Ensikosketus: Peggy Sage

Otsikko on siinä mielessä vähän harhaanjohtava, että olen tutustunut Peggy Sageen pari vuotta sitten kauneusmessuilla, mutta sen jälkeen avattu Meikit Heaven-liike Espoon Isossa Omenassa on parantanut merkin saatavuutta huomattavasti.
Itse en ole (vielä) käynyt myymälässä mutta Panda on postannut visiitistään kesällä, kannattaa lukaista.

Sain paketin kaikenlaista kivaa kokeiltavaksi ja tähän lakkaukseen valitsin kaksi lakkaa, verenpunaisen Terre De Siennen (sävy 054) jonka päälle leimasin Black Baccaralla. Terre De Sienne peitti leimausten alle kahdella kerroksella, ilman koristeluja olisin laittanut kolmannen. Crellykoostumus oli vaivaton levittää kunhan ei päästä lakkaa kynsinauhoille – pätee kyllä ihan kaikkiin punaisiin lakkoihin. Turvallisinta on aloittaa lakan levitys kynnen keskeltä vaikka tavallisesti aloitan reunasta.
Ilman päällyslakkaakin TDS kuivuu mehukkaan kiiltäväksi ja Black Baccara leimasi pigmenttisenä kivasti. Sivellin on sopiva, ei leveä eikä ohut. Mukavia tuotteita kumpainenkin:)

Leimaus on -yllätys- Konad Square 01-laatasta, vai odotitteko jotain muuta? :) Minulle kynsistä tuli mieleen etäisesti Marimekon Lumimarja-kangas.

Peggy Sagen lakkoja ei ole hinnalla pilattu, kumpikin tässä esittelemäni lakka maksaa 7,20€ ja pullon kokoon (11ml) nähden se on edullinen. Verkkokauppa toimittaa yli 50€ tilaukset maksutta ja ne on myös mahdollista noutaa Ompusta.

Oletteko tutustuneet Peggy Sage-tuotteisiin vai onko merkki ihan outo? 

Lakat on saatu esiteltäväksi blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

22 thoughts on “Ensikosketus: Peggy Sage

    1. Punaisia kynsiä tullee nyt varmaan jokuset kun se on ylivoimaisesti eniten edustettuna testaamattomien viuhkassa….jossa on huimat 20 tikkua! Siis VAIN 20 :o

  1. Mä sain kanssa tuotteita testiin, ja täytyy kyllä kehua lakkojen laatua! Oonkin jo swatchannu ne, mut kun ei jaksais muokkaa kuvia..:D Niissä Perfect Lasting -lakoissa on muuten ihan täydellinen normaalia leveämpi suti:)

    1. Mun pitää päästä myös käymään tuolla liikkeessä, messuilla oli lakkojakin esillä mutta silloin ei ollut puhtia käydä niitä läpi:)

    1. Mulla kesti jonkun aikaa kun suhasin netissä ettimässä _mistä_ kankaasta on kyse. Totesin vaan, että punainen joulukangas mutta MIKÄ? :D Löytyi lopulta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *