Epäsyksyinen liukuväri

Tein aika maltillisesti hankintoja OPIn ja China Glazen syyskokoelmista, yhteensä 10 lakkaa, ja tähän lakkaukseen niistä päätyi peräti kolme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pohjalla on kerros Ginan valkoista jonka päälle tein liukuvärin käyttäen OPIn Gelato On My Mindia, Purple Palazzo Pantsia ja China Glazen Change Your Altitudea. Halusin vähän erilaisen liukuvärjäyksen, yleensä kun tulee valittua niitä ilmeisiä ja täsmälleen toisiinsa sointuvia sävyjä. Toki hyvin nämäkin natsaavat yhteen mutta itselleni se tavallinen valinta on esim. kaksi turkoosin eri sävyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päälle leimasin Born Pretty Storen laatasta BPL-029 kukkakuvion. Laatassa on toinen toistaan kivempia kukkakuvioita ja se myös toimi moitteetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Molemmat OPIt ovat sellaisia, että niillä haluan lakata vielä jossain vaiheessa yksistäänkin. Erityisesti Purple Palazzo Pants on kiinnostava, koska vaaleanpunaiset ovat minulle aina vähän hankalia. Gelatoa taas on veikkailtu dupeksi Essien Blossom Dandylle mutta ne eivät ole identtisiä, sillä BD on vihreämpi Gelaton taittaessa enemmän siniseen. Tarviiko molempia, se onkin sitten toinen juttu. Minä ainakin tarvin:)

China Glazen lakka ei sävynä ole niin ihmeellinen, etteikö kokoelmastani ennestään löytyisi jotain vastaavaa.

Lakkahommat on vähän retuperällä ja pitäisi oikeasti viettää yksi iltapäivä Alexien äärellä tutkailemassa kokoelmaa ja karsia sieltä dupeja ja muuten epäkivoja pois. Nyt on ollut melkein joka viikonloppu jotain menoa joka on verottanut kynsiharrastusaikaa enkä ole saanut aikaiseksi alkaa puuhaan. Toisaalta en valita, oli ehkä kivoin elokuu ikinä ja ehtiihän noiden lakkapullojen alle hautautua sitten talvella:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olettekos te hankkineet näitä ”syksyisiä” syyskokoelmien lakkoja?

24 thoughts on “Epäsyksyinen liukuväri

 1. Nää on aivan ihanat! Haluan heti tämmöset! <3 Vähän hihitytti, kun ostit maltillisesti vain 10 lakkaa ;)
  Kunhan nyt muuten ehdin, niin kokeilen uudestaan niitä UC-laattoja. Putsaan ne asetonilla ja kokeilen vähän eri lakkoja ja leimasimia. Sulla ne on toiminut kaikilla lakoilla?

  1. Okei no oli se ehkä aika paljon:D Mutta sentään yhteensä kokoelmissa taisi olla peräti 27 lakkaa:o
   Kyllä mun mielestä ne on toimineet myös esim. Licoricella jota käytin leimaukseen ennen kuin vaihdoin Dashicaan:)

 2. Ihania lakkoja ja ihana lakkaus :) Mä yksi päivä pitkästä aikaa tikuttelin tän vuoden lakkaostoja ja siis oikeesti; Essien Blossom dandy ja Mint candy apple on pelottavan lähellä sävyiltään toisiaan ainakin tikuilla, mutta onneksi kynsillä sävy käyttäytyy ja näyttäytyy eri tavalla, eli ”saa” pitää molemmat :D

  1. Katselinkin jostain vertailusta, että ne on aika lähellä toisiaan. Mulla ei ole MCA:ta joten pääsin vertaamaan Blossom Dandya vain tähän OPIin -ja aion pitää molemmat:D

 3. Voi miten kaunis lakkaus, ihanan hempeät värit! Suurin osa OPIn syksykokoelman lakoista on tosiaan vähän vähemmän syksyisiä, mutta eipä se minua ainakaan haittaa. Kyllä hempeämmätkin värit sopivat syksyyn :).

 4. Tykkään!!

  Mulla on lakkavarastojen karsiminen menossa ja olen tyystin jättänyt uudet kokoelmat toistaiseksi koskematta. Se on ollut kylläkin vaikeaa!

  1. Kiitos! Sä olet sentään saanut karsittua, mä en ole edes aloittanut:P Jotenkin vaikea ryhtyä hommaan kun siinä tulee aina tuskanhiki:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *