Essie Neon Collection 2015

Essie on julkaissut tuttuun tapaan kesäisen neonkokoelman ja sain lakat swatchattaviksi CesarsShopista. Essien neonlakat eivät nimestään huolimatta ole perinteisiä, räikeitä neonsävyjä vaan kirkkaita perusvärejä pienellä twistillä.

essie_neon_collection2

Kaikissa on aluslakkana Glisten & Glow’n Stuck On Blu (2x) ja päällyslakkana yksi kerros saman merkin HK Girliä. Saamissani lakoissa on kapea sivellin. Yleensä näitä LE-kokoelmia ei tule Suomessa kauppoihin joten leveällä EU-sudilla näitä ei saakaan. Pärjäsin ihan hyvin myös kapealla siveltimellä, sillä ainoastaan Vibrant Vibes oli haastavampi lakattava.Make Some Noise
 on toinen kokoelman suosikkilakoistani. Koostumus on crememäinen, täyteläinen ja peittää hyvin kahdella helpolla kerroksella. Kuten tällaiset voimakkaat sävyt yleensäkin, poistaessa lakka värjää herkästi kynsinauhat, joten se kannattaa poistaa liu’uttamalla kärkeä kohden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVibrant Vibes on neonlakka myös koostumuksen puolesta ja tämän kanssa kolme ohuehkoa kerrosta toimii parhaiten. Ensimmäinen kerros kaljuuntui hieman, joten lakkaaminen kannattaa suorittaa keveällä kädellä.Lakka kuivuu mattapintaiseksi. Sävy on tosi nätti ja kesäinen, joten hieman haastava koostumus vähän harmitti. Lakan sävy on luonnossa kirkkaampi kuin kuvassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMelody Maker
on jännittävä sävy. Se ei ole aivan perusvihreä, mutta ei myöskään turkoosi. Ehdottomasti raikas ja kiva kesäksi! Koostumus on hyvä, cremetyyppinen ja lakka kuivuu kiiltäväksi. Kaksi helppoa kerrosta. Myös tämä kannattaa poistaa varoen ja itse lisään aina voimakkaiden sini/vihreäsävyisten lakkojen alle kaksi kerrosta aluslakkaa, sillä sävyt värjäävät herkästi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAll Access Pass
peitti kahdella kerroksella. Lakan koostumus on hieman tahmea ja se kuivuu mattaiseksi. Sävy toistuu käytännössä kaikissa netistä löytyvissä kuvissa liian sinisenä, sillä oikeasti All Access Pass on rehellinen violetti. En itsekään saanut sävyä kuvissa ihan kohdalleen, joten tässäkin lakka näyttää liian siniseltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Coacha’bella
on lempisävyni tästä kokoelmasta. Puhdas, kirkas berry on aina kaunis ja ajaton ja crellymäinen koostumus oli erittäin helppo levittää kynsille kahdella kerroksella. Ihana! Tämän tulen yhdistämään Make Some Noisen kanssa jossakin vaiheessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGroove Is In The Heart
on tyttömäisen söpö vaaleanpunainen. Kaksi paksua kerrosta riitti peittämään kynteni. Sävy eroaa huomattavasti yleensä kokoelmissa olevista vaaleanpunaisista lämpöisyytensä vuoksi ja sopii varmasti parhaiten hieman päivettyneelle iholle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iskeekö tällaiset ”epä-neonit” vai pitääkö kesällä olla ihan rehellistä ja aitoa neonsävyä kynsillä?

Lakat saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

20 thoughts on “Essie Neon Collection 2015

  1. Kyllä ”epä-neonit* toimii, ja tämä on kiva kokoelma Essieltä noin kokonaisuudessaan. Koitan kuitenkin skipata tämän kokoelman omien hankkimisteni kanssa, koska olen välttynyt suuremmalta kiinnostukselta näiden lakkojen suhteen…
    Mun lemppari on tällä hetkellä ehkä kanssa tuo Coachabella. :)

    1. Kuulin eilen, että Essien kesäkokoelma tulis kuitenkin kauppoihin täällä Suomessakin, siinäkin oli tosi kivoja ja raikkaita sävyjä joista hätäisenä ehdin jo pari hankkiakin. Coacha’bella ja Make Some Noise ansaitsisivat kyllä päästä yhdessä vaikka liukuväriin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *