Ei pöllömpi lakka

Sekosin ihailemani bloggarin Anna Gorelovan Dance Legendille suunnittelemasta lakkakokoelmasta ihastuttavien pullojen vuoksi. Olen joskus kertonutkin, että seurailen muutamia venäläisblogeja vaikka en ymmärrä sanaakaan tekstistä mutta kuvat ovat hengästyttävän kauniita. En kyllä millään käsitä, mistä he saavat kaiken kuvausrekvisiitan ja miten kynnet ja kädet voivat aina olla niin virheettömät ja täydelliset.

Päädyin hankkimaan pöllöpullokokoelmasta mielestäni kauneimman yksilön, Lebedushkan, joka on haalean vedenvihreä tekstuurilakka kultaisella shimmerillä. Tekstuuripinta jää maltilliseksi ja peittävyyden puolesta olisi kannattanut laittaa alle jokin toinen lakka. Nyt laitoin kolme kerrosta ja vapaan kasvun raja kuultaa vielä hitusen läpi.

Olin jälleen ryhtynyt lakkaamaan täysin vailla mitään etukäteissuunnitelmia ja poimin pienen pähkäilyn jälkeen testaamattomista lakoista Lebedushkan pariksi kahteen kynteen ILNP:n Music Boxin, joka oli yllätyksekseni aika paljon tummempi kuin odotin. Sen päälle töpöttelin kultaista Barry M Gold Foilia ja hieman Ginan Whitea. Tämän ihmeellisempiin koristeluihin en lähtenyt, jätin jopa perinteiset niitit pois etusormesta. Joskus on ihan kiva olla ilman mitään ulokkeita kynsillä.

Kamera ei suostunut oikein poimimaan Lebedushkan kultaista shimmeriä kuviin mutta peukalon yksittäiskuvassa sitä sentään erottaa vähän.

Julkaisen tämän hyvän tovin luonnoksissa roikkuneen postauksen nyt, sillä Mi Nailsilla on alkanut Dance Legend-lakkojen ennakkotilausmahdollisuus. Omaan koriinikin poimin muutaman lakan vaikka nämä kaikkein kuumottavimmat olen ehtinyt jo hankkiakin (hankalasti) toisaalta. Ennakkotilauksista saa 10% alennuksen, ennakkoon voi tilata elokuun loppuun saakka ja lakat tulevat kauppaan syyskuussa. Jatkossa lakkoja on varastossa mutta toimimalla pian voi varmistaa tietenkin lempparilakkansa saatavuuden. Ainakin nettikeskustelujen perusteella Lebedushka on yksi suosituimpia lakkoja:)

22 thoughts on “Ei pöllömpi lakka

 1. Ah on se vaan niin kaunis! Ja nuo pöllöpullot on ihan huippuja <3 Piti ottaa Lebedushkan lisäksi vielä toinen pöllölakka ;D

  1. Muakin vähän polttelee vielä toinen lakka noista mutta se saattaa jäädä kun tuli niin monta muuta kivaa napsittua koriin… :D

 2. Voihan pöllö sentään! Jo pelkän pullon perusteella voisin hankkia, vaikka ei lakassakaan vikaa näytä olevan. Kultainen shimmer ei ehkä olis mun juttu, mutta never say never…..

 3. Voivoi kun näitä pukkaa joka tuutista :D Tekisi kauheasti mieli tilata itselleenkin, mutta tässä konkurssissa sellaiseen on varaa ehkä ensi kesänä :D

  Mutta todella kauniit kynnet ja mätsäävät lakat! Mäkin muuten seuraan montaa venäläistä kynsibloggaria Instagrammissa ja oon ihmetellyt ihan tota samaa!! Niillä on mitä mielikuvituksellisimpia kuvausrekvisiittoja ja niin täydellisen kauniit kädet.

  1. Löysin taas muutaman uuden seurattavan instassa ja sama linja jatkuu; täydelliset kädet, kynnet ja aina joku eksoottinen kasvi kuvausrekvisiittana. Ne varmaan tilaa kotiin tuoreita kukkia joka päivä:D

 4. Voih, pakkohan se on tilata itsellenikin ainakin yksi pöllölakka, tai ehkä kaksi! :)
  Nämä sun tekemät kynnet on aina niin upeita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *