Enchanted ja Spellbound

Kaivelen taas kuvakirjaston pohjalta siellä pitempään pölyttyneitä lakkauskuvia.
Vuorossa kynnet, joita ei tehnyt mieli julkaista ihan vain siitä syystä, että minusta nämä olivat TYLSÄT. Tosin, nyt kuvia katsellessa monta viikkoa lakkaamisen jälkeen nämä näyttää ihan kivoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näiden kahden Glam Polishin jälkeen vielä yksi The White Witch-kokoelman lakka, Charmed, roikkuu testaamattomien viuhkassa.

Tässä kuitenkin yhdistettynä vaaleanpunainen Enchanted ja sininen Spellbound. Lakkasin kädet eri tavoin eli vasemmassa valtaa piti Enchanted, oikeassa Spellbound. Fiksuna en ottanut kuvia kuin vasemmasta, mutta lakat ovat siis toisin päin eli oikeassa aksenttikynsillä oli Enchanted.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kumpikin lakka peitti kahdella helpolla kerroksella eikä oikein mitään siistittävääkään jäänyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päälle leimat BPS:n laatasta ja siinäpä se. Kunpa lakkaaminen olisi aina näin helppoa ja nopeaa!

spellbound_enchanted
Tätä postausta kirjoittaessani aloin oikeastaan tykätä kynsistä. Liekö ollut jotenkin huono fiilis silloin reilu kuukausi sitten kun näitä lakkasin vai mikä lie hiertänyt koska minusta nämä on ihan kivat. Käykö teille koskaan niin, että ensin ette tykkää mutta mieli muuttuu matkan varrella? Ainakin silloin, jos homma takkuaa niin kynsiä inhoaa vaikka ne olisikin lopulta kivat.

Pieni kesäarvonta on suoritettu ja onnetar nosti hatusta nimimerkin Julia (sähköposti julsku8…) arvan. Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille. Palautteen voimin jaksaa bloggailla seuraavat 3,5v ainakin:)

16 thoughts on “Enchanted ja Spellbound

  1. Mulle käy tosi usein niin, että tykkään kynsistä sitten vasta kun postausta naputtelen ja kuvia katson. :D Tosi kauniit nuo on musta, eikä yhtään tylsät. :3

    1. Mullakin on käynyt niin, että kun kuvia hilloaa tarpeeksi kauan, muuttuu niin ei-kivat kynnetkin kivoiksi. Joku näissä hiersi silloin tekohetkellä mutta nyt kuvissahan nää on ihan ok:)

  2. Nätti lakkaus on. Kyllä mulleki käy niin, että lakkaus on paremman näköinen paljo myöhemmin ku kynsilläolohetkellä… :D

  3. Tosi kauniit, ei yhtään tylsät! :) Mulle käy kyllä tosi usein niin, että livenä jotenkin tökkivät kynnet näyttääkin kuvissa yllättävän kivalta. Toki myös joskus toisin päin, eikä kuvista ollenkaan välity se, miten kivat kynnet oli kyseessä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *