Ensilumi!

Parasta talvessa ja joulun odotuksessa: saa tehdä lumihiutalekynsiä ja availla joulukalenterin luukkuja!
Mähän voisin lakkailla koko kesäkauden seilorikynsiä ja vastaavasti läpi talven tehdä vaan erilaisia lumihiutalekynsiä. Molempia on nähty viljalti täällä blogissa ja nyt pääkaupunkiseudun saatua kunnolla tuota valkoista taivaanlahjaa, kaivoin innoissani hiutalekuvioita sisältävät laatat esiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkauksen pohjana on kaksi ohutta kerrosta NCLA:n Libra-horoskooppilakkaa. Mähän en usko horoskooppeihin tai muuhunkaan hömppään, mutta lakka on erinomaista laatua ja melko varmasti voisi toimia myös leimauksessa, siinä määrin tästä löytyy pigmenttiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lumihiutaleet leimasin BCN-051-laatasta Dashican valkoisella, joka on edelleen ärsyttävää lirua ja tuppaa levittämään leimoja. Onneksi sitä ei juuri huomaa, koska laitoin päälle vielä kauneimman glitterlakkani, eli KBShimmerin I Only Have Ice For Youn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kevääseen mennessä oon varmasti jyrännyt tuon laatan paperinohueksi, koska siinä nyt vaan on kauneimmat lumihiutaleet, tai sitten mun pitää tehdä vähän uusia hankintoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laitetaas tähän samaan vielä toinenkin NCLA:n lakka, jota en koristellut mitenkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Let Them Eat Cake on kaunis vaalea lila, joka on pakattu täyteen eri värisiä glittereitä. Tässä oli hieman hankala koostumus mutta selvisin kuitenkin kahdella kerroksella. Nättihän tää on kuin mikäkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Multa löytyy myös KBShimmerin vuosia sitten julkaistu Iris My Case, joka on hyvin samantapainen. Jestas näitä vanhoja kuvia…noh, sitäkään en ole osannut koristella, mutta nättihän sekin on ihan tuollaisenaan.

kb_shimmer_iris_my_case_1-700x524
Nyt jännätään, lähteekö lumet kuten on luvattu. Yleensähän inhoan talvea ja lunta, mutta nyt kun asutaan kerrostalossa, voisin melkein kääntää sekä kelkkani että takkini, sillä onhan tuolla ulkona nyt tosi kaunista. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


NCLA:n lakat saatu blogiyhteistyön kautta

20 thoughts on “Ensilumi!

  1. Voi apua miten ihanat lumihiutalekynnet! <3 mun pitäis kyllä hankkia joku uusi lumihiutalelaatta, omistan vaan yhden, vaikka lumihiutalekynsiä tykkäänkin tehdä D:

    1. Nokun mäkin tarttisin! Selasin eilen BPS:n valikoiman läpi, mutta siellä ei oikein ollut kivoja. En tiedä mistä seuraavaksi lähtisi etsimään.

  2. Ihanat! Itselläkin tekee hirmusti mieli lumihiutalekynsiä, mutta jotenkin en ole itse vielä kääntänyt talvimoodia päälle, joten hiutaleet saa vielä toistaiseksi odottaa. :D

    1. Johan noi lumetkin taas lähti täältä etelästä, mutta täytyy toivoa, että vielä tulisi uusi talvi:) Näitä sit lakkailen seuraavat puoli vuotta, kunnes saa alkaa tehdä seiloreita:D

    1. Tässä laatassa on harvinaisen kauniit hiutaleet. Sitten mulla on MoYoun hiutalelaatta, jossa on yksittäisiä hiutaleita, mutta tykkään kyllä enemmän näistä koko kynnen kuvioista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *