Epäjouluvihreä ja leimausnarinaa

Dance Legendin Strutterin oli tarkoitus toimia joulukynsien pohjana mutta koska toimitus viivästyi, en ehtinyt saada sitä jouluksi ja myöhästelijälle piti keksiä jokin epäjouluinen käyttötarkoitus.

Lakkahan on ihan mahtava, rehevä joulun  ruohonvihreä, peitti kahdella kerroksella ja koostumus oli ongelmaton, kunhan varoi päästämästä lakkaa kynsinauhoille. Se tarrasi sinne livahdettuaan ihoon kuin tauti ja värjäsi myös poistovaiheessa, joten suosittelen noudattamaan varovaisuutta. Paras toimintatapa on antaa lakan muhia hetki pienen vanuriekaleen alla ja sen jälkeen vanulapulla hivuttaa lakka kärjen kautta kynneltä. Hinkuttaminen on ehdottomasti nounou.

Aksenttikynnet leimasin MoYoun laatasta ja ….no, jokainen voi itse nähdä, millaisella menestyksellä. Kuviosta jäi reikäinen mutta en jaksanut välittää siitä niin paljon, että olisin ottanut uusiksi.
Leimojen keskelle sihtasin pilkkutikulla vihreät pallerot.

Nämä eivät suinkaan ole ainoat pieleen tai osittain pieleen menneet leimailut lähiaikoina. Tuntuu, että leimausjumalat ovat totisesti kääntäneet minulle selkänsä enkä oikein keksi, mistä vikaa lähtisi etsimään. Suurin ongelma on kuvioiden nousemisessa laatalta ja senkin jälkeen on vielä lukuisia mahdollisuuksia mokata. Minulle on tulossa uusi stamper, jonka on totisesti syytä olla hyvä 14,20 euron riistohinnalla:) MUTTA jos se toimii, se on toki hintansa väärti.

Jos saankin kuvan ehjänä stamperiin, se viimeistään kynnelle painaessa menee vinoon/kiertyy/tulee reikiä. Kuvittelisin, että isommalla leimasimella kiertymisongelma ainakin poistuisi, mutta se jää nähtäväksi.

Onneksi tällaiset leimojen reikäisyydet eivät niin erotu normaalilta katseluetäisyydeltä mutta silti olisin tykännyt kynsistä enemmän vaikka yksivärisinä, koska Strutter on kaunis ja sopi mielestäni tosi hyvin kynsieni malliin ja pituuteen.

Hauska sattuma muuten, että Heidillä on tänään blogissaan sama lakka, käykääpä kurkkaamassa miten Strutter toimii mustan kanssa.

Parempia leimausaikoja odotellessa:)

44 thoughts on “Epäjouluvihreä ja leimausnarinaa

 1. Minä olen edelleen niin kokematon että leimauksen onnistuminen on ihan tuuripeliä, tosin nyt rican blackoutilla onnistun paksujen kuvioiden kohdalla selvästi paremmin. Kohdistus sitten taas, noh…

  Kauniit kynnet nämä, eikä ollenkaan jouluiset :)

  1. Vissiin toimitus kestää aika kauan ja sit se menee vielä Papun kautta joten hän pääsee varmaan ekana testaamaan omaansa. Mutta ootan kans kovasti mielenkiinnolla!

 2. Strutter näyttää niin kauniilta, ja tykkään kyllä koko lakkauksestakin. Voisin vain nyt jäädä tuijottelemaan jonnekin tuonne holo-syvyyksiin…

 3. Mäkin pyörittelin tuota stamperia ostoskorissa jonkin aikaa, mutta sitten järki tuli käteen kun näin postarit. Toisekseen mulla onnistuu kahdella muulla stamperilla leimat ihan hyvin, joten en tiedä tarvitsenko oikeasti tuota. Jään kuitenkin odottamaan sun kokemuksia leimasimesta (kiva olisi postaus tai jopa video!). :D
  Mielettömän upea tuo DaLe!

  1. No sun leimausjälki on kyllä niin hyvää, ettei sen puolesta ainakaan tarvi:) Videota tuskin tuun tekemään kun mulla ei ole kuvausapua eikä editointihermoja:D

 4. Strutter lienee matkalla ostoslistalle. Aivan käsittämättömän kaunis ja onneksi hieman sinivivahteinen, ettei ole liian jouluisen oloinen. Tuo stampperi vaikuttaa jännältä, kerrohan sitten miten sen kanssa meni :).

 5. Olen noilta ameriiikan naisilta kuullut hyvää tosta stampperin mollukasta mutta odotan innolla suomi naisen näkökulmaa. Mulla on lodjussa, öö, aika monta stampperia ja jotakuinkin käytän aina samaa, kohta jo aika räjähtänyttä löllöä, eli pitäisi tulla sinuiksi jonkun muunkin kanssa, öy nöy! Tää vihreä jäi multa ostamatta just siksi että mielsin sen vain joulun vihreäksi mutta hemmetti, tuossahan on jopa kevättä ilmassa, eiks ookki? Ihanat! <3

  1. Olen myös testannut lähes kaikki saatavilla olevat stamperit ja mieltynyt nyt suorakulmaiseen löllöön. Sen ongelmana vaan on, että kynnen sivut tuppaa jäämään leimatta ellei paina kynttä tarpeeksi syvälle tyynyyn ja silloin taas leimat helposti sotkeutuu. Huoh. No, odotan, miten tuon kanssa käy. Eikä tämä lakka niin jouluinen ole kun sitä kattoo eri silmällä, joten kevättä odotellessa:)

 6. Mä en edes tykkää vihreästä väristä, mutta tuohan on aivan jumalaisen kaunis lakka! Ihan kuin joku smaragdi <3 Tosi nätit kynnet, toivotaan jatkossa parempaa leimausonnea, vaikkei nuo pikkumokat ainakaan mun silmään edes satu ;)

  1. Smaragdi on muuten hyvä kuvaus! Ja livenä lakka on vielä paljon hienompi kuin kuvat antaa ymmärtää. Jos en saa leimattua tolla uudella stamperilla niin sitten se vika on kyllä leimaajassa, ei ainakaan välineissä:D

 7. Aivan käsittämättömän upea väri! <3 Mun on pakko saada tämä!! Ihana yhdistelmä muuten valkoisen kanssa. Raikas ja miellyttävä, antaa koko kunnian kuitenkin tuolle loistavalle vihreälle. =) Ei kukaan huomaa mitään leimamokia =)

 8. Upeat! Oon kanssa tapellut leimaamisen kanssa viime aikoina tai sitten oon tullut vaan vaativammaksi niiden suhteen :D Tilasin myös tuon samaisen stamperin, mutta sen saamisessa vaan ikävä kyllä taitaa kestää vielä aika pitkään..

  1. Kiva sit kuulla, mitä sä siitä tykkäät! Veikkaan, että saat kyllä omasi nopeammin kun me tilattiin vielä kimpassa ja koska sit ehditään nähdä ja kukin saa stamperinsa, jää nähtäväksi:)

 9. Asiasta viidenteen: Vertailin täällä pitkän tovin omaa kättäni sinun käteesi ja totesin, että joko sinulla on lyhyt pikkusormi, pitkät muut sormet, minulla pitkä pikkusormi tai lyhyet muut sormet. Oman pikkurillukkani pää ylettyy nimettömän ylätaitteeseen (ryppyiseen kohtaan) asti kun sinulla taas taitteiden puoliväliin. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Onko kyseessä jomman kumman kohdalla geenimutaatio tai joku geneettinen virhe vai mahtuuko näin iso ero normaaliin yksilön erilaisuuden piiriin?
  terv. Nunnuli

  1. Hah, mun oli aivan pakko myös mallailla ja vertailla omien sormien pituuksia sun kuvaan, kun tämän kommentin luin. :D Oma pikkutilli yltää alle puolen sentin päähän ylimmästä taitteesta. Hauskoja pieniä eroavaisuuksia! ü

  2. :DD No siis nythän en ole muuta kuin tuijotellut epäluuloisina hanskojani viimeiset kaksi päivää ja kun huomenna meen tapaamaan mun lemppari-kynsinaisia, vaadin kyllä välittömästi käsivertailun suorittamista! Mulla on kyllä hullun pitkät sormet, ehkä pikkurillit vaan ei ole pysyneet siinä kasvutahdissa mukana tai mkä lie:D

  3. :D Itse tein myös kommentin jälkeen töissä vertailua ja keskiverto on lähempänä minua kuin sinua. Lyhempiäkin kyllä löytyi, mutta ei aivan yhtä lyhyitä kuin sinulla… tai pitkiä muita sormia vrt. pikkurilluinen :D Älä kuitenkaan ota mitään stressiä; itseeni verrattuna kätesi ovat valtavan kauniit kynsineen kaikkineen. Omat käteni alkavat olla jo aika lailla ryppyiset, kuivat ja suonikkaat (43v). Onneksi kynnet pelastavat yleisilmeen. Hauskoja sormivertailuja ja muutenkin mukavaa tapaamista toivottelen.
   t. Nunnuli

  4. Kiitos, meillä oli mukavaa, toki vertailtiin myös käsiä:D Kynsiin kannattaa satsata nyt kun ikää alkaa olla, niitä ei samalla tavalla aika rankaise kuin ihoa. Itekin kyllä huomaa, että alkaa myös käsissä näkyä ikääntyminen mutta täytyy vaan koittaa viedä huomio siitä kynsiin, onneksi se useimmiten onnistuu:)

 10. Herttinen! Tuo DaLehan on järkyttävän kaunis! En muuten huomannut leimakuvion reikäisyyttä, ennen kuin itse siitä huomautit :D Jotenkin se reikäisyys näyttäisi kuuluvan kuvioon.

 11. Onpas upeat! Itsekin katsoin ensin, että reikäisyys kuului kuvioon, kunnes tajusin, ettei sitä ollut ihan kaikissa kuvioissa :) Eli ei haittaa reiät!

  Voisko se leimakuvion kiertyminen johtua ennemmin kynnen kaaresta kuin leimasimen koosta? Eli siis että se kuvio venyy oudoksi jos kynnen kaari on kovin jyrkkä…? Emmätiiä :)

  1. Tuo voisi olla muuten hyvä teoria mutta en saanut kiekollekaan ihan suoria leimoja, nekin lähti kiertymään. Siinä vaiheessa oli vähällä lennellä kamat:D Emma esitti, että käytän liikaa voimaa….mikä ei ole mahdollista, koska enhän minä ikinä käytä voimaa leimauksessa…

 12. Waaaaaaauuuuuu mikä lakka! Toi leimojen reikäisyys on mullakin usein ongelmana, en tiiä missä vika joten olen vaan koittanut olla välittämättä..

  1. Mulle ne on olleet vähän ongelmallisia mutta muutama tosi upea tapaus on nyt kyllä tullut vastaan joten en voi oikein sanoa, että en tykkäisi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *