Effervescent

Jälleen yksi lakka jonka nimen ääntämisessä menee ainakin minulla kieli solmuun:D
Cadillacquer Effervescent on jo poistunut sävy mutta vielä jokin aika sitten tätä sai Mi Nailsilta, josta omanikin on kotoisin. 

Laitoin alle kerroksen Essien Roarrrangea tuomaan peittävyyttä. Pullokuvassa hoikka minipullo näyttää tosi koomiselta mutta hei, tässä on leveä suti! Kesäkokoelman lakkoja ei tullut lainkaan Suomeen lukuun ottamatta (ainakin) Sokoksen myymää kolmen lakan minipullosettiä. Ostin lakat alesta koska pienestä pullosta lakkaa taatusti ne kerrat, mitä tulen näillä lakkaamaan ja arvostan leveää sutia kovasti.

Effervescentiä on kaksi kerrosta, päällä pikakuivattaja, leimaus China Glazen Passionilla Pueenin laatasta 26 ja lopuksi vielä päällyslakka. Vähän lahjapaperifibat näistä kynsistä tuli, mikä johtuu varmaan kultaisesta leimauksesta. Ensin olin leimaamassa mustalla mutta arvelin sen liiaksi peittävän kaunista lakkaa.

Lähes kaikissa netistä löytyvissä swatch-kuvissa Effervescentin sävy toistuu väärin ja minunkin kuvissani se on hieman liian tumma, kiitos alla olevan Essien. Tässä pullokuvassa ollaan jo hyvin lähellä totuutta. Ei tule kyllä mitään lähellekään vastaavaa mieleen, lakka on sangen uniikki.

Vaikka hankalaniminen Effervescent on myyty loppuun, Mi Nailsilta löytyy muita Cadillacquerin lakkoja ja ne ovat tällä hetkellä -20% alennuksessa joka jatkuu vielä viikonlopun ajan.

Itse kullekin kivaa ja toivottavasti aurinkoista viikkistä!

Cadillacquerin lakka on saatu blogiyhteistön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

12 thoughts on “Effervescent

    1. Joo se on jotenkin tosi koominen – mutta sentään minipulloksi aivan käyttis, myin jopa täysikokoisen Haute In The Heatin pois ja jätin vain pikkupullon, koska leveä suti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *