Essence Bootiful Nights

Essenceltä ilmestyy uutuuksia tiuhaan tahtiin ja niinpä mulla oli kiire päästä kirjoittamaan ajankohtaisesta Bootiful Nights-kokoelmasta, josta sain muutamia tuotteita testattavaksi. En itse ole koskaan erityisemmin välittänyt halloweenista, mutta moni panostaa siihen puvuin ja meikein, joten näistä tuotteista löytyy varmasti hyviä vinkkejä -ja tietenkin tuotteet sopivat käytettäväksi muulloinkin haamuteemasta huolimatta:)


Sävyt ovat tietenkin synkkiä kuten kurpitsajuhlan viettoon kuuluukin!


Kokoelmaan kuuluu kolme nestemäistä mattapunaa: musta No More Bat Days, sinilila Where Did I Park My Broom ja viininpunainen You Make My Heart Go Boo. Näissä on kivat karkkiset tuoksut, esim. musta tuoksuu LAKULLE ja levittyy huulille todella hyvin.


Punat ovat todella pigmenttisiä ja kestäviä ja vaativat siten ihan kunnon putsarit poistovaiheessa. Huulituntuma on oikein miellyttävä, ei lainkaan kuiva. Hinta 3,09€.


Bileisiin sopivat pimeässä hohtavat kynsilakka Glow Dark Top Coat (2,49€) sekä kynsitarrat (1,89€) viimeistelevät juhlalookin. Kuvan lakka ei itse asiassa ole kokoelmaan kuuluva, mutta vastaava tuote on saatavilla vähän erinäköisessä pullossa.


No Tricks, Just Treats Eyeshadow Palette (4,09€) koostuu kolmesta sävystä. Valkoisessa on aavistus helmiäistä, eli se ei ole täysin mattainen toisin kuin musta. Hohtavassa hopeassa on paras pigmentti. Mulla ei ole kauheasti kokemusta mustista luomiväreistä, mutta mielestäni tällä saa ihan kohtuullisen peiton väriä kerrostamalla ja etenkin käyttämällä luomivärinpohjustajaa.


Halloweeniin kuuluvat tietenkin erilaiset kasvomaalaukset ja Too Cute To Spook -varjostus- ja korostuspaletti on omiaan esim. harlekiinilookin luomiseen. Kumpikin sävy on tosi pigmenttinen ja tulipa mieleen, että näitä voisi varmasti käyttää myös luomivärinpohjustajina esim. yllä olevan paletin kanssa. Paletin hinta on 4,09€.


Kahden meikkisienen (2,49€) The Boo Crew-setti on toimiva halloweenin jälkeenkin ja näitähän voi käyttää myös vaikkapa puuterin levitykseen.

Nyt nähtyjen tuotteiden lisäksi kokoelmaan kuuluu lisäksi tekoripset, meikkikyniä ja kolme erilaista värilakkaa kynsille. Koko kokoelma löytyy Pretty.fi:n valikoimista ja ainakin meidän Cittarissa nämä oli jo hyllyssä. Käsittääkseni Tokmanneille tätä kausikokoelmaa ei ole mennyt.

Juhlitteko halloweenia?

 


Tuotteet saatu pr-näytteinä

16 thoughts on “Essence Bootiful Nights

  1. Olisin halunnut tuon mustan huulipunan, mutta lähi-cittarissa se oli jo myyty loppuun! Harmittaa! En jaksaisi sen takia kuitenkaan maksaa postikuluja tai juosta ympäri kaupunkia, kun mitään oikeaa tarvetta nyt mustalle huulipunalle ei ole. :D

    1. Kävin eilen tiirailemassa tilannetta omassa lähi-Cittarissani ja sielläkin näistä oli tarjolla aika pitkälti ei-oota. Ymmärrän kyllä hyvin, koska harvemmin markettien hyllyissä on tarjolla näin erikoisia sävyjä ja vielä pikkurahalla. Toivottavasti tulee täydennystä ja saat sinäkin mustan punan:)

  2. Sen yhden kerran kun me oikein panostettiin ko. juhlaan ja tehtiin kunnon maskit kasvoille, mies sai väreistä sellaiset allergiset reaktiot, että saikkua piti hakea kun silmät muurautuivat melkein umpeen. Lääkäriä meinasi vähän naurattaa. :D

  3. Huikee pigmentti noissa matta huulilakoissa. Pakko käydä hakemassa itselle nuo sävyt, mikäli niitä löytyy essencen hyllyistä. On sen verta päheet väritkin !

  4. Näistä tuotteista eniten kiinnosti tarrat… toki huonoja kokemuksia huonoista tarroista on, joten näistä olisi kiva lukea jostain ensin käyttökokemusta ennenkuin ostan niitä: )

    1. Mäkään en oo noita kokeillut kun en ainakaan vielä ole tehnyt halloween-kynsiä enkä ole varma, teenkö ollenkaan. Mutta jos, niin kerron kyllä sit:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *