Essie Gel Couture Bridal 2017

Essien Bridal-kokoelma lienee useimmille kynsiharrastajille tuttu. Tänä keväänä Bridal-kokoelma julkaistiin Gel Couture-versiona, eli kyseessähän on Essien ilmakovetteinen geelilakka, joka ei tarvitse uv/led-uunia kuivuakseen.


Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa (yleensä Bridal-kokoelmassa on ollut neljä) ja mulla olisi nyt teille niistä swatch-kuvat. Swatcheissa olen käyttänyt Essien First Base-aluslakkaa, vaikka sitä ei ohjeen mukaan ole välttämätöntä laittaa. Mulla on kuitenkin niin epätasaiset kynnet, etten osaa kuvitella lakkaamista ilmankaan. Päällyslakkana on Gel Couture Top Coat.


Lace To The Altar on valkoinen sheer-lakka, joka sopisi erityisen hyvin talvimorsiamelle. Kaksi kerrosta, hyvä laatu, mutta ei täysin peittävä lopputulos.


Satin Dress Is More on lakka, josta en oikein tiedä, kuuluisiko sen olla peittävä vai ei. Lakkasin kuitenkin peittävyyttä tavoitellessani kolme kerrosta eikä se sittenkään peittänyt täysin, joten luultavasti lakka on tarkoitettu jättämään vapaan kasvun raja näkyviin. Ranskislakkana tämä toimisi muuten, mutta ensimmäinen kerros raidoittui aika tavalla.


Blush Worthy on sievä vaaleanpunainen lakka persikkaisella shimmerillä. Olin jo aiemmasta viisastunut ja lakkasin vain kaksi kerrosta, eli tämänkään ei kuulune olla peittävä. Tästä tuli mieleen Tinded Love Treat Love Color-kokoelmasta.


Jälleen kerran kävi niin, että suosikikseni nousi yllättäjälakka. To Have And To Gold ei puhutellut pullossa, tosin mietin, toimisiko se leimauksessa (ei toimi), mutta kynsillä lakka heräsi eloon. Ruusukultainen sävy on yhtä aikaa sekä hillityn tyylikäs että näyttävä. Kuvissa kaksi kerrosta.


Sage You Love Me oli se ennakkosuosikkini. Ajaton, vintagehenkinen harmaanvihreä sävy sopii moneen vaikka ei ehkä olekaan se perinteisin valinta morsiuskynsiin. Hyvä ja helppo cremelakkamainen laatu, kaksi kerrosta.


Toinen lakka, josta ilakoin etukäteen on Berry In Love, sillä Essie taitaa berrysävyt. Tälle joudun ikäväkseni antamaan moitteita laadusta, sillä lakka vaati kolme kerrosta peittääkseen. En tahtonut edes uskoa sitä, vaan lakkasin ensin kaksi, otin kuvat ja vasta siinä vaiheessa aloin tarkastella kynsiä kunnolla -ja tartuin uudelleen siveltimeen. Tällaisen sävyn tulisi peittää kahdella kerroksella, onhan Essieltä nähty vastaavia lähes yhden kerroksen ihmeitäkin, joten soosoo, ei näin. Vaan onhan tuo kynsillä kaunis ja näyttävä sävy, eipä sillä.

Verrattuna vaikkapa Ballet Nudes-kokoelmaan (juttua kokoelmasta täällä ja täällä) Bridal jätti ikisinkun vähän kylmäksi, vaikka mukana oli kivojakin sävyjä.
Mitä te tykkäsitte näistä?
Sain lakat kuvattavaksi CesarsShopista, jossa niiden hinta on 13,90€.

Pieni kevätarvontakin on suoritettu ja onnettaren käsi poimi voittajaksi Riikan, joka saikin jo tiedon voitosta. Paljon onnea!

Mä olen tosi kiitollinen, että tää viikko alkaa olla taputeltu. Sairastuin viime lauantaina flunssaan, joka äityi sellaisiin mittasuhteisiin, etten muista koska olisin ollut näin kipeä. Mulle nousi oikein kuumekin ja ääni lähti kurkunpääntulehduksen myötä kokonaan ja on edelleen poissa. Vietin siis hiljaista viikkoa vähän jälkijunassa, mutta mähän en kirkkoon kuulukaan. Toisaalta viikko tunnetaan myös kärsimysviikkona tai piinaviikkona, että nekin natsaa.

Mitenkähän sitä ennen olis pärjännyt ilman näitä sähköisiä viestimiä? Perheen sisäinen tiedotus on meillä hoidettu pitkälti WhatsAppin kautta: ”voitko tuoda mulle lasin tuoremehua?” ”KUOLEN JANOON” ”voitko hakea mun paketin postista?” ”onko meillä limaa irrottavaa yskänlääkettä?” ”gerbiilien vedet pitää vaihtaa” ”menkää mäkkäriin syömään en pysty laittamaan mitään ruokaa”
Että näin.

Kuvittelin esitteleväni tänään uudet Picture Polish-hankintani, mutta eipä tässä ole ollut lakkaaminen päällimmäisenä mielessä. Ne nähtäneen sitten ensi viikolla, siihen asti moikkelis:)


Lakat saatu blogiyhteistyön kautta

16 thoughts on “Essie Gel Couture Bridal 2017

 1. Voi sun flunssaa…

  Valkoiset, roosa ja ruusukulta ovat nättejä – mietin että harmaanvihreä ei välttämättä imartele ihon sävyä (?).

 2. Sage you love me on mun mielestä näistä kiinnostavin ja kaunein <3

  Voi ei, toivottavasti alat jo paranemaan, itselläni oli samantyylinen flunssa alkuvuodesta ja kolme päivää mekin mentiin kotona hiljaiselossa ja viesteillä kommunikoiden :'D Ei kiitos enää koskaan uudestaan, elämäni karmein kurkkukipu jää kyllä varmasti muistiin, vaikka mitään virusperäistä diagnoosia kummempaa en saanutkaan.

  Toivottavasti ensi viikolla jo parempi, en nimittäin malta odottaa PP:n uutuuksien esittelyä ;)

  1. Tää tauti tuntuu istuvan nyt todella tiukassa eikä anna periksi. Kohta unohdan, miten ihmisten kanssa puhutaan:D Täytyy sanoa, että en muista edes milloin olisin ollut näin kipeä ja näin pitkään. Ehkä angiinassa joskus 2004:P

 3. Kiitos kiitos!
  Mullakin meinaa lenssua pukata mutta vielä tolpillaan ja taistelen vastaan! Pikaista paranemista sulle!

  Näille lakoille en nyt kauheesti lämmenny ? Nyt varsinkin kesää kohti jo kirkkaat värit mielessä ?

  1. Toivottavasti olet pysynyt terveenä! Keskiviikkona olisi tulossa vähän kirkkaampia sävyjä kun kirjoittelin uusista Picture Polisheista:)

 4. Kultalakka näyttää parhaimmalle! Mä olen kurkunpään tulehduksen pro. Lähes joka tauti on sitä laatua, olen ollut jopa kolmatta viikkoa äänettömänä kyseisen taudin takia johon auttaa ilmeisesti vain aika omalla kohdalla. Äänityöläisenä haittaa töitä sen verran että kotioloissa mennään. Mua helpottaa kylmät juomat ja ruoka voi olla vaan sileetä. Näkkäriä en kykene syömään. Tälläkin hetkellä oon myös ite taudin syövereissä mutta hei vasta toista päivää! PeeÄs: olen koittanut kurlata jopa viinaa muttei sekään auta, terva on kokeilematta. Paranemisia ja kärsivällisyyttä ❤️

  1. Apua, mullahan on nyt 9. päivä menossa tätä ja edelleenkin mykkänä. Taisin mennä viisi päivää kuppikuumalla ja vastaavilla kun mitään kiinteää ei edes tehnyt mieli laittaa suuhun, eikä mitään voimakkaan makuista kun kaikki poltteli nielussa.
   Tsemppiä ja paranemista, on kyllä ihan stanasta tää tauti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *