Electric Nights-marmorointi 2.0

Kevään lempikokoelma jäi vähän uusien kesälakkojen jalkoihin ja muutama yksilö sai pyöriä pitkään odottamassa kynsille pääsyä.

Huomautan heti aluksi, että en saanut lakkojen sävyjä toistumaan mitenkään päin oikeina. Livenä ne ovat paljon kirkkaammat kuin kuvissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käytin jälleen China Glazen Electric Nights-kokoelman lakkoja vesimarmorointiin, edellinen näillä tehty marmorointi löytyy toukokuulta. Tällä kertaa mukana olivat kameran tarkennuksen sekoittava Red-y To Rave, jota lakkasin myös kaksi kerrosta muille kynsille, sekä Home Sweet Home Music ja Daisy Know My Name?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marmorointihommat eivät sujuneet ihan nappiin mutta aika kivat kuviot sain kuitenkin tehtyä. Jostain syystä lakat levisivät vedessä vähän huonosti vaikka kokeilin sekä tavallista että tislattua vettä ja välissä suoritin tietenkin asiaan kuuluvia riittejä, kuten erilaisia jooga-asanoita ja uhrauksia marmorointijumalille.
Sen verran hiki urakassa tuli, ettei hetkeen taas tee mieli marmoroida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden jälkeenkin testaamattomien viuhkassa on vielä kaksi Electric Nighs-lakkaa. Kun ostaa lähes koko kokoelman, siitä riittää näköjään koko kesäksi:)

china_glaze_red_y_to_rave_4
Tällaista väri-ilottelua sateiseen heinäkuuhun. Sunnuntailiitteessä näette tuotteita, joita ostan yhä uudelleen jopa vuodesta toiseen. Mukavaa viikonloppua:)

32 thoughts on “Electric Nights-marmorointi 2.0

  1. Huiput! On se merkillistä tuo neonlakkojen kuvaaminen, kun mullakin on tuo red-y to rave ja onhan se ihan erilainen ku näissä kuvissa! :D Mutta voin kuvitella lopputuloksen! :D

  2. Hyvin on marmorointi onnistunut, eli jooga-asennot yms. rituaalit ilmeisesti tuottivat tulosta ;D Tosi kiva ja mehukas lakkaus :) Sunnuntailiitettä innolla odotellen! :)

  3. Ihanat karkkikynnet! Mullakin olisi tänään tarkoitus marmoroida, joten saa nähdä mitä siitä taas tulee. Vedet on pöydällä odottamassa, joten kai sinne on pakko jotain tiputella (tai juoda pois kuljeksimasta). Mä olen vähän ihmeissäni, etten ostanut yhtään tän kokoelman lakkaa. Kai mä taas sytyn niin hitaasti, että alan joskus keskitalvella hehkuttamaan näitä :).

    1. Toivottavasti onnistui marmorointihommat:) Mulla meni tällä kertaa vähän vaikeimman kautta, mutta eihän aina voi onnistua. Toki lopputulos tässäkin ihan kiva:)

  4. Herkut. Ja neon-värit minusta kautta linjan epäonnistuu kuvata oikein. Mutta noihin kun lisää kuvitellen kirkkautta niin avot. Pitäisköhän itekin uskaltautua marmoroimaan tässä jossain vaiheessa…

    1. Kannustan kokeilemaan. Mehän voitais pitää vaikka sellaiset marmorointi-iltamat kun eräällä nimeltä mainitsemattomalla blogisiskollakin oli tavoitteena tänä vuonna marmoroida…

  5. Oih! Upeat kesäkynnet, kaikki asiat ihan kohdillaan ♥ Mäkin koitin juuri vastaavaa pirteää marmorointia, mutta se ei sujunut ihan näin nätisti… :D Upeaa katseltavaa tällaiset kauniit vesimarmoroinnit, ihan silmä lepää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *