Enemmän on enemmän

Minulla oli todella selkeä visio kynsistä, jotka tulisin toteuttamaan Adeninasta saamillani tuotteilla. Harmi vaan, että toteutus ei aina kohtaa näkemystä mutta lopputulos voi silti olla positiivinenkin yllätys:)

Lakkasin pohjalle China Glazen Goin’ My Way?:n, jota joutui laittamaan kolme kerrosta. Aika ohut koostumus mutta ensimmäisen, haastavamman kerroksen jälkeen sentään levittyi ihan hyvin eikä valunut ohuudestaan huolimatta kynsinauhoille. Lakkasin kieli keskellä suuta ettei siveltimen vetoja olisi jäänyt näkyviin. Väri on ihan älyttömän nätti, joten nähty vaiva ei ketuta.

Halusin elävöittää väriä jotenkin ja ajattelin ensin kelmuilla, mutta muistinkin sudit, joita olin ajatellut joskus kokeilla koristeluun. Suti on tullut puuterin mukana ja olen säästänyt muutaman noita askartelu- tms. käyttöä ajatellen. Töpöttelin sillä sinne tänne leimailuunkin hyvin soveltuvaa Yes Loven 876-lakkaa. Väri ei ole ihan kulta mutta ei oikein kuparikaan, vaan jotain siltä väliltä. Pullo on niin ruma, ettei sitä tee mieli kuvata mutta sen voi nähdä vaikkapa tässä postauksessa:D

Sitten decalit. ChG oli jotenkin tummempi kuin olin kuvitellut ja kuvat eivät oikein erottuneet lakasta. Huomasin tämän heti ensimmäisen kuvan jälkeen, mutta päätin viedä projektini loppuun saakka. Niinpä viimeistelin homman vielä niiteilläkin, joiden väri sopii kivasti siirtokuvien väriin, joka ei näy:)
Näitä decaleja en ole aikaisemmin käyttänyt ja vähän arvelutti etukäteen, mutta huoli oli turha sillä kuvat olivat oikein hyvälaatuisia ja ne sai helposti kynnelle. Kuvia oli arkissa 24kpl joten laitoin peukkuihin kaksi kuvaa.

Niitit ovat tosi pikkuisia mutta ne saa helposti nosteltua kynsille appelsiinipuutikun avulla. Kastan tikun kirkaaseen lakkaan, laitan tiplun kynnelle sopivaan paikkaan ja sen jälkeen asetan niitin paikalleen. Tikkuun jää aina sen verran lakkatahmaa, että niitti tarttuu siihen. Niittejä kannattaa varovasti painaa tikulla ja lopuksi lisätä päälle kirkasta lakkaa tai pikakuivattajaa. Ostin joskus strassikynänkin mutta se on kyllä universumin turhin keksintö. Kynästä jäi tahmaa strasseihin eivätkä ne tahtoneet tarttua siihen kunnolla.

Summa summarum -taas tämän paasausosion jälkeen (kyllä, minulla on taipumusta eksyä sivuraiteelle tai selittää muuten tarpeettoman pitkästi yksinkertainen asia): kynnet ovat melkoinen sekametelisoppa, vähän tai oikeastaan paljon kaikkea mutta sekavuudestaan huolimatta näistä tuli mielestäni hienot. Värit mätsäävät keskenään ja sopivat kivasti syksyyn.

Olen tähän saakka ladannut kuvat suoraan Bloggeriin, mutta jotain kummaa tapahtuu matkalla sillä kuvat ovat ihan eri näköisiä sen jälkeen, rakeisempia ja väritkin muuttuvat. Pöh. Täytynee opetella uutta ja ottaa käyttöön jokin muu tapa. EDIT: Sigi ystävällisesti vinkkasi, että kuvat kannattaa ladata png-muodossa niin ongelma korjaantuu. Kiitos avusta! Vaihdoinkin tämän alla olevan kuvan ja se on heti paljon parempi.

Paikkausrintamalla ei tänään ole uutisoitavaa, kummankin sormen paikat ovat kestäneet toistaiseksi hyvin joten tässä kaikki tältä erää. Mukavaa loppuviikkoa, muruset:)

Lakka, siirtokuvat ja niitit on saatu blogiyhteistyön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

* * *

Laitan vielä tänne loppuun vertailukuvat eli alkuperäinen kuva josta valitin ylempänä, vasemmalla siis kuva jpg-muodossa ja oikealla png. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.

39 thoughts on “Enemmän on enemmän

 1. Oikein ihanat ja kauniit syyskynnet! Kyllähän noi siirtokuvatkin näkyy, ei toki silmille pomppaa, mutta on se välillä kiva tuolleen hillitymmin näkyäkin, eiks vaan =) Ainakin näihin sopii oikein hyvin, säilyy tuon lakkauksen eläväinen pinta pääosassa.

 2. Tosi kauniit! Toi on tyhmää, kun itsekin välillä hienosti jotain suunnittelee decalien kanssa ja sitten ne ei näykään kunnolla pohjasta :D Tosin mun mielestä noi sun näkyy ihan hyvin.
  Oon kanssa huomannut, että bloggerin kuvien kanssa käy jotain TODELLA kummallista! Sun kuvista en ole huomannut, enkä muidenkaan, mutta omistaan sen näkee. Jotenkin omalla kohdalla oon jo vähän aikaa ihmetellyt, että enkö muka korjannut valotusta jo valmiiksi sopivaksi, kun blogissa kuvat sitten näyttääkin tosi pimeiltä.

  1. No nyt saatiinkin onneksi lisävalaisua asiaan, päivittelin vähän tätä postausta mutta en jaksanut alkaa vaihtamaan kaikkia kuvia.

 3. Mä en oo vielä huomannu ongelmaa bloggerin kanssa kuvissa :o tai sit mä oon vaan sokee.. kynnet on oikeen nätit ja syksyiset :)

 4. Kauniit syksyiset kynnet. Mulla kesti puoli ikuisuutta tajuta miten strassikynän saa toimimaan ja paras tapa siihen on hieraista talouspaperilla koko kärkeä ja hellästi koskea strassiin niin se nousee :)

  1. Mulla vaan jäi siihen strassiin semmosta möhnää ja kun kuitenkin joutuu laittamaan jollain liimaa kynnelle, niin olen todennut tuon parhaaksi tavaksi itselleni:)

 5. Onpa ne kauniit! Yleensä enemmän ei ole enemmän, mutta nyt kyllä on! :)
  Mä oon huomannut ongelman bloggerin kuvissa, jos itse säätää html:stä kokoa, silloin tulee epätarkkaa. Oletuskoot toimii hyvin :)

 6. On kyllä kauniit<3
  Mä aina ihailen (lakkausten lisäksi tietysti) noita sun peukalon kynsiä:D Mulla ne on aina ensimmäisenä tiellä kun jotain pitää tehdä, siksi ne aina onkin varmaan puolet lyhyemmät kuin muut kynnet.. Varsinkin auton tankin korkki ja lapsen turvaistuimen lukko ovat peukalonkynsille kohtalokkaita!

  1. Auto on kyllä varsinainen surmanloukku mutta (kop kop) peukalot mulla ottaa harvemmin osumaa….yleensä ne on just keskarit, meen kai kaikkialle keskisormi ojossa :D

 7. Ihana lakkaus! Kivaa jälkeä näyttää puuterisudillakin tulevan, harmi, kun oon heittänyt aina kaikki pois :D Kaunis on myös CG:n lakka, vaikka mulle ei tuon sävyinen ruskea varmaan sopisi :)

  1. Mitään ei sais ikinä heittää pois:D En ole koskaan oppinut puuteroimaan sudilla, käytän aina samettivippaa niin jossain vaiheessa mulla oli noita partasudin näköisiä töpöttimiä useampia. Ihan hauskasti toimii ja kädet pysyy siistinä:)

  1. Kiitos!
   Tätä kynsiepäonnea on kovasti ollut liikkeellä nyt syksyllä. Yritän saada paikkaukset kestämään ettei mene motivaatio koko bloggaamiseen, toistaiseksi olen pärjännyt:)

 8. Kauniit syyskynnet! Jossain muussa värityksessä kukkakuviointi tuossa lakkauksen päällä voisi tosissaan olla liikaa, mutta näissä ruskean sävyissä mielestäni ei. :)

  1. Joo siis mun kuvissa jpg-muodossa ero oli kammottava, iho oli oikeasti ihan harmaa ja kuollut.
   png-muoto auttoi sen verran, että luulin ettei blogger tehnyt kuvalle mitään. Tämä ero oli samanlainen ja hienoinen, kuten noissa Sissin kuvissa. Sitten avasin just alkuperäisen kuvan rinnalle ja näin, että edelleen on muuttunut, vaikka onkin png. Niinpä päädyin, etten enää lataa bloggeriin :(

 9. Hei. Huomasin, että blogger oli ottanut kuviin käyttöön automaattisen parannuksen, jonka takia kuvat muuttuvat välillä tosi paljonkin. Sen saa kuitenkin pois päältä tuolta asetuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *