Elokuun LF Beauty Box

Meni vähän tiukille elokuun Lookfantastic-boksin kanssa, eli se sai odotella hyvän tovin ennen kuin ennätin siitä kirjoittamaan. Boksi saapui hyvissä ajoin, mä vain olen myöhässä. Halusin saada pari tuotetta käyttöön, joten tässä tulisi nyt kurkistus elokuun boksin sisältöön.

Molton Brown Ylang-ylang Body wash
Tajunnanräjäyttävän hyväntuoksuinen suihkugeeli! LF:n joulukalenterista tuli saman merkin toisen tuoksuinen (taisi olla Gingerlily) suihkugeeli, jonka vastikään korkkasin poikaystävän kämpillä käyttöön ja myös se on ihan järjettömän hyvä. Sääli, että nämä eivät ole ihan sieltä edullisimmasta päästä suihkugeelejä, käyttäisin mieluusti enemmänkin. Molton Brownia saa esim Kicksin* verkkokaupasta. 100ml pullo on onneksi ihan hyvän kokoinen, joten rikastumista odotellessa käyttelen näitä:)

Mio Boob Tube + Multi Action Bust Firmer
Decolteelle ja rintojen alueelle tarkoitettu hoitovoide sopinee käytettäväksi muuallakin, tai mä ainakin olen niin laiska, etten taida viitsiä levittää eri voidetta em. alueille vs. muualle kroppaan. Tässä on varsin mukava tuoksu ja koostumus tuntuu täyteläiseltä. En väheksy decolteen erityistä hoitamista, sillä siitä kyllä näkee naisen iän (ja varsinkin sen, onko viihtynyt auringossa) vaikka kasvoista sitä ei välttämättä niin osaisi arvioida, ja minunkin olisi ihan hyvä hoitaa omaani. Boksista tuli 30ml kätevä pumppupullo.


Erno Lazlo Hydraphel Skin Supplement
Aiemmistakin bokseista tuttu merkki, jota tosin itse en ole vielä(kään) testannut. Tällä kertaa mukana on hoitoneste, joka varmasti tulee käyttöön nyt kun kylmenevä ilma alkaa tuntua jo iholla ja extrakosteutusta tarvitaan. Mulla taitaa olla Erno Lazlolta pariakin eri kasvoöljyä, jotka niin ikään ovat taas ajankohtaisia.

Balanceme Pure Skin Face Wash
Nyt on kyllä pieniä kasvoputsareita poikineen, sillä heinäkuun lootasta niitäkin tuli kaksin kappalein. 40ml tuubi on sentään vähän reilumman kokoinen mutta olisin voinut hyvin olla ilman putsaria tässä kuussa.


Blink Brow Bar Mini Brow Build Indian Chocolate
Söpö pikkuinen kulmageeli, joskin mulle turhan tummasävyinen. Meikkituotteet on aina plussaa, vaikka sävyt ei aina osukaan nappiin. Kärkeen kapeneva harja on vaikuttaa kätevältä.

Nails Inc. INC.redible Glazin Over Lipgloss
Pitkäkestoinen nestemäinen huulipuna, jota on ollut jaossa viidessä eri sävyssä. Sain aika neutraalin malvansävyn. Ihan jees tämäkin.

Elokuun boksin sisältö oli ihan ok-tasoa, vaikka mulle mieluisin tuote olikin suihkugeeli, jota moni voi pitää tylsänä. Tällainen ylellisempi suihkari on kuitenkin eri asia, kuin marketin pari euroa maksava. Nyt onkin mukava jäädä odottelemaan syyskuun boksiantia:)


Postauksessa on tähdellä (*) merkitty mainoslinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. 

6 thoughts on “Elokuun LF Beauty Box

  1. Mä tykkäsin eniten tuosta huulituotteesta. Tuli itselle sellainen kirkas punainen. Tosi hyvä sävy mulle. Myös se kulmaväri oli kiva kokeilla vaikka mulle se taas oli hiukan liian vaalea. Suihkugeelistä en välittänyt. Se oli itsellä juuri se Gingerlily. En välittänyt siitä tuoksusta ja väkisin käytin sen joulukalenterinkin putelin.

    1. Tuoksuvia tuotteita on aina vähän kaksipiippuinen juttu saada yllärinä, koska tuoksut kuitenkin jakavat mielipiteitä. Toki sama pätee myös meikkeihin ja niiden sävyihin, aina ei osu nappiin. Parasta olisi, kun sisältö olisi mahdollisimman tarkkaan kohdistettu sävyjen ja mieltymyksien mukaan, mutta käytännössähän sellainen lienee mahdotonta toteuttaa.

  2. Kaikki ihan uppo-outoja merkkejä! Tai no Molton Brown on nimenä tuttu. Meinasin jo kirjottaa että pitääkin tuoksutella niitä, mutta jos kerran ovat kalliita niin ehkä on parempi etten mene ihastumaan :D

    1. Kyllä yli 20€ on mielestäni suihkugeelistä paljon, vaikka pullo onkin reilun kokoinen eli 300ml. Tuote myös tuntuu riittoisammalta tai sitten sitä tulee vaan läärättyä vähemmän kun tietää, että se on kallista:D

  3. Komppaan suihkugeelimerkistä, noi on niiiiin ihania! Jää ihanasti iholle myös tuksua eikä heti haihdu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *