Ei kahta ilman kolmatta – CK One Summer

Mä olen aiemmin postannut kahdesta (Marc Jacobs ja Clean) kesätuoksulempparistani, ja nyt tulee vielä kolmas. Olen vuorotellut näiden käytössä vähän fiiliksen ja tilanteen mukaan, koska kaikille löytyy aikansa ja paikkansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Calvin Klein Ck One Summer EdT on jaettu eli unisex-tuoksu ja sopii sekä miehelle että naiselle. Huomasimme blogikollegattaren kanssa tuoksun käyttäytyvän meidän kummankin iholla eri tavoin, hänellä se oli selkeästi maskuliinisempi ja mulla taas naisellisempi. Sanoisin, että alkutuoksu on ehkä miehekkämpi ja sydäntuoksu pehmeämpi ja feminiinisempi, mutta sopivuuden omalle iholle saa parhaiten selville kokeilemalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä tietenkin ihastuin tähän jo luettuani tuoksunuotit: limeä, sitruunaa, metsää, mojitoa….joo, kyllä kiitos:)

Alkutuoksu
Lime, mojito, sitruuna, inkivääri ja vihreä omena
Sydäntuoksu
Guava, kataja ja tiarekukka
Pohjatuoksu
Setripuu, kookos ja sammal

Omalla ihollani selvimmin erottuvat inkivääri ja metsäiset elementit. Se tuntuu olevan aika vakio kaikissa näitä ainesosia sisältävissä tuoksuissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuoksu on pakattu herkullisen vihreään, reilun kokoiseen 100ml pulloon, jonka ulkoasusta käy hyvin selväksi, millaisesta tuoksusta on kyse. Taakse on valettu tropiikin lehtikuviointi ja etupuolella toistuu sama teema. Pullo on konstailematon ja senkin puolesta sopii sekä miehen että naisen käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Iholla raikas ja metsäinen tuoksu kestää muutaman tunnin. Mä tykkään tästä ihan älyttömän paljon ja tulen varmasti käyttämään tuoksua piristämään kuumia kesäpäiviä, joita odotan kovasti. Tai no, liian kuuma ei kyllä tarttis tulla mutta joku 20-25C olisi ideaali. Onneksi ollaan saatu jo nyt toukokuussa vähän esimakua kesästä:)

Onkos Calvin Kleinin tuoksut teille tuttuja ja löytyykö merkin valikoimista peräti omia lemppareita?


Tuoksu saatu pr-näytteenä.

14 thoughts on “Ei kahta ilman kolmatta – CK One Summer

 1. Meillä tää on miehen tuoksu, mä olen niin ”tyttömäinen”, että se alkutuoksun miehekäs ote oli mulle liikaa, mutta miehen yllä haistelen tätä mielelläni. <3

 2. Sä kyllä nostat esiin mielenkiintoisia tuoksuja! :) Mulla olisi just yhden uuden ja kesäisen tuoksun mentävä aukko hyllykössä, kun Lacosten viime kesäksi ostettu tuoksu vetelee viimeisiään :) CK on mulle yllättäen vieras tuoksuperhe, en ole vielä törmännyt merkiltä naisten tuoksuun, joka veisi nenun mennessään :)

  1. Mä katoin että Sokos oli laittanut tämän miesten tuoksujen puolelle vallan kokonaan:o Mullekin CK on silleen vieras, että tämä on ensimmäinen merkin tuoksu jonka halusin itselleni:)

 3. Tata taytyy kylla kayda nuuhkimassa, mulla on ollut ihan orkkis-One ja talla hetkella kaapista loytyy Red-versio. Toisaalta en kylla todellakaan tartte yhtaan enempaa tuoksuja, kun niita on kaappi pullollaan. :D Toisaalta samaa vois tietty sanoa kynsilakoista.

 4. Joo-o, mulla tämä tosiaan vetäisi kaikki maskuliinisuusnupit kaakkoon. Pullo on kaunis ja tuoksu sinänsä aivan älyttömän hyvä, mutta oon vielä vähän kahden vaiheilla et tuunko tottumaan siihen maskuliinisuuteen omalla iholla.

 5. Joo. Nyt tämä on todistettu. Mä en sais yhtään tulla tänne kuolaamaan kaikkea. TääKIN näyttää ja kuulostaa ihan just sellaiselta raikkaalta kesätuoksulta, johon rakastun oikopäätä! Ei tartte muuta kuin katsoa tuota pulloa niin asia on sillä selvä. Noista kuvista tulee suorastaan jano. Tuon pullon sisällön voisi vaikka kulauttaa kitaansa. (Olenko mä ainut ihminen, jonka mielestä kosmetiikkakuvat tuo suorastaan veden kielelle?)

  1. No mulle ainakin tuli näistä kuvista jano jo kuvausvaiheessa:D Oli kiva, kun sai rekvisiitat näin helposti ja ne meni vielä kuvien ottamisen jälkeen hyötykäyttöön.
   Mä käytän sitrustuoksuja jossain määrin ympäri vuoden mutta aivan erityisesti näin kesäaikaan:)

 6. Mä en tiennytkään, että tää käy myös naisille! Varmaan siks et meidän Sokoksella tää on vaan miesten hyllyssä. Yritin saada miehen ostamaan tämän itsellensä, mutta se totesi ettei halua käyttää viinan hajuista hajuvettä :DD

  1. Joo, tää on tosiaan molemmille tarkoitettu mutta enemmistö tykkää, että tää on miehinen tuoksu. Harmi, ettei sulla mies lämmennyt tälle, tosin perustelut on ihan hyvät:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *