Eerie, otos 2

Kiistatta yksi vuoden kauneimmista lakoista on Picture Polishin Eerie, jolla annoin itseni luvan lakata jo toisen kerran. Edellisissä kynsissä oli valkoiset aksentit, nyt päätin toteuttaa osaranun, jonka senkin olen tehnyt kerran menneen kesän aikana. Tämänkertaiset kynnet ovat siis varsinaiset kertauksen kertaukset mutta ei haittaa, tykkäsin näistä kuin hullu puurosta.

Eerietä on jälleen kolme kerrosta vaikka kynteni ovat lyhentyneet merkittävästi edellisestä otoksesta. Lakkasin vaan kolme ajattelematta sen kummemmin enkä ollenkaan huomannut katsoa, olisiko kaksi riittänyt.

Ranskispohjat syntyivät seuraavalla reseptillä: Sally Hansen Nail Rehab, Essie First Base ja Essie Sugar Daddy x2. Kärjen tein kynsivinyyleillä ja reilulla kerroksella Eerietä. Rajalle pilkutin palleroisia Licoricella vaikka aluksi meinasin jättää ne ilman, mutta laitettuani kynsitarrat raja näytti vähän alastomalta. Vielä peukkuun atsteekkihenkinen tarra ja muuta nämä kynnet eivät kaivanneet, olin tosi tyytyväinen.

Oletteko kokeilleet näitä tai muita vastaavia vinyylitarroja?

24 thoughts on “Eerie, otos 2

  1. Kyllä on kauniit kynnet ja jotenkin kuninkaallisen näköiset Fleur-de-lis-kuvioineen :). En malta odottaa, että posti tuo atsteekkivinyyleitä tähänkin osoitteeseen…

  2. Mistä sinä tilaat noita Picture Polish lakkoja, ja minkälaiset postikulut on, haluttais niin saada niitä :)
    MinnaK.

  3. Kyllä näin kaunista lakkaa passaa toisen ja kolmannenkin kerran katsella! Upeat kynnet ja nuo mustat pilkut on kyllä kiva lisä :) MakeItStickin vinyylitarroja oon kyllä useamman kerran jo katsonut, mutta vielä ei ole tullut tilattua.

  4. Nuo vinyylitarrat näyttävät tosi paljon nätemmiltä, kuin perinteiset kynsitarrat :) Minäkin siis kyselen, että mistäköhän niitä saa tilattua?

  5. Noita vinyylitarroja on kyllä ihan pakko saada. Ne on vaan niin hienoja! Ja Eerie on aivan uskomattoman kaunis!

    Kattelin noita oransseja kynsiä ja noita prinsessakynsiä ja muka olin varma, että kävin kommentoimassa niitä. Oon varmaan jotain sinne kirjoitellutkin ja sitten unohtanut ja sulkenut ikkunan ilman että lähetin kommenttia.. Huoh.. Hienoja ovat silti nekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *