Ei nimi lakkaa pahenna

Hävyttömän kaunis Zoya Reva sai odotella vuoroaan purkissani pitkään, sillä punainen, vahvasti kultaisella shimerillä pakattu lakka on auttamatta vähän jouluinen mielestäni. Nyt kun jouluun voi laskea päiviä jo yhden käden sormin, oli hyvä aika tarttua siihen.

Oli lähellä, ettei feilausputki jäänyt päälle. Minun oli tarkoitus tehdä skittlette ja leimailla keskisormeen villapaitakuosi Nail Crazen laatasta…tai siis leimasinkin, mutta varmaan kukaan ei ole koskaan saanut leimaa niin vinoon kuin minä. Näin ollen totesin, että leimausjumalat eivät ole tänään puolellani ja päätin koristella kynnet siirtokuvin. Sekään ei oikein sujunut, koska nuo kultaiset decalit olivat liian kapeita keskisormeen ja voitte kuvista nähdä, mihin ratkaisuihin päädyin koristeluissa.

Palaan vielä ajassa vähän taaksepäin ja kerron hieman lakoista. Kaikkia käytettyjä lakkoja on kynsillä kolme kerrosta. Valkoinen on Gina Tricotin White, jota laitoin ohuita kerroksia. Se olisi todennäköisesti peittänyt kahdella reilummalla. Olen tähän asti ollut niin tyytyväinen lakkaan, että aion haalia pari lisäkappaletta. Tai kolme, koska kahtahan ei voi Ginasta ostaa;)

Pikkurillissä on aiemminkin kynsillä nähty Zoya Tomoko, josta tykkään ihan älyttömästi. Hankkikaa tämä, jos mielitte kultaista tekstuuria.
Etusormessa ja peukalossa on Zoya Reva, taattua Zoya-laatua vailla moitteen sijaa. Jellyinen glass fleck peittää lyhyemmät kynnet varmasti kahdellakin kerroksella.
Peukaloita en koristellut ja etusormiinkin laitoin vain decalit. Nimettömät saivat vielä punaiset swarovskit kaveriksi.

Ihan hyvin tästä sitten selvittiin vaikka näytti uhkaavalta silloin leimausvaiheessa. Kynnet ovat ehdottomasti jouluiset ja mukavan pelkistetyt. Taputin itseäni tyytiönä olkapäälle etten lähtenyt kikkailemaan koristeiden kanssa enempää.

Onko tämä nyt sitten skittle? No joku s-juttu kuitenkin:)

Zoya Reva & Tomoko

Kuvia on niukanlaisesti, sillä kamerasta nuupahti akku ja kun seuraavan kerran olisin ehtinyt kuvaushommiin, kynsissä oli jonkin verran kärkikulumaa Revan osalta.
Ginan valkoinen oli kolme päivää kynsillä ilman kulumia tai lohkeamisia. 10 points!

41 thoughts on “Ei nimi lakkaa pahenna

 1. Superkauniit! Mä aina mietin omia kynsiä tehdessäni onko ne nyt oikeasti skittlet vai jotain muuta… Tuo s-juttu kuulostaa hyvältä termiltä, pitäisiköhän siirtyä sen käyttöön? :D

  1. Jotenkin tää termistö ei ihan täysin ole avautunut mulle mutta lakkailen onnellisen tietämättömänä ja viisaammat saa sitten valistaa:D

 2. Ei voi mitään, minua aina naurattaa tuo Zoya Revan nimi. :)

  Nämä s-lakkaukset ovat tosi kivoja, niistä saa hienoja yhdistelmiä. Täytyy varmaan itsekin kokeilla! :)

  1. No arvaapa pitikö meillä pokka Zoyan messustandilla kun hiffattiin tää Reva ja siellähän oli myös Cassi…kikateltiin sit kuin teinilissut siellä:D

 3. Upeat kynnet! Ja tomoko, ah ja voih. Sain sen viimein hamstrattua itselleni ja olisi itselläkin postaus lakasta tuloillaan. Mulla on myös hankaluuksia tuon skittlette ja skittle-jutun kanssa joten kierrän sen puhumalla mix and match kynsistä :D

 4. Mielin kultaista tekstuuria, joten Tomokoa mä metsästän tästä lähin. Tuo toinen, Reva, sen voisi ostaa jo pelkästään nimensä vuoksi, vaikka ei lempiväreihin kuulukaan. Voisi olla porukka ihmeissään jos selittäisi: ”mä laitoin revan päälle water decaleita..” Hyvä syy siis ostaa lakka.

  1. Haha, tätä lakkaa voi kyllä ihan suositella jo viihdearvonkin takia:D Tomokoa hieman kylmempi kultainen _tekstuuri_ on OPIn My Favorite Ornament joka ei ole ”virallinen” liquid sand mutta kaikki sanoo, että siitä tulee hiekkalakkapinta.

 5. Aivan mahtavat! Tykkään ihan possuna ♥ Ja tää taitaa olla lähinnä skittle, koska sulla ei ole kahta samanlaista kynttä. Tosin skittlessä pitäis kai teknisesti ottaen olla kaikkien kynsien eri väriset. Ehkä tämä on siis koristeskittle :D

 6. Haahhah, Reva. *typerää teinimäistä kikatusta*

  Kröhöm, asiaan… UPEAT kynnet. O_O Tomoko napsahti kyllä justiinsa PakkoSaada listalle. Sun blogista oon saanu niin paljon täytettä tohon listaan, kiitti! :D

  1. Pahoittelen pienesti aiheuttamaani rahanmenoa:D No enhän mäkään pystynyt suhtautumaan neutraalisti tän lakan nimeen ja hihittelin itsekseni kun mietin, mitä kaikkea tästä voisi kirjoittaa…mutta pakottauduin pysyttelemään asialinjalla;)

  1. No mähän muistan yhä Miljan tekstarin joka tuli junassa kotiin päin messuilta matkatessa …..siinä luki että ”…toivottavasti Revasi on kaunis myös kotona…” :DD

 7. Hävyttömän kaunis Reva *räkäinen hihitys*

  Vai että GT:n valkoinen saa pisteitä, hmm… Koskakohan olisin seuraavaksi menossa kaupunkiin, jossa on Gina Tricot…? Pitänee käydä pullo (kolme) kotiuttamassa!

  1. Sain pidettyä postauksessa asialinjan ja kommenttilaatikossa kaikki sit räkättää tälle:DD No ymmärrän kyllä, oli vaikeuksia itelläkin pysytellä asiallisena:D
   Aion myös rohmuta lisäpulloja ginasta heti kun sellainen osuu kohdalle. Tälläkin hetkellä kynsillä on valkoista, huomaan, että siihen tulee tartuttua nyt paljon hanakammin kun ei tartte niin tapella:)

 8. Upeat kynnet niin kuin aina kyntesi ovat! Yksi kysymys minulla kuitenkin olisi: mikä on mielestäsi paras aluslakka pitämään kynsilakan kynsillä jopa viikon?

  1. Kiitos kaunis:)
   Hyvin pitkälti riippuu omista kynsistä mikä aluslakka on paras. Olen itse sikäli onnekas, että kynteni ovat varsin hyväkuntoiset ja mikä tahansa aluslakka sopii ja lakat pysyvät hyvin. Essiellä on useampiakin vaihtoehtoja hoitavissa lakoissa ja niitä saa ostaa ihan marketeista, ei tarvi netistäkään tilailla. Myös hyvä päällyslakka on tosi tärkeä värilakkojen keston kannalta. Pikakuivattavat lakat ovat useimmiten aika paksuja ja antavat siten hyvän suojan lakkaukselle. Moni vannoo Seche Viten nimeen, itse käytän useimmiten Inm Out The Dooria. Essielläkin on ainakin Good To Go.

   Käytän tavallisesti aluslakkana OPI Natural Nail Base Coatia tai Gina Tricotin aluslakkaa, mielestäni niissä ei ole muuta eroa kuin hinta:) Kumpikin on ihan perus-aluslakka ilman hoitavia ominaisuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *