Eihän se toimi

Siis se Insta-dry. Ei ainakaan yhtä hyvin kuin kirottu Seche Vite. Joten, etsintä jatkukoon. Tarroja asemoidessani huomasin, että lakka ”upottaa” vaikka se olikin kosketuskuivaa. Ihan päällimmäiseksi päätyi koostumukseltaan tapettiliisteriä imitoiva SV (Seche Vite). Poikaystäväni muuten rakastaa näitä lyhenteitä, siellä esim. vietetään HKV-iltaa perjantaisin (Hauskat KotiVideot), mikä tässä pikku kevennyksenä mainittakoon:)

Kynsille piti saada äkkiä jotain että kehtaa mennä huomenna töihin. Meillä näet pidetään sairastupaa ja meno on ollut jo monta päivää kuin keuhkoparantolassa koko poppoon ollessa enemmän tai vähemmän flunssassa ja yskässä. En oikein jaksanut keskittyä näpertelemään kun joka paikkaa särkee ja kolottaa itselläkin.
Värilakkaa kaksi kerrosta ja tarrat päälle, siinäpä se yksinkertaisuudessaan.
Tuo lakka ei ollut kauhean kivaa levittää, koostumus on jelly ja se pitäisi saada reippaalla kertavedolla oikeaan paikkaan. Peittää sentään ihan hyvin ja kuivuu normaalisti. Väri on kivan räväkkä pinkki.

Nämä tarrat on muuten siitä kummallisia, että niissä on tosi voimakas muovin tai jonkun liiman haju. Kynnet haisee Etolalle monta päivää, jei. Muuten näistä kynsistä ei ole mitään erityistä sanottavaa, viikonloppuna sitten jotain muuta.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:

-Seche Base -aluslakka
-GOSH Flamingo
-Sally Hansen Insta-Dri -pikakuivattaja
-Seche Vite -pikakuivattaja
-tarrat MiMax

Kivaa viikonlopun odotusta lukijoilleni, uusiakin on taas mukana. Itse lähden nyt kyttäilemään Papun ja Murmiksen lakkakirpparia:)

3 thoughts on “Eihän se toimi

  1. oletko jo kokeillut Cesarsshopin pikakuivattajaa? Sitä minä käytän , toinen pullo jo meneillään! Ja ei ole kalliskaan ja isohko pullo joka kesti minun käytössä yli puoli vuotta :) ei liisteröinyt sinä aikana edes. Ja kuivattaa kynnet nopeasti :) Suosittelen!

  2. En vielä, tarttis varmaan tehdä tilaus mutta se tulee helposti kalliiksi:D Saati paikan päälle meneminen vaikka se olisi taas mahdollista….ei uskalla…
    Harmittaa, että muuten niin loistavalla tuotteella on MUN kynsillä tuollainen ominaisuus, monethan sitä käyttää eikä suinkaan kaikilla ole ongelmia.

  3. Mä itse käytän Sally Hansenia, ja olen ollut tyytyväinen tulokseen. Kuivattaa kohtalaisen nopeasti, vaikka aina vaarana onkin, että lähden liian nopsaan liikkeelle ja ruttuun menee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *