Elokuun LivBox

Kusti polkaisi elokuun LivBoxin ennätysajassa lähimpään Smarttiin ja miltei yhtä vikkelästi olin jo kirjoittamassa ensimmäisiä fiiliksiä sisällöstä. Käytin häikäilemättömästi lapsityövoimaa boksin noutamiseen, koska en jaksanut pukea päälleni :P :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laatikko oli suht painava ja mukana tuli Hearts Or Nothing-blogin Jonnan suosikkituote. Kerron jo tässä vaiheessa, että samainen tuote on myös oma suosikkini, koska ehdin hankkia sen itselleni heinäkuussa ja pari kertaa jo kokeillakin sitä.

Kokonaisuudessaan sisältö näyttää tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lumene Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito on ihan mahtava! Mun on tarkoitus postata tästä erikseen jossain vaiheessa, mutta lyhyesti kerrottuna kyseessä on minuutissa kotona tehtävä kasvohoito, jossa yhdistyvät kuorista, ihoa kirkastavat öljyt ja puhdistus. Mä olen käyttänyt tätä pari kertaa ja tulokset todellakin näkyvät saman tien. Aivan ässä, joten en pane pahakseni, vaikka mulla nyt onkin kaksi tuubia. Tuote on täysikokoinen, jonka ovh on 13,90€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cutrin Repair ISM Hoitoaaine lupaa tehdä hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Ei hassumpaa! Hoitsikassa on ihana, hedelmäinen tuoksu se sisältää UVA- ja UVB-suojan. Aiemmin boksissa tuli saman sarjan syväpuhdistava shampoo, joka poistaa hiuksista mineraalien aiheuttamia värjäymiä. Mulla on sekin käytössä ja yritän muistaa etenkin ennen värimaskien käyttöä pestä hiukset sillä. Matkakokoinen 75ml tuubi, joita olen nähnyt myytävän n. 4€ hintaan. Täysikokoinen 200ml pullo kustantaa 11,90€, joten kyseessä on varsin edullinen sarja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hammastahnasta tulee melko varmasti sanomista nettifoorumeilla, mutta mä jouduin ihan pari päivää sitten OSTAMAAN hammastahnaa, joten olen hyvilläni tästä. Luultavasti myös käytän ihan liikaa tahnaa, koska sitä kuluu ihan älyttömästi. Pepsodent White Now Glossy Chic-hammastahnassa on jännä tuoksu ja kahvin ja punaviinin ystävä kiittää aina kaikesta hampaita valkaisevasta. Kyseessä on uutuustuote, ovh 4€/75ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näytekokoinen Ahavan Dead Sea Osmoter Concentrate-tehoseerumi on mulle entuudestaa tuttu, ja muistaakseni ihan tykkäsin tästä. Pieni 5ml pumppupullo on hygieeninen ja kätevä. Täysikokoinen tuote maksaa 50€/30ml.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub Kuorintavoide on uusi tuote ja salisyylihappoa sisältävänä erittäin kiinnostava. Kuorivat rakeet ovat biohajoavia ja kuorinta lupaa auttaa parantamaan ihon sävyä vähentämällä epäpuhtauksia ja finnien aiheuttamia arpia. Tätä on kiva päästä kokeilemaan, vaikuttaa hyvinkin sopivalta mun nassulle. Boksissa on näytekoko, täysikokoinen 150ml maksaa 8,55€

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin ikään uusi tuote on Lidlin myymä Cien-sarjan vedenkestävä musta ripsiväri. En koskaan käytä vedenkestäviä ripsareita, mutta pakkohan tätä on kokeilla. Ihan ensimmäiseksi ei myöskään tulisi mieleeni ostaa meikkejä Lidlistä, joten nyt on oivallinen tilaisuus tutustua pysyvästi valikoimiin tulleeseen sarjaan. Lähtökohtaisesti en millään tavoin ylenkatso edullisia mascaroita, sillä mun tämän hetkinen Essencen suosikkiripsari maksaa 3,50€ :) Cien-mascaran hinta on 3,99€. Tuotteessa on perinteisen muotoinen harja ja konstailematon ulkoasu. Tuoksu on aika voimakas, mikä saattaa häiritä käytössä. Plussaa hylsyn kunnollisesta suojauksesta muovikalvolla, jonka kuorin pois kuvausta varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisenä tuotteena Maybellinen uutuus-mattahuuliväri Color Sensational Vivid Matte Liquid. Mulle osui nätti kanervansävyinen 05 Nude Flush. Levittyy helposti huulille eikä tunnu ainakaan heti levityksen jälkeen kuivattavalta. Mä annostelin tätä alkuun ihan liikaa ja vaikuttaisi siltä, että vähemmän on enemmän. Tuoksu on voimakkaahko ja muistuttaa mua jostakin nuoruusvuosien kosmetiikkatuotteesta, en vaan mitenkään muista, mistä.
Ensituntuma on kiva, jopa näin huulikiilto/kiiltopuna/huuliöljytyttönä voisin käyttää tätä. Ovh 9,90€, boksin tuote on täysikokoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä olivat mustan laatikon elokuiset aarteet. Kokonaisuutena kiva boksi, kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön:)

Mitäs tykkäsitte?


LivBox saatu blogiyhteistyön kautta.