Essie Madison Ave-hue

Essie Madison Ave-hue, pinkki hopeisella shimmerillä pakattu ihanuus.
Todellakin pinkki-pinkki, eikä mikään vaaleanpunainen.

Kynsien teko jäi taas yömyöhään ja lätkin koristeeksi siirtokuvat ja tein vähän pilkkusia dotting toolilla, mielessä oli visio päivänkakkaroista. Ehkä nuo nyt jotenkin etäisesti ainakin niitä muistuttavat:)

Huomasin hyvin nopeasti, että lakka ei sovi ihonväriini. Koetin korjata sävyä levittämällä päälle kerroksen Rimmelin mikroglitter-topcoatia mutta sekään ei parantanut asiaa. Samalla tuli kollattua Helmeristä muutama muukin vastaavan sävyinen lakka ja niinpä tämä sekä pinkit kaverinsa lähtivät jo uuteen kotiin ystäväni bongattua ne kirppislaatikoistani:)

Kaksi kerrosta riitti peittämään, pitemmillä kynsillä tarvittaisiin ehkä kolmas.

Nyt kun tämä lakka muutti pois, saan kai hankkia Go Ginzan, vai mitä? :)

22 thoughts on “Essie Madison Ave-hue

  1. Tuota mä oon kuolannut lehtimainoksista, on niin kaunis sävy. Mulla tosin pinkkejä on jo enemmän kuin omiin tarpeisiin, että en (ehkä) tarvitse enempää ;)

  2. Ompa ihanat kynnet taas ja ihana lakka! Kyllä mä tuon lakan mielelläni ottaisin kokoelmiini, kutne melekin minkä vaan pinkin tai vaaleanpunaisen tai violetin tai… Mutta kovasti yritän itselleni uskotella, että on noita pinkkejä jo ihan tarpeeksi ja uutta en hanki ennen kuin jonkun vanhan saan loppumaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *