Ensimmäinen Picture Polish-lakkani

Hankin ekat Picture Polish-lakkani kesällä 2013. Toinen oli O’Hara, jolla olen lakannut monta kertaa ja toinen vasta nyt uusintakierrokselle pääsevä Shocked. Olin vielä tuolloin autuaan tietämätön siitä, missä mittakaavassa merkki tulisi viemään rahani ja valtaamaan alaa Alexin laatikoissa.

Yhtään parempaa kuvaa en saanut parin vuoden jälkeenkään otettua kauniista lakasta, se edelleen ujostelee kameraa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Shocked on jellypohjainen lakka, eikä mikään kaikkein peittävin, joten kynsillä on kolme kerrosta. Vietin päivän yksivärisesti koristelematta kynsiä mitenkään, kunnes kaivoin esiin Pueenin Lace Blossom -laatan ja leimasin mustia kukkakiehkuroita lakkausta somistamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihan tykkäsin lopputulemasta, vaikka eihän näissä mitään uutta tai ihmeellistä ole:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä hetkellä Alexissa taitaa majailla 39 Picture Polishin lakkaa. Olen ehkä kymmenkunta laittanut syystä tai toisesta eteenpäin, eli en kuitenkaan ole merkkiin niin rakastunut, etten raaskisi luopua yhdestäkään. Sitäpaitsi näitä saa edelleen myytyä kirppiksillä kun littana pullo matkaa uuteen kotiin kirjepostilla:)

17 thoughts on “Ensimmäinen Picture Polish-lakkani

 1. Kaunis lakka – kuten Picture Polishin lakat yleensä. Mulla niitä on vasta muutama kappale, mutta aivan varmasti kokoelma tulee lisääntymään. Ja tynkäkynsi-Kutri ihailee taas kauniita, tasamuotoisia kynsiäsi ja täydellistä lakan ja leimauksen yhdistelmää :-)

  1. Voi kiitos:) Ei mullakaan kovin pitkät kynnet ole kun tykkään pitää ne aika maltillisen mittaisena -toki kaikki on suhteellista mutta geenilotossa on onni ollut myötä ja kynsien malli on kieltämättä varsin hyvä.

 2. Ajatella, että ostin noin 3 vuotta sitten kirppikseltä PP:n Denimin ja ajattelin sen olevan ”joku random merkki”, ja lopulta myin sen käyttämättömänä pois. Niin ne ajat muuttuu :DD

  1. Joo, mä ostin sen sulta:D Silloin mulla oli kyllä jo muita Picture Polishin lakkoja. koska tää tapahtui syyskuussa 2013. Kylläpä taas huomaa, miten kannattaa pitää listoja ja kirjata kaikki ylös:DD

 3. Mun ensimmäinen Picture Polish oli ehkä Freya’s Cats. Ostin sen, koska en juuri silloin voinut saada Zoyan Dreamia. Nykyään Picture Polish on mun lempparimerkki, vaikka se onkin vähän hintava. =)

  1. PP:ssä vähemmän on enemmän eli kyllä mä mieluummin ostan lukumääräisesti vähemmän lakkoja jos ne on tosi kivoja ja toivottuja:) Freya’s Cats on hyvä korvike Zoya Dreamille.

 4. Mä oon vielä aika paljon jäljessä, oma saldo näyttää 12 lakkaa tuolta merkiltä, tosin yksi kirpparilöytö on vielä saapumatta. :) Pari lakkaa on itsekin tullut myytyä eteenpäin, mutta muuten en kyllä aio noista luopua. :)

  1. Pikkuhiljaa se kokoelma siitä karttuu. Eipä näitä kyllä voi ostella yhtä surutta kuin jotain halvempia mutta ovatpahan sitten kokoelman helmiä:)

 5. Tän lakan väri on ihana, mut pistin eteenpäin juuri koostumuksen vuoksi. Ite ku kokeilin, ni kuulsi läpi vielä neljännen kerroksen jälkeen. :( Picture Polishit on kyl ihania, mulla o 25 niitä tällä hetkellä. Mä vasta myin pari, koska niinku sanoit, ei ne oo niin ihania, etteikö jostain voi luopua, jos se ei miellytä :)

  1. Kyllä varmasti mullakin olisi kärjet kuultaneet läpi jos tarkkaan olisin syynännyt, mutta koska tiesin leimaavani päälle niin se ei ole _niin_ tarkkaa:) Mä olen myynyt esim. Shy Violetin pois koska se ei peittänyt, mutta harkitsen sen takaisinhankintaa koska sävy on älyttömän nätti.

 6. Uuu, makeat. Mä olen ehkä sulta tai Emmalta ostanut ekan PP:ni, juurikin Emman mainitseman denimin, liekö sama yksilö :D Nyt niitä on jo ”jokunen” enemmän.

 7. Aloin miettimään että mikä mahtoi olla mun eka PP, oisko ollut ihana Forget ME Not? En millään muista tarkasti koska en pidä tilastoja, ehkä ois syytä :) Nätti lakka ja kaunis lakkaus :)

  1. Mä rakastan tilastoja (tiedän, se on outoa) ja musta on jostain syystä tavattoman hienoa, että voin tarkistaa kahden vuoden kuluttua, milloin joku lakka on ostettu. Intohimonsa kullakin:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *