Ei mulla oikeestaan mitään asiaa…

….ollut mutta sen verran päivittelen, että samat appelsiinilakkaukset on yhä kynsillä. Ja näyttää siltä, että ennen viikonloppua eivät vaihdukaan. Mutta: yksikään koriste ei ole irronnut eli tästä opimme, että kannattaa laittaa tolkuton määrä päällyslakkaa niin kyllä pysyvät!

Lisäsin tänään kynsille kerroksen Rimmelin  Rock your Color -päällyslakkaa, jossa on glitteriä lähinnä kullan eri sävyissä. Lakat ovat hieman rispaantuneet sivusta ja kuluneet kärjistä aika reippaasti, yritän tällä tavoin selvitä viikonloppuun saakka.
En muuten tullut kipeäksi, ainakaan oikeasti. Muuten vaan olen niin väsynyt, että meinaan nukahtaa pystyyn mutta en millään ehdi nukkua tarpeeksi:/

Menin tänään Tarjoustaloon aikeenani ostaa hiekoitussepeliä, joka olikin sieltä loppu. Tämä selvisi vasta sisällä liikkeessä joten jouduin katsastamaan myös kynsilakkatarjonnan. Eikä sieltä tietenkään voinut ilman ostoksia poistua joten seuraavat lakat lähtivät mukaani.

MNY:n musta glitteri ja Delia No1:n hologlitterlakka sekä tumma vihreä. En ole varma, pidänkö tästä vihreästä mutta eipä tuo suuri investointi ollut kokeilla. Nämä ovat muuten ensimmäiset ostamani Deliat joten en yhtään tiedä, minkä laatuisia ovat. 
Tänne on ilmestynyt uusia lukijoita siihen tahtiin, että täytyy oikeasti alkaa suunnitella suunnittelemaani 100. lukijan arvontaa:) Kiva, kun jaksatte lukea ja kommentoida vaikka en päivittäin ehdi tänne mitään kirjoittaakaan. 
Niin…sain muuten lopulta rautakaupasta sitä sepeliäkin ettei ihan hukkareissuksi jäänyt;)

2 thoughts on “Ei mulla oikeestaan mitään asiaa…

  1. Toi musta on tosi ROCK! Mii laikii! Katsotaan koska mä saan kynsikamani ni sitten minäkin alan maalailee :) ~Bee.

    1. Mä yritin ottaa siitä jotain järkevää kuvaa mut pitäs mennä päivänvalossa ulos kun eihän tosta salaman kanssa saa mitään selkoa. Mut aika makee se on, lähinnä ajattelin koristelukäyttöön tota:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *