Easy As Pie

Spin-offina maanantain postauksesta ihan tavalliset kukkadecalit ja niitit -ja kylläpä olikin mukavaa koristella pitkästä aikaa kynnet tällä tyylillä. 
Käytin aikaisemmin tosi paljon valkoisia kukkasiirtiksiä ja vähän taisin kyllästyäkin mutta kun olimme olleet erossa toisistamme jonkin aikaa, olen ihan onnessani näistä.
Cadillacquerin Easy As Pie on maukkaan, suorastaan syötävän kaunis lakka. Violetin sävy on jälleen ”denimhenkinen” ja lakassa on eri kokoisia ja sävyisiä hexejä ja neliöitä sekä pinkkejä pyöreitä glittereitä jotka erottuvat parhaiten. Pullossa. Kynsille niitä ei juuri tullut mutta se ei ihailuani laimentanut. Laimeaa sen sijaan oli harmillisen ohut koostumus ja katsoin parhaaksi laittaa alle vähän peittoa antamaan kerroksen Essencen Oh My Glitteriä (joka ei ollutkaan ihan niin peittävä kuin luulin). Easy As Pieta lakkasin kaksi kerrosta ja haukankatseeni poimi siitä huolimatta hieman läpikuultavuutta kynsillä. 
Hmph. Alle olisi tarvittu peittävämpi lakka mutta muuta kurjaa tässä lakkauksessa ei ollutkaan. Tykkään! 

Mielestäni tällaisten kaikenlaista höttöä ja värejä sisältävien lakkojen koristelu on tosi vaikeaa ja siksi en omista näitä kovin paljon. Nyt kuitenkin koin onnistumisen iloa, sillä valkoiset kukat ja pinkit niitit sopivat oikein loistavasti yhteen ja kynsistä tuli hyvin mieleiset ja ehdottomasti ”Sissit”.

Lakatessani harmittelin jo toisen kerran myymäni OPI Planks A Lotin perään, sillä se olisi varmasti ollut juuri oikean sävyinen ja riittävän pigmenttinen alle. En mukamas omista yhtään samansävyistä cremelakkaa, joten joutunen ostamaan sen uudelleen ja siitä tulee kokoelmani toinen paluumuuttaja. Ensimmäinen oli China Glazen Rendezvous With You
Täytyy kai jatkossa funtsia toisenkin kerran, kannattako joku lakka pitää vai ei, näitä ”oho, ei sittenkään olis pitäny myydä” -lakkoja alkaa muuten tupsahdella tämän tästä:)

27 thoughts on “Easy As Pie

 1. Kauniit kynnet jälleen kerran! Sissit vanhaan tapaan :D Mullekin noi lakat missä on paljon kaikkea on hirmu hankalia kun jonkinnäköistä koristetta tekis mieli laittaa, mutta sitten kynnet on kauheen sekavan oloiset. Se pitkään jarruttelikin indie-himotusten iskemistä, ei sillä että enää olisi sitä ongelmaa :D

  1. Kiitti:) Kyllä mäkin yhä passaan suurimman osan indieglitterhässäköistä mutta tällaiset ”selkeämmät”, joissa ei ole ihan hirveästi kaikkea mukana ovat kyllä tervetulleita. Ja holot, ja ja ja ….. :D

 2. Tosi kivat kynnet! Just sopivat koristelut ”höttölakalle”.. :) Mä oon pe-lot-ta-vas-ti alkanut silmittelemään Cadillacquerin valikoimia. Tääkin on niin nätti!

 3. Voi ei, mun pitää lopettaa näitten kuvien kattominen tilipäivään asti. Mun kynsilakkatilauslista/tuska kasvaa joka kerta. =S Tämäkin lakka on niin hieno.. ja tuo edellinenkin..

  1. Blogit on kyllä petollisia, mullekin putkahtaa aina kaikenlaisia ”tarpeita” niitä lukiessa. Ehkä pahimpia on ulkomaiset blogit, joissa esitellään jotain hankalasti saatavaa tai kallista, argh:D Eilen sain sentään mielenrauhan näiden osalta: http://workplaypolish.com/2014/02/24/super-sneak-peek-julieg-summer-2014-cruise-collection-and-how-the-heck-i-got-them-so-early/
   Olen kyttäillyt kuukauden päivät noita nettikaupasta ja viimein ne eilen oli tilattavissa:)

 4. Joo nää on ihan selkeästi sitä vanhempaa perus-Sissiä :D Tosi kauniit, ja erinomaisen onnistunut koristelu – mustakin noi crellyglitterit on tosi hankalia koristeltavia!

 5. Ooooo! Mahtavat :) Mullakin on just kynsillä violetteja niittejä tummanvioletin creme-lakan kaverina, aivan ihastuttavia nuo värilliset niitit (voisin vaihtaa kaikki strassini väriniitteihin, jos vaan löytys kaikki samat värit :D) <3 Tee tämmöisiä kynsiä taas lisää, JOO!!!

  1. Selailin eilen Born Pretty Storen niittejä ja sieltä löytyi aika kivasti kaiken värisiä. Ebayssa on toki myös:) Eipä munkaan tule perinteisiä strasseja käytettyä ollenkaan, olen melkein kaikki pyöreät antanut eteenpäin ja jättänyt vain sydämiä ym. jos niitä joskus tarvii. Niitit on vaan niin paljon kivempia:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *