Essence my no make up routine -meikinpoistolaput

Kyselin taannoin instassa suosituksia kestovanulapuista ja sainkin monia hyviä vinkkejä ja ideoita. Asia ei kuitenkaan koskaan edennyt tilausvaiheeseen asti, sillä jäin miettimään materiaaleja ja niiden sopivuutta omalle iholleni. Mun kasvojen iho ei kestä oikein mitään mekaanista hankausta ja monet kestolaput on valmistettu bambulangasta tai vastaavasta virkkaamalla ja ne ovat aivan liian karheita.

Pääasiallinen tarve lapuille mulla on meikinpoistossa. Sinänsä en käytä ihonhoitoon juurikaan vanulappuja ja niitä kuluukin lähinnä kynsihommissa. Muutama vuosi sitten markkinoille tuli meikinpoistoliinoja, joiden luvattiin poistavan meikit pelkällä vedellä. Mullakin on ollut näitä liinoja käytössä ja niiden ongelma on usein turhan suuri koko ja se, että niitä pitäisi kuitenkin olla useampia, jotta osa voisi olla käytössä ja osa pesussa. Olen käyttänyt liinojen kanssa normaalia kaksoispuhdistusta, sillä en usko pelkän veden puhdistavaan voimaan. Materiaalin puolesta olen tykännyt noista liinoista, sillä ne ovat sellaista teddykarvamaista pehmeää matskua, jolla pystyn poistamaan myös silmämeikit ilman pelkoa silmänympärysalueen ärtymisestä.


Näin varmaankin instassa ensimmäisen kerran tämän Essencen meikinpoistosetin. Alkuun mulle kerrottiin, ettei tätä ole tulossa Suomeen, joten yllätys oli iloinen, kun löysin setin Lalalipstick-verkkokaupasta. Lapuissa on juuri kaipaamani pehmoinen ”teddykarvapinta”, sopiva koko ja niitä on tarpeeksi monta, jotta niitä riittää käyttöön ja pesuun. Toki varautujatyyppinä tilasin kaksi pakkausta saman tien:D mutta osasyy siihen oli ilmaiset toimituskulut yli 25€ tilaukselle.


Näiden lappujen esikuvana lienevät toimineet maailmalla tunnetummat Face Halo-meikinpoistolaput, joiden hinta on tietenkin paljon suolaisempi, mutta ulkonäkö on miltei identtinen. Face Haloja saa myös mustana, mikä on kiva juttu, sillä väistämättä valkoiset menevät ajan kanssa nuhjuisen näköiseksi tai saattavat värjäytyä pyykin joukossa.


Essencen settiin kuuluu 7 meikinpoistolappua, hiuspanta ja pieni pesupussi lapuille. Lapun halkaisija on 10cm, eli ne ovat erittäin passelin kokoisia. Yllätyin vähän lappujen paksuudesta, koska odotin sellaisia lörtsöjä, mutta näissä onkin sisällä jokin vaahtomuovi tai vastaava tuomassa tukevuutta. Yhtä lappua voi hyvin käyttää pari kertaa, ainakin jos käyttää maltillisemmin ja ei-vedenkestävää meikkiä, kuten itse teen.


En ole vielä pessyt lappuja, joten en tiedä mitä niille tapahtuu pesukoneessa. Ohjeen mukaan laput pestään 40 asteessa. Materiaali ja ompelujälki tuntuvat mielestäni tukevalta, joten olen luottavainen kestävyyteen ainakin tässä vaiheessa.

Mun on vielä pakko kehua Lalalipstic-verkkokauppaa. Tilaus tuli parissa päivässä hyvin  pakattuna henkilökohtaisen, käsinkirjoitetun tervehdyksen kera. Jos siis mietitte Essence- tai Catrice-ostoksia, suosittelen lämpimästi tätä vaihtoehtoa <3
En tiedä, kuuluvatko laput vakkarivalikoimaan, joten jos tällaisille on tarvetta, kannattaa toimia heti.

8 thoughts on “Essence my no make up routine -meikinpoistolaput

 1. Nämä on online exclusive eli niin kauan kuin tavaraa riittää. Olisi kyllä kiva, jos tulisi vaikka pelkkiä lappusia vakiovalikoimaan tai ihan hyllyihin asti.

  1. Olen samaa mieltä. Mulle itse asiassa valkeni vasta nyt, että osa tuotteista on näitä vain verkosta saatavia eikä edes tule kauppojen hyllyihin. Hyvä tietää tuokin, niin osaan seurata esim. lalalipstickin verkkokauppaa vähän tarkemmalla silmällä:)

 2. Mielenkiintoista, täytyypä tutkailla saako noita täältä koronasaarelta. :) Kerro ihmeessä kokemuksia kun oot käyttänyt pidempään!

  1. Kannattaa tutkailla verkkokauppatarjontaa, ei kaiketi löydy ollenkaan kivijalkakaupoista.
   Mä pesin nyt ekan satsin lappuja 40 asteessa ja hyvin tulivat puhtaaksi eikä menneet miksikään:)

 3. Kiitos verkkokauppavinkistä, en ollut aiemmin tuollaisesta kuullutkaan! Mulla on kans jäänyt ne liinat aika vähälle käytölle. Vanulappuja kuluu miselliveden kanssa, jolla viimeistelen putsauksen illalla ja putsaan kasvot aamulla. Sikäli mun kannattaisi kyllä siirtyä tällaisiin kestoversioihin, koska kyllä niitä vanulappuja kuluu ihan hurja määrä.

  1. Varmaan missään ei ole ikinä ollut noin nopeaa toimitusta, eli suotta eivät sitä mainosta. Nämä laput eivät ehkä sovellu varsinaisesti korvaamaan tavallisia vanulappuja, koska veikkaan että imaisevat aika huolella misellivettä. Meikinpoistossa sen sijaan toimivat äärimmäisen hyvin ja jopa mun herkkä sy-alue on sietänyt näiden hankausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *