Essie gel couture

Miltei kaikki lakkamerkit ovat julkaisseet ilman uv/led-valoa kovettuvan geelilakkasarjan, ja nyt sellainen ilmestyi myös lempimerkiltäni Essieltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gel couture-nimeä kantava sarja käsittää 12 uutta lakkasävyä sekä päällyslakan. Lakoille luvataan jopa 12 päivän kesto, mikäli päällyslakkaa lisätään kynsille joka toinen päivä. Sävyt on jaettu neljään eri sävyperheeseen:

atelier – neutraalit
first look – pastellit
runway – kirkkaat
after party – tummat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pullon muoto on erikoinen ja erottuva. Sivellin on tuttu Essien leveä ja litteä, jolla on helppo ja nopea työskennellä, eikä kynsinauhojen tuntumaan juuri jää siistittävää. Siveltimen varsi on muotoiltu hauskasti pullon kierrettyä teemaa mukaillen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan 12 päivän kestotestiin musta ei ole, ja blogistakin loppuisi aiheet, mutta aloitin haastavimmalla sävyllä, joka on vaalea Pre-show Jitters. Kyseessä on erittäin vaalea beige, oikeastaan epävalkoinen. Ihana väri ja oivallinen valinta tutustua lakkojen laatuun, sillä tällaiset sävyt ovat usein aika hankalia levittää, ja/tai raidoittuvat eivätkä peitä kunnolla.

Kaveriksi valitsin On the Listin, koralliin taittavan oranssin. Laitoin alle tavallisen aluslakkakombon, eli Trindin Nail Repairin ja Essien First Basen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kummassakin lakassa oli hyvä, jämäkkä ja helposti levittyvä koostumus ja molemmat peittivät kahdella kerroksella. Annoin ensimmäisen kerroksen kuivahtaa hetken ennen seuraavan levittämistä ja odotin myös pienen tovin ennen Gel couture Top Coatin levittämistä. Myös päällyslakka kuivui nopeasti ja jätti upean kiillon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla oli täsmälleen On the Listin sävyyn sopivia MILVin siirtokuvia, joilla koristelin vaaleat kynnet ja kokonaisuuden kruunasi pari niittiä keskisormen kynteen. Kyllä kelpasi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulle muodostui Gel couture-lakoista erittäin positiivinen kuva. Olen sittemmin lakannut myös kahdella muulla saamallani lakalla, jotka ovat myös olleet erinomaisia.
Hinnaltaan lakat eivät ole tavallisia Essien lakkoja kalliimpia, suositushinta on 14,90€ ja pullossa on sama 13,5ml määrä lakkaa. Kokoelma on saapunut kauppoihin kesän aikana.


Lakat saatu maahantuojalta pr-näytteinä

15 thoughts on “Essie gel couture

  1. tuohan oli hyvä vinkki! Ehkäpä ostankin vain tuommoisen päällyslakan ensin, koska kynsilakkoja mulla todellakin riittää yli loppuelämän tarpeiden :)

   1. Mä olen käyttänyt tota omaa päällyslakkaa niin ahkeraan, että kohta on tosiaan ostettava jo uusi. Ja meinaan ostaa, koska olen tykännyt siitä tosi paljon muidenkin lakkojen päällä. :)

    1. Täytyypä itsekin kokeilla ja etenkin kiinnostaa, miten toimisi leimausten päällä. Eipä tuo juuri tavallisille pikakuivattajille häviä vaan kuivuu ihan yllättävänkin nopeasti.

 1. Onpa kiva lakkaus!
  Multa puuttuu just tuo taupe ja ruskea nude, jotka luulen vielä tarviivani. Niin hyvälaatuisia lakkoja, joista ei voi olla tykkäämättä! Ja mun mielestä on kans kiva, kun lakat eivät ole kalliimpia, vaikka ovatkin geelilakkoja :)

 2. Päällyslakka kiinnostaa, sekä tuo Pre-show Jitters, ehkä myös tuo murrettu marjapuurolakka, joka on yhdessä lähikuvassa. Tuo pullo on tosin aika mielenkiintoisen (lue:kamalam) mallinen =S

  1. Mä taidan seuraavalla lakkauskerralla kokeilla tota päällyslakkaa tavallisen lakan päälle. Oon kyllä tykännyt näistä Essieistä kovasti, olen nyt neljällä lakannut ja kaikki on olleet erittäin hyvälaatuisia:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *