Eihän tästä voi olla tykkäämättä

China Glazen kesäkokoelma ilahdutti jälleen kirkkaiden värien ystäviä. Lähes poikkeuksetta mielenkiintoisimmat kokoelmat merkiltä ovat ilmestyneet juuri kesällä, eikä Lite Brites tehnyt poikkeusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
What I Like About Blue on kirkas, siniseen nojaileva turkoosi, jossa on mukana hienoista kullanväristä shimmeriä. Lakan koostumus on aika paksu ja tiputtelin pulloon muutaman tipan ohentajaa ennen toista kierrosta. WILAB peitti kahdella ihan heittämällä, mutta ilman ohentajaa kerroksista olisi tullut mun makuun aivan liian paksuja ja hitaasti kuivuvia. Nytkin niistä jäi paksuhkoja ja onnistuin saamaan lakkaan muutaman painauman eli se mikä peittävyydessä voitetaan, hävitään kuivumisajassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sävy on todellakin kesälakka parhaimmillaan, katsokaa nyt sitä <3
Lakassa on neonpigmenttiä eli se kuivuu satiinipintaiseksi ilman päällyslakkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jätin yhden kynnen valkoiseksi, koska halusin kokeilla ikuisuuden kansiossa muhineita pandadecaleja. Lakkaus ei sen lisäksi kaivannut kuin pari niittiä etusormeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämä lakkaus on maaliskuun tuotoksia ja mun tekisi jo mieli lakata tällä uudelleen.

Tänään muuten ilmestyy Netflixiin Grace and Frankien toinen kausi. Oletteko katsoneet ekan kauden? Mulla oli sarjan kanssa vähän käynnistysvaikeuksia, mutta alkuun päästyäni jäin ihan koukkuun ja todella odotan tätä toista kautta. Kiva, että ihmissuhdesoppaa sekoitellaan välillä vähän aikuisemmasta näkökulmasta.

Sunnuntaina ilmestyy sunnuntailiite, siihen saakka kivaa viikkistä kaikille:)

26 thoughts on “Eihän tästä voi olla tykkäämättä

 1. Toi olis kyllä niin mun väri, mutta oon niin laiska lakkaaja nykyään, että en jaksa temppuilla cg:n siveltimen kanssa. Ja voi elämä miten söppänä panda. awwws <3

  1. Totta on, että helpompiakin vaihtoehtoja löytyy kuin tällainen ohut suti. Lisäksi jämäkkään lakkaan yhdistettynä se vaatii vähän keskittymistä ja aikaa menee enempi.

 2. Tuo on ollut mun ostoslistalla jo pitkään, se pitää kyllä hankkia! :) Ja mulla kävi samoin, alussa oli käynnistysvaikeuksia ton sarjan kanssa, mutta koukussa ollaan!! :D

  1. Nyt kannattaa ehkä toimia pian, mä kuulin että tää on loppukin jo jostain.
   Hotkin eilen yhdeltä istumalta 3 jaksoa ja tänään jatkuu:D

 3. ihana panda <3 mä hurahdin kans siihen Grace & Frankieen heittämällä ja katoin ekan kauden ihan parissa päivässä! Täytyy aloittaa pian se toinen kausi :)

 4. Eihän täällä voi ihminen käydä, kun a) tukehtuu kateudesta ja b) aina herää uusia tarpeita. Tää lakka ja nää kynnet on aivan tajunnanräjäyttävät, meitsin saa turkoosilla kuolaamaan vuorenvarmasti! Enkä muuta tehnyt kuin KÄVÄISIN instatililläsi, niin eikö jo hulahtanut multa melkein viiskypää CesarsShoppiin. EN KESTÄ. Mut kun oli pakko saada se minisetti niitä Essien Summer shimmer brightseja ja Mrs Always Right oli ihana sävy ja… auuuuugh!

  1. Argh, tunnen olevani osasyyllinen äkilliseen tuhlailuun:D Essien minisetit on kyllä mainioita, niissä on järkevä pullokoko ja siveltimet verrattuna vaikka OPIin. 5ml pullosta lakkaa kyllä monet kerrat:)

 5. Ihanat lakkaukset! Näissä on jotain niin yksinkertaisen hienoa! Ihana tuo Panda! Mä olen taas vähän myöhässä kommentoinnin kanssa, kun viime aikoina on ollut yhtä hulinaa. =S Nytkin pitäisi olla jo menossa nukkumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *