaisia perusnättejä että saatan tilata jonkun sävyn aina vaivihkaa muiden juttujen ohessa… Nähtäväksi jää. :D

 4. Mä tuon oranssin Taj-ma-haulin jo hommasinkin Cesarista, mutten ole vielä ennättänyt sitä kokeilemaan. Toi vaaleanvihreä houkuttaa kieltämättä myös, mutta koostumus ei siis liene ihan helpoin. Hmmm.

  1. Emma oli tarvinnut kolme kerrosta vihreän kanssa mutta mä selvisin jostain syystä kahdella. Koostumus ei missään tapauksessa ole huono mutta vaatii ehkä hieman enemmän paneutumista lakkaustoimenpiteeseen:)

 5. Vihreä kyllä houkuttelee kovin, mutta luulen, ettei kannata kuitenkaan hankkia. Ei ennen kuin olen päässyt yli tästä mun vihreiden ja sinisten kammosta. :D

 6. Kivoja lakkoja, mistä monet aiheuttaa semmoista ”olisipa tuo ihana lakka” -fiilistä, mutta tarkemmin ajateltuna en välttämättä tarvi yhtäkään. Nama-stay the Night oli ehkä komein tapaus, mutta tuon sävyistä lakkaa ei tulisi kynsille laitettua varmastikaan usein ja Going Gurun pelkään olevan liian lähellä muita oman kokoelmani lakkoja. :(

  1. Mun pitäisi tehdä näistä joku vertailu mutta ensin en tajunnut, sitten en muistanut ja nyt en ole ehtinyt. Itseäkin kiinnostaa, miten kokoelman lakat vertautuvat muihin omistamiini.

 7. Nää on kyllä ihanan sävyisiä kaikki :) Ostoslistalla olisi kolme, mutta mitä sitä nyt yhtä ostamatta jättäisi… Ehkä mä hankin tästä sen minisetin, niin ei tarvitse miettiä rahan menoa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *