Eräs punainen rakkauslakka

Näin pari demokuvaa Zoyan tulevasta (must have) talvikokoelmasta ja niistä inspiroituneena kaivelin esiin viime vuoden Ornate-kokoelma Blazen, jolla olen tainnut lakata vain varpaankynnet eikä tätä ole blogissa koskaan nähty.

Blazea kaksi kerrosta, levittyvyys ja muut ominaisuudet hyvää Zoya-laatua, ei siis moittimista. Upea punainen joka on kaunis sellaisenaankin mutta etenkin paremmassa valaistuksessa suorastaan roihuaa hologlitterin ansiosta. Rakkautta <3

Tein kynsiä samalla kun katsoin leffaa, mitä tapahtuu hyvin harvoin. Siis että teen näitä yhtäaikaa. Huomasin, että decalit meni parissa kynnessä vähän vinoon kun pää pyöri että pysyin kärryillä elokuvan tapahtumista mutta ei se mitään, ei vaikuta lopputulokseen. Siinä vaiheessa, kun Andy Dufresne oli paennut vankilasta, kynnetkin oli jo niin kuivat että saatoin huoletta kaivaa nessut esiin:’) Tunnustetaan nyt julkisesti, että olen leffapillittäjä ja Morgan Freeman on myös yksi lempinäyttelijöitäni.

Mustat decalit erottuvat vähän huonosti mutta en uskaltanut laittaa valkoisia ettei olisi käynyt taas pukinpartoja ja tullut liian jouluiset kynnet. Swarovskit lisäsin tuomaan vähän blingiä, tykkään näistä kun eivät ole päällyslakasta moksiskaan. Täytyy tilata vähän isompiakin kirkkaita ja toki kerätä poistovaiheessa visusti talteen kaikki:)

Tälle postaukselle oli poikkeuksellisen hankalaa keksiä otsikkoa. Yleensä ne vaan pulpahtavat päähäni lakkaillessa tai suunnitellessani, mitä kirjoittaisin. Aina ei tietenkään keksi mitään omaperäistä tai tuntuu muuten vaan hyvältä laittaa vaikka vaan käytetyn lakan nimi otsikoksi.
Olen siis kirjoittanut tekstiä tänne asti, ottanut kuvatkin tässä välillä ja otsikko loistaa poissaolollaan.

Eittämättä tämä lakka on ansainnut paikkansa punaisten rakkauslakkojeni joukossa; niiden, joista en luovu vaikka mikä tulisi. Ja siitähän se otsikkokin sitten kuvaavana kumpusi:)

16 thoughts on “Eräs punainen rakkauslakka

  1. Kaunis lakka ja kauniit koristelut, minusta mukavan hillityn näköistä kun decalit ei pompi silmille :) Ja nuo ornate-kokoelman holot on kyllä kaikki sellaisia jotka joutuu varmaan itselleenkin investoimaan.

  2. Tämä on kyllä upea lakka, vaikken niin holoblingistä yleensä välitäkään :) Ja Shawshank Redemption on yksi parhaista elokuvista ikinä. IKINÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *