Erittäin marjaisa

Aluksi krediitit sille, jolle ne kuuluvat: apinoin tämän lakkauksen taitavalta Sevenseasofpolishilta <3


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilasin Moo Moo Signaturesilta LE-setin Glam Polishin lakkoja, jotka sittemmin on siirretty uudistuneelle Mei Mei Signaturesin sivulle. Sweets Duo part IIIsetissä on mukana kaksi lakkaa, Very Berry ja Blueberry Pie, joita ei saa ostettua erikseen tai muista Glam Polishia myyvistä kaupoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Very Berry on oikein kiva, mutta jälleen kerran mulle epäsopiva sävy. En vissiin opi ikinä. Lakka on moitteeton laadultaan, peitti kahdella kerroksella ja on tosi nätti jä vähän erilainen, sillä siinä on mukana ”marjapuurohitulaa”, josta koitin ottaa lähikuvaa. Seuraavan kerran, kun aion hankkia jotain pinkkiä, niin voisiko joku esim. potkaista mua?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaus on Über Chicin laatasta 5-01. Tajusin vasta linkkiä kaivaessani, että käytin vahingossa eri laattaa kuin mallikynsissä oli käytetty, vaikka samakin laatta multa olisi löytynyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
On se nätti! Mietin, että ruskettuneella iholla se voisi toimia paremmin. Saisikohan jostain ostaa käsisolarium-laitteita?

Vaahtosin maanantaina Bernerin ystävämyynnistä. Olin heti kymmeneltä tiistaina hoodeilla…ja niin oli moni muukin. Noin sadan metrin mittainen jono räntäsateessa värjötteleviä naisia pyrki ostoksille, itse olin siihen mennessä jo a)jättänyt sateenvarjon kotiin ja siitä syystä b)kastunut läpimäräksi, joten luovuin ajatuksesta. Kävikö teistä kukaan siellä ja teittekö kivoja löytöjä?

20 thoughts on “Erittäin marjaisa

 1. Ihan turhaan nyt rutiset noista pinkin sävyistä, tääkin on tosi kaunis! Ruskettuneen ihon kanssa tää näyttäisi mun mielestä aika kornilta. Rusketus ja pinkki tuo jostain syystä mieleeni keski-ikäiset, posket lommolla tupakkaa vetävät ruotsalaisnaiset, jotka yrittävät esiintyä nuorempina kuin mitä ovat. (Mielenkiintoisia assosiaatioita mulla, tiedän…)
  Millä tsydeemillä sä kiinnität noi koristenastat kynsiin? Ovatko lakkauksen varassa vai käytätkö jotain liimaa? Ja miten on pysyvyys? Mä aina katson niitä kadehtien ja funtsin, että itse tärväisin ne varmaan johonkin pöydänkulmaan kymmenessä minuutissa.

  1. No nyt kun sanoit niin ei tarvi kovin pitkälle ajatusta johdatella ja siitä tulee tuo mielikuva:D

   Laitan koristeet kiinni ihan vaan kirkkaalla lakalla ja vähän ulkonevuudesta riippuen 1-2 kerrosta päällyslakkaa päälle. Yllättävän harvoin niitä irtoilee mutta kannattaa kuitenkin suosia mahdollisimman litteitä niittejä ym, ovat kivemman tuntuisiakin. Mulla on tapana räplätä ulkonevia koristeita mikä ei ainakaan edesauta niiden pysymistä:P

  1. Se jotenkin tökki livenä…samasta syystä täällä ei ole nähty PP Wanderlustiakaan. Lakkasin sen vain varpaille ja näissä on aika paljon samaa.

 2. Tämä on tosi.. outo sävy. Tavalaan todella pinkki, mutta sitten tavallaan ihan sellaisen vispipuuron oloinen noiden hituloiden kanssa. =) Jotenkin herkullinen. Toteutus on kyllä ihana! Niin simppeli ja hieno!

  1. Pidän sut mielessä jos luovun tästä:D Veikkaan, et ekana saa kyllä lähteä PP Wanderlust, joka on aika samanlainen mutta ilman marjapuurohitulaa:)

  1. Niin mäkin ajattelin mutta sitten lähdin viemään ajatusta vähän pitemmälle enkä olekaan ihan varma. Mutta jos muuten on hillitty habitus niin sitten ehkä? :D

 3. Näinkin sun kommentin eilen että jonoa riitti ja olin just ennen sitä käynyt tapahtuman fb-sivulla jossa oli kuva siitä hirviö-jonosta! Järkky! Hieman alimitoitetut tilat? Nätti lakka mutta minkäs teet jos ei ole omaan makuun tai ihoon tai no siis sopiva, mut sievät on!

  1. Tekis mieli laittaa palautetta, että vuokratkaa ensi vuonna Hartwall Areena tms paikaksi:D En kyllä niin kipeästi mitään kaivannut, että olisin viitsinyt enempää kastua:P

 4. No hei mä voin kyllä pelastaa tän sulta!! Minustakin tää kyllä kuvien perusteella sulle sopii :) Mä oon heikkona kaikkiin marjapuurolakkoihin :D

  Aivan ihanat kynnet taas! Mua korpeaa ihan suunnattomasti että kynnet on katki eikä ne oo kuvauskunnossa. Olis kauhee inspis tehdä lakkauksia mut ei :(

  1. Jos sulla on Wanderlust (kuten muistelen) niin et tartte tätä:D Tosin siinä ei oo marjapuuroa:( Onneks kynnet on uusiutuva luonnonvara mutta ketuttaahan toi, ymmärrän hyvin.

 5. Jonotin Bernerille, pääsin sisään ja sain haalittua jopa jotain ostoskoriinkin. Turnauskestävyyteni ei riittänyt kuitenkaan enää jäätävään kassajonoon, jossa etuiltiin estotta. Ensi kerralla en tuhlaa enää aikaani näihin karkeloihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *