Ei kahta ilman kolmatta: ColourPop osa 3

Viime vuoden puolelle mahtui vielä kolmaskin ColourPop-tilaus. Sillä kertaa liikkeellepanevana voimana toimivat siveltimet, sillä neljän luomivärin tilaajalle oli luvassa kaksi silmämeikkisivellintä kaupantekijäisiksi.


Kasattiin taas kimppa ja ei kun tilausta menemään. Otin maltillisesti vain vaadittavat neljä luomiväriä ja kaksi kulmakynää, vaikka kaikkea tietenkin olisi tehnyt mieli.


Sävytkin ovat näitä tuttuja ja turvallisia.


Kathleenlightsin olisin tilannut jo aiemmin, mutta se oli aina loppu. En ihmettele, sävy on oikeastaan niin täydellinen lämmin kupari kuin olla ja voi. Cornelious tuli varakappaleeksi, mulla on tämä jo entuudestaan, mutta koska näissä napeissa ei ihan hirmuisen paljon ole väriä niin lempisävyä voi ostaa toisenkin.

Glow oli myös ihan nappiostos: mattainen ja peittävä sävy, jota tarvii aina. Mittens taas on lämpöinen punaruskea, sopiva varjostussävyksi.


Kulmakynistäkin tummempi Honey Blonde on varakappale. Tosin nyt sitten tilattuani Blonden tykästyin siihen sävynä enemmän…mutta oikeastaan tarvin näitä molempia kulmieni kanssa.


Vasemmalla Blonde, oikealla Honey Blonde.


No entäs ne siveltimet?
Ihan ok-kamaa, kyllä nää mulla käyttöön jää. Lisäksi nämä ovat tosi kauniita <3

ColourPopille on tullut nyt myös tavallisia pressattuja luomivärejä, jotka YLLÄRI kiinnostaa mua tosi paljon. Tää on kyllä loputon suo:D

14 thoughts on “Ei kahta ilman kolmatta: ColourPop osa 3

 1. Oi hitsi toi kathleenlights! DROOLLLL

  Tummempi kulmakynä näyttää yllättävän punertavalta, vois varmaan käydä mullekin! Noi kulmakynien nimet ei kyllä oikein tunnu täsmäävän niiden sävyihin :D

  1. Kathleenlights oli aina loppu kun koitin sitä tilata, tai setissä olisi saanut mutta en halunnut niitä muita sävyjä. Se on oikeasti ihan täydellinen kultakupari <3 Mittens taas on täydellinen tumma varjostussävy :3

 2. Toi blonde kulmakynän sävy on makuun täydellinen taupe. Usein on aina liian lämpimiä tai liian harmaita, kun metsästän itselleni sopivaa, joten laitankin ton ylös, kun seuraavan kerran tarvin kulmakynää. :)

  1. Mä olen myös ostanut lukuisia hutikappaleita kulmakynistä, koska oikeaa sävyä ei vain tahdo löytyä. Vaikka se näyttäisi kädellä hyvältä, se ei kulmilla välttämättä olekaan. Aika monet sävyt on tosiaan jotenkin…kellertäviä. Tai sitten niitä harmahtavia:)

 3. Voi mitä ihanuuksia! ♥ Kyllä se on vaan turhauttavaa kun saa kannettua kotiin juuri kasan kaikkea ihanaa ja kauan kaivattua, ja sitten kotiovella keksii taas kymmenen uutta tuhlauskohdetta :D Loputon suo tosissaan!

  1. Kosmetiikassa tuntuu aina riittävän jotain mitä tekisi mieli:D Nyt olen ONNEKSI saanut pidettyä kukkaronnyörit kurissa tosi hyvin tämän tammikuun ajan enkä pistäisi pahakseni, vaikka menis helmikuukin samaa rataa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *