Ensimmäinen Arley uunista ulos

Nämä kynnet ovat pitkälti toisinto edellisistä joissa viihdyinkin kokonaisen viikon. Tai ehkä aika ei vaan riittänyt mutta joka tapauksessa ne kestivät lähes moitteettomina kunnes menivät vaihtoon.

Käytin jälleen water decaleja ja strasseja, sillä erotuksella, että pohjalla oli tällä kertaa liukuvärjäys. Sen tekemisessä oli hieman vaikeuksia koska valitsemani lakat eivät liukuneet aivan haluamallani tavalla. Lisäksi holoefekti ei erotu ollenkaan ja siinä mielessä olisin voinut käyttää jotain muutakin lakkaa kuin Arleyta.

Pohjalle lakkasin kolme kerrosta Alpine Snowta koska muistelin, että Ginan lakka oli jotenkin huonosti kuivuva tai jotain….en ole varma mutta halusin pelata varman päälle.
Sen jälkeen liukuvärjays, siirtokuvat, strassit ja valmista tuli!

Olen ottanut nyt projektiksi kynsinauhat ja ostin kotiinkin jotain LV:n huuli- ja hoitovoidetta joka tuntuu imeytyvän ihan silmissä. Töissä olen käyttänyt Vitalista joka sopii oikein hyvin siihen tarkoitukseen, koska se ei sotke näppäimistöä. Varsinaiset kynsinauhaöljyt ovat aika suttuisia ja siveltimellä pullosta levitettävä työläitä, mutta tilasin kuitenkin muutaman niitä ”opin” kyniäkin. Ehkä joudun taipumaan jossain vaiheessa Lushin liikkeeseen ostamaan sitä useammankin suosittelemaa Lemony Flutteria.

Rasvailusta huolimatta näitä kuvia katsoessa minun mielestäni kynsinauhat ovat kuivan näköiset vaikka läträän rasvaa niille joka välissä.
Samoin nuo decalien päälle dotting toolilla tekemäni pilkut näyttävät jotenkin levähtäneiltä vaikka luonnossa sitä ei huomaa. Valivali:)

Kamera on niiiin armoton. Mutta kynnet on kyllä ihan oman näköiset.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine Snow
-Gina Tricot Silver White ja Catherine Arley 677 liukuvärjäyksessä
-Inm OTD -pikakuivattaja
-väritön Color Club lakka strassien kiinnitykseen
-water decaleja
-dotting tool

Auringossa
Olen käyttänyt viime aikoina aika paljon siirtokuvia kynsien koristeluun. Sen sijaan en pitkään aikaan ole esim. leimaillut mitään, testaamattomia laattojakin on aika monta. Yritän innostua siitä uudelleen, jossain vaiheessa tuli vaan jonkinlainen kyllästyminen niiden kanssa sotkemiseen. On huomattavasti miellyttävämpää käyttää water decaleja vaikka niiden kanssa joskus meneekin hermot.
Laitoin muuten arvontamainoksen tuohon sivupalkkiin, vielä on viikko aikaa osallistua:)
Kivaa, aurinkoista sunnuntaita kaikille!

30 thoughts on “Ensimmäinen Arley uunista ulos

  1. Vali vali! :D Ei noissa ole mitään vikaa, taaskaan! :) Todella kauniit ja sun näköiset. Paljos sulla on halkaisia noissa strasseissa? Yritän vain hahmottaa noita decalin kokoja, jos vaikka tulisi hommattua noita. :)

    1. Hih, kiitos:) Strassit on kokoa 3mm. Mä mallailin kuvia kynsien kärkeen (kuten käsittääkseni ne on ns. tarkoitettu) mutta mulla on sen verran kaarevat kynnet kuitenkin, että ne ei oikein olisi istunut joten päädyin laittamaan ne noin.

  2. Aivan ihanat! Pitäisi itsellekin hommata kunnollisia water decaleja, mulla on vaan jotain ihan surkeita. Niitä ei huvita edes alkaa yrittämään kynsille…

    1. Chez Delaneyllä on kuulemani mukaan laadukkaita ja valikoima näyttää hyvältä, ajattelin sieltä tilata jossain vaiheessa:)

    1. Vaikka aina jälkeenpäin löytyy vaikka mitä moitittavaa…näissäkin ois voinut tuon liu’un viedä ylemmäs ja ja ja mutta sen siitä saa, kun ei suunnittele ennakkoon vaan tekee vaa:D

    1. Mä oisin menossa huomenna mutta pelkäänpä pahoin vetäneni budjetin niin tiukalle ennen tilipäivää että pitää jättää väliin tällä kertaa:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *