Essie Bachelorette Bash

Lakkailin taas eilen yömyöhään kynsiäni ja piti pysytellä turvallisilla vesillä. Lakaksi valitsin Essien Bachelorette Bashin, jota muuten voi tavoitella omakseen Wasting Lifestylen 1v arvonnastakin

Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta ja päälle asemoin verenpainetta nostattavat, ohuet decalit, joista ei edes ollut peilikuvaversioita arkilla.
Onneksi kaunis ja hyvälaatuinen lakka lievensi harmistusta. Bachelorette Bash on hieman kylmempi kuin aika lähellä sitä oleva Watermelon. Essien standissa lakat taitavat pönöttää vierekkäin.
Kummastakaan lakasta ei ole pahaa sanottavaa, sävyt ovat klassisia ja ajattomia.

Näillä kynsillä rymistelin päivän vantaalaisessa ostoskeskuksessa kynsilakkaystäväni kanssa:) Kotiin tultuani havaitsin ilokseni, että postikusti oli ladannut laatikon täyteen paketteja, siellä olivat pitkään ja hartaasti odotetut sekä yllättävän nopeasti saapuneet.

Näitä aukoessani lohmaisin saksilla peukalonkynnestä palasen lakkaa ja kynttä piti vähän piilotella kuvia ottaessa;) Illan valaistus-olosuhteet asettivat haasteita joten kannattaa kurkkia netistä parempia swatcheja lakasta.

Essie Bachelorette Bash

Ja sitten. Voisiko joku kertoa, mikä riivaaja meidän rantaleluja vaivaa, kun missään ei pysy ilmat sisällä??

18 thoughts on “Essie Bachelorette Bash

 1. Hyvä luoja että repesin tuolle puolityhjälle valaalle tai delfiinille tai mikä lie XD

  Mutta kynnetkin on kyllä ihanat kuten aina. Jos Essie jotain osaa todella mahtavasti, niin tehdä kauniita kesäisiä sävyjä ♥

  1. En tajua, mitä täällä tapahtuu…se on sunnuntaina täytetty ja ollut käytössä ja nyt se on itsestään tyhjentynyt o.O
   Kauhee homma oli vielä pumpata kun se on valtavan kokoinen:D

 2. Reps :D Ihana Sissi! <3 Voin niiin kuvitella sut aukomassa paketteja kauheella innolla ja naps! :D Ei saisi nauraa, kun tiedän kuinka ärsyttävää kynsien lohkeilu tai vahingossa leikkaaminen on.. Ja sitten vielä tuo valas XDD Kiitos päivän piristyksestä <3

  Niin ja lakka on kyllä kaunis, juurikin klassisen kaunis :)

 3. Kiitos, tääl just lens vedet näppikselle :D Tuo rantalelu, hahahhahhahahhahahha! Reppana, sekään ei pidä liiasta kuumuudesta :D Oivoi. On kyllä riivattua. Jotkut muurahaiset käy puhkomassa ne tai jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *