Ei mikään koiranvirka

Tässä jokin aika takaperin sain nauttia viikonlopun kahdesta karvaisesta hurmurista, jotta omistajansa pääsi mm. viuhahtelemaan liikenneasemalla yöpaidassa.
Koirallinen aika oli tauon jälkeen vallan mukavaa, joskin vähäunista. Huonosti nukutun yön jälkeen suoritin vielä toiselle hoitolaiselle trimmausoperaation ja silmät ristissä tihrustaessani turkkiin saattoi tulla ”muutama” kolokin. Hups. Mutta yhä se tulee häntä heiluen tervehtimään kun menen kyläilemään joten tuskin sille kovin pahoja traumoja jäi.

Huolimatta tekosistani sain palkkioksi viikonlopun rupeamasta -yllätys yllätys- kynsilakkaa. Mikäs sen mukavampaa.
Yksi lakoista on tämä Essien fuksianpunainen, pinkillä shimmerillä pakattu Super Bossa Nova. Jostain kumman syystä minulle oli osattu hankkia lakkoja, joita en omista entuudestaan;)
Lakkasin kolme kerrosta, ei niinkään peittävyyden vuoksi vaan tasaisuuden. Lakka oli aika ohutta ja kahdella kerroksella kuulsi läpi vielä kynnen pinnalla olevat epätasaisuudet, siksi kolmaskin.

Tosi kaunis väri ja helppo lakka levittää, vaikka tässä on kapea suti. En keksi tästä mitään moitittavaa.

Olen myös kovin ihastunut uuteen holotopperiini, hopeiseen Inm [tähän pitkä nimirimpsu, voitte tarkistaa tarkan kirjoitusasun pullokuvasta]. Hankin myös kullanvärisen ja sitä laitoin jo varpaankynsiin OPI A Definite Moust-haven päälle mutta en ole saanut otettua niistä kuvia koska koko ajan sataa. Tykkään näistä niin paljon, että taidan laittaa jompaa kumpaa jatkossa kaikkiin lakkauksiin.

Aika kivaa. Ai juu, on tuolla nuo siirtokuvatkin:)

GT Base Coat, G&G HK Girl Top Coat, Essie Super Bossa Nova,
Inm Out The Door Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver”

Seuraava rupeama onkin sitten pikkuisen pitempi mutta ehdin onneksi nukkua varastoon ennen sitä:)

12 thoughts on “Ei mikään koiranvirka

  1. Nätit kynnet! Tuo hopeinen imn-nimihirviö on kyllä ihana, tuo sitä ’jotain’ lakkaukseen kilpailematta koristeiden tahi alla olevan lakan kanssa.

    1. Joo! Tällainen on kyllä hyvä omistaa, mullakaan ei mitään vastaavaa ollut entuudestaan. Kaikki omistamani topperit on peittävämpiä, tällä saa vaan tuotua vähän lisäjujua lakkaukseen:)

  2. Mä hiplailin tuota INM:ää viimeksi Cesarsin avoimien ovien päivänä. Tosi jännittävä lakka, saa vatkata hauiksensa turraksi, että saa pohjalla makoilevat glitterhippuset liikkeelle :D. Mulla jäi silloin vielä putiikkiin, mutta enpäs tiedä jääkö enää, kun näin sun kynsillä! On kyllä kaunista. Osaatko sanoa, onko parempi, kuin Fairy Dust?

  3. Nätti kokonaisuus! :) Mä oon ihan unohtanu tuon Inm:n topperin! Täytyykin kaivaa se laatikosta ja keksiä sille pikaisesti käyttöä :) Kiitos muistutuksesta siis :p

  4. On ne kolot jo vähän tasaantuneet…:D INM näyttää kyllä näissä kuvissa ihan mahtavalta ja sopii tuohon _flashlakkaan_ tosi hyvin ;D

    1. Siinä _ei_ ole pinkkiä flashia:D Ainakaan _semmosta_ vihattavaa. Nyt päivänvalossa tää näyttää vaan nätiltä berryltä jossa on holotopperi päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *