Essence Glow to go: ongelma ja ratkaisu

Rakastuin Essencen uuteen Glow to go illuminating setting spray-meikinkiinnityssuihkeeseen ensisilmäyksellä.


Noin neljän euron hintainen suihke tekee meikkipohjasta ihanan kuulaan ja hehkuvan, mutta itse pakkaus jättää hieman toivomisen varaa. Suihke tulee pullosta vähän ruikkien ja kasvoille jäi sinne tänne isoja pisaroita. Ne voi tietenkin painella pois esim. meikkisienellä tai sormin taputtelemalla, mutta miettiessäni, miten käytettävyyttä voisi parantaa, löysin ratkaisun läheltä: kaivelin laatikoistani Lumenen kasvosuihkeen pumpun, jossa oli sopivasti samat kierteet kuin Essencen pullossa. Lyhensin pilliä hieman ja vaihdoin pumpun Essencen oman tilalle.

Aika yleinen ongelma kasvosuihkeissa on liian anteliaat pumput ja siksi olin säästänyt pari kappaletta hyvin toimivia ja hienojakoista suihketta tuottavia Lumenen pulloja.

 

Ylemmässä kuvassa Essencen oma pumppu, alakuvassa lainapumppu. Kuten kuvista voi huomata, iholle jää vieläkin vähän isompia pisaroita suihkeesta, mutta alemmassa kuvassa oleva Lumenen pumppu jättää selvästi hienojakoisemman tuloksen.

Problem solved. Jos pidät heleästä kasvomeikistä, kannattaa rynniä jollekin Essenceä myyvälle ständille asap. Niksipirkko toivottaa kaikille hehkuvaa viikkoa!

6 thoughts on “Essence Glow to go: ongelma ja ratkaisu

 1. Toi suihke on ihana ja pumppu täysin kakka, mäkin vaihdoin sen. :D Tai mä kaadoin Dr. Hauschkan lasipulloon koko sisällön, sillä Hauschkalla on kanssa aivan ihanan hieno misti. Jos tykkää kuultavasta lopputuloksesta tää on ihan must-tuote.

  1. Aina kannattaa säilyttää hyviä ja toimivia kosmetiikkapakkauksia! Olen myös kerran lingonnut lasisen seerumin pipetin tuusaksi laattalattialle, mutta onneksi oli varastossa parikin pipettiä, joista sain vaihdettua uuden tilalle.
   Mä ostin jo toisen kappaleen tuota suihketta kun tykästyin siihen niin kovasti:)

 2. Ooo täytyypä napata tää suihke!! Tosin sunnuntaina oli eräässä Tokmannissa jossa oli absoluuttisen tyhjä Essence-hylly ?

  1. Se on harmillisen tavallista että on tyhjät hyllyt. Kävin muutama päivä sitten yhdellä parimetrisellä ständillä ja siellä oli myyjä täyttämässä hyllyjä eikä liikahtanut senttiäkään, että olisin päässyt tutkimaan mitään. Eipä siinä sitten, lähdin pois:D

 3. Aiku hyvä vinkki, kiitos ^_^ Just sopivasti Lumenen suihke loppumassa, ei oo tullu mieleenkään et kannattaa ottaa se pumppu talteen!

  1. Laita ilman muuta pumppu talteen, näitä anteliaasti roiskivia kasvosuihkeita on nimittäin yllättävän paljon:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *