Eri paria

Tykkään ihastella muiden blogeissa taidokkaasti toteutettuja kynsiä, joissa on erilaiset, mutta keskenään mätsäävät koristelut. Nyt kuin käyttämättömiä lakkoja on hiuksianostattava määrä, on hyväkin kokeilla tällaisia itsekin, saapahan useamman lakan pois purkista. Muuten lakkailen nyt hankkimillani syksylakoilla vielä ensi kesänäkin.
Tässä yhdistelmässä lakkasin keskisormen ja pikkurillin valkoisella, tuunatulla Essie Blancilla. Minun Blancissani on osa Seppälän valkoista Nails-lakkaa, jonka ansioista sain kahdella kerroksella peittävän tuloksen. Lakka kyllä pyrki vähän kuplimaan mistä en ole kauhean innoissani.
Keskisormessa leimaus Konadin helmiäisruskealla Messy Mansionin laatasta MM07 ja pikkurillissä Yes Love 876:lla leimattu ristikkokuvio laatasta BM-310. Nimettömään pääsi uutukainen Zoya Vespa, joka vaati kolme kerrosta peittääkseen.
Etusormessa ja peukussa on Essien Absolutely Shore, jonka ensimmäinen kerros aiheutti ”omg mitä lirua!” -huudahduksen mutta onneksi se peitti kolmella ja tasoittui 2-3 kerroksilla on paljon paremmin ensimmäisen karattua auttamatta kynsinauhoille. Lakka on oikein kaunis hennon vaaleanvihreä. Etusormeen laitoin muutaman niitin ja peukaloon tein liukuvärjäyksen Zoyan Maria Luisalla. Maria Luisa on sellainen, kuin olisin toivonut OPIn Skyfall-kokoelman Goldeneyen olevan. Lakka on tosi ”keltainen kultainen” mutta tehosteena toimii kivasti ja pinta jää töpöttelyn jälkeen lähes täysin sileäksi yhdellä päällyslakkakerroksella. Goldeneyen hitulat ovat muistaakseni pienempiä kun tässä ne ovat vähän eri kokoisia.
Kynsien laittaminen vei tosi paljon aikaa josta osa meni miettiessä koristeluja ja leimavalintoja, minulla kun harvoin on kovin selkeää visiota mielessä kun lähden kynsiä lakkaamaan. Improvisoin matkalla koska yleensä voin luottaa siihen, että sopivat lakat ja koristeet löytyvät suurehkosta varastostani. Pähkäilyn lisäksi aikaa paloi kyllä ihan toteutukseenkin.
Olen kyllä lopputulokseen tyytyväinen ja mielestäni kynnet ovat vaivan arvoiset. On niin kiva kokeilla uusia juttuja välillä:)

Essie Absolutely Shore & Blanc, Zoya Maria Luisa & Vespa, Konad helmiäisruskea, Yes Love 876

Vanhoja lakkoja poistaessani koin melkoisen yllätyksen, kun poistin paikatuista kynsistä lakat Dependin sinisellä asetonittomalla poistoaineella. Sehän liuotti pois sekä akryylin että lasikuidun ja jouduin rakentelemaan paikat uudelleen. Epäsuosittelen siis sitä, joten jos Dependiä mielitte esim. rakennekynsille käyttää, ostakaa punaista joka on tarkoitettu tekokynsille. Aina sitä oppii uutta. Kuvittelin tähän asti, että mikä tahansa asetoniton poistoaine sopii.

Loppuun vielä jo kaikkialla hehkuttelemani uutinen, eli voitin Adeninan järjestämän syksyaiheisen lakkauskilpailun, olipas mieluisa juttu se. Kaunis kiitos kynsiäni äänestäneille lukijoille <3
Kyllä minä niin mieleni ilahdutin:))

38 thoughts on “Eri paria

  1. Onnea voittajalle!
    Ja minä puolestaan annan ääneni (vaikkei äänestystä olekaan :) ) pikkurillin ylellisen näköiselle ristikkokuviolle. Kuin suoraan jostain entisaikojen aatelisten tapetista! Namit kaikkinensa <3

    1. Mobiili on arsesta, mäkin usein selailen blogeja ipadilla ja sillä ei pääse kommentoimaan:(
      Vaan kiitos kommentista ja onnitteluista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *