Ei mitään saumaa, Jooseppi

China Glaze No Way Jose.
Tämä ihanuus päätyi käsiini Jos edes kynnet -blogin vinkkamana.

Kyseessä on vhtf-lakka, jota ihastelin taannoin muistaakseni Charming Nails -blogissa ja kun koetin löytää lakkaa itselleni, sitäpä ei löytynytkään. Vhtf eli Very Hard To Find, kunnes Papu oli löytänyt ebay-myyjän jolta tämän saattoi ostaa vieläpä kohtuulliseen hintaan, mikäs sen mukavampaa. Toimituskin oli älyttömän nopea, lakka saapui reilussa viikossa hyvin pakattuna ja ehjänä. Sydämeni olisi särkynyt, jos se olisikin ollut rikki.

Kuvista ei välity millään tämän lakan kauneus. Se on kimalteleva, vaalea liila, täydellinen lakkarakkaus liilafriikille.

No Way Jose kolmantena vasemmalta
Vähintään yhtä haastava kuvattava oli Talk and Bake -blogista voittamani Wild & Mild Ghost. 
Kiekolla lakattuna China Glaze Liquid Leatherin päälle.

Että voikin materia tehdä ihmisen onnelliseksi <3
Tänään on kyllä eräs toinenkin syy hymyyn; sain pikku pätkän jatkoa nykyiselle työsopparilleni mikä on hieno juttu. Vakipaikasta voi tällä alalla vain haaveilla mutta ainahan on hyvä olla tavoitteita:)

25 thoughts on “Ei mitään saumaa, Jooseppi

 1. Ihania lakkoja oot saanut hommattua! Pienestä se on ihminen onnellinen ja saa mun mielestä ollakin. Itsellä on aina joulu kun joku euron ebay-ostos kolahtaa postiluukusta ja päivä on pelastettu. :D

  1. Joo:) Mä olen ihan onneton kun olen venannut kynsikiekkoja jo kuukauden. Ne maksoi sentään 2,5 puntaa! Tosin suurempi harmi on alkaa tilaamaan niitä uudelleen kun oikeasti tarvisin niitä pian.

 2. Joo toi Jooseppi-lakka on varmaan tosi hankala kuvattava. Onneks Charming Nails blogista siitä sai kyllä semmosen kuumeen, että pitäs varmaan köyttää itsensä ettei ostais tota :D
  Voe, oon oottanu jo pari viikkoo, että pääsen leikkaamaan fimopötköjä ja loput tarpeettomat myydä sit kynsikirppiksellä. Mikä niissä kestää… 8DD
  xoxo Mella

  1. Mä kävin kattomassa CN:in vanhoja postauksia ja huvitti, että siellä oli ihan pari päivää sitten esitelty tätä samaa lakkaa:) Löytyi tosin jostain vuosilta 2010 myös juttua, sieltä mä olen tuon aikanaan bongannut eli pari vuotta sitten.

   Jos sulle tulee vaaleansinisiä kukkafimoja tarpeettomana, niin mulle saa tarjota:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *