DS – I love you

Sain alkuvuodesta testattavaksi kasan Balmain- ja Sim DS-hiustuotteita. Joukosta nousi muutama tuote ylitse muiden ja ainakin yhtä näistä nyt nähtävistä tulen varmasti ostamaan jatkossakin (eli Sokoksen hiustenhellimisviikot, täältä tullaan:))


Sim DS on korkealuokkainen kotimainen, tuoksuton kampaamotuotesarja. En tiedä, miksi aluksi suhtauduin jotenkin epäileväisesti hajustettomaan hiuskosmetiikkaan ja kuvittelin, ettei esim. tuoksuvapaa shampoo puhdista hiuksia kunnolla. Noh, olin todellakin väärässä epäilyineni, sillä sarjan tuuheuttava shampoo pesi hiukset puhtaiksi useimmiten jo yhdellä vaahdotuksella. Käytän aika reilusti muotoilutuotteita ja olen tottunut siihen, että hiukset vaativat kaksi pesukertaa, mutta DS-sarjan shampoo todella yllätti positiivisesti. Hiuksista ei kuitenkaan tullut ”narskuvia” vaan ilmavat ja hyvän tuntuiset. Aluksi oli myös vähän hassua, kun hiuksiin ei jäänyt pesun jälkeen leijumaan mitään tuoksua, mutta hajusteherkkiä ominaisuus ilahduttaa varmasti.

DS Volume Conditioner eli tuuheuttava hoitoaine silotti hapsottavat latvat kivasti jo lyhyelläkin vaikutusajalla. Mulla ei normaalisti aamusuihkussa ole ihan hirveästi aikaa odotella mitään vaikutuksia, eli mennään hoitsikka päähän-kropan pesu-huuhtelu ja pois-meiningillä. Hoitoaineen kosteutustehot riittivät kivasti. Sarjaan kuuluu vielä Intensive Moisture Mask kuiville ja vaurioituneille hiuksille, mutta sitä en ole vielä testannut. Värikäsitellyille sekä vaalennetuille hiuksille on saatavilla myös omat shampoot ja hoitoaineet.
Hoitoaine loppui käytössäni ennen shampoota 50ml pienemmän pullokoon vuoksi.


Balmainilta olen testannut aiemmin joitakin tuotteita, eli en aloittanut aivan puhtaalta pöydältä merkin kanssa. Suosin yleensä volyymia ja tuuheutta tuovia muotovaahtoja ja ikisuosikkini on IdHAIR Mé-sarjan Fiber Mousse. Balmain Volume Mousse Strong horjutti vahvasti sen asemaa tuoden hiuksiin nostetta tekemättä niitä vähääkään tahmaisiksi tai edes sen tuntuisiksi, että niissä olisi jotakin muotoilutuotetta. Fiber Moussen kanssa saa olla aika tarkkana annostelun kanssa, sillä kuituvaahdoissa vähemmän on usein enemmän. Lisäbonuksena Balmainin tuotteissa on erittäin hyvä tuoksu. Tykkään tästä ihan todella paljon ja taatusti pursottelen pullon tyhjäksi viimeiseen vaahtopisaraan saakka <3

Erilaisia hiusöljyjä olen testannut ja käyttänyt lukemattomia. Balmain Argan Moisturizing Elixir sisältää siloksaaneja -joihin en ota tässä sen enempää kantaa- ja kolmantena incissä tulee arganöljy. Tuoksu saattaa olla jonkun herkemmän nenään varsin voimakas, mutta mua se ei mitenkään häirinnyt. Ylipäätään tällaisissa tuotteissa on mielestäni usein voimakkaahkot tuoksut.
Mä pesen hiukset aamuisin ja annan niiden kuivua itsekseen mahdollisimman pitkään, koska olen surkea föönin käyttäjä. Kun hius on semikuiva, eli hetkeä ennen kuin tartun ilmakihartimeen, laitan tilkan öljyä latvoista alkaen pituuksiin. Öljy saa olla hiuksissa pari minuuttia ja sen jälkeen kuivaan ja muotoilen hiukset käytettävissä olevan ajan puitteissa. Balmainin öljy silottaa erittäin hyvin vähän haperoa latvaa (note to self: varaa kampaaja!) ja tuo kuria luonnontaipuisaan ja siitä syystä mielellään hapsottamaan pyrkiviin hiuksiin. Pieni pullo on riittoisa, eli tätä ei paljoa kulu kerralla.

 

Onko kumpikaan sarjoista teille tuttu? Priorisoitteko yleensä tuoksuttomia tuotteita?


Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä

8 thoughts on “DS – I love you

 1. Kumpikaan ei ole tuttu muuta kuin nimeltä. Enpä tiennytkään, että DS on suomalainen merkki. Vierastan hajusteettomia hiustuotteita, enkä ole tainnut koskaan sellaisia käyttääkään. Hiuksiin toivon jäävän jonkinlaisen viehkon tuoksun tuotteiden jäljiltä.

  1. Mäkin yleensä tykkään, että hiuksiin saa jäädä tuoksua ja siksi pidän esim. Moroccanoilin tuotteista kovasti. Monella on kuitenkin hajusteyliherkkyyttä tai vaikkapa sellainen työ, ettei ole toivottavaa tuoksua niin on kiva, että löytyy hyviä vaihtoehtoja:)

 2. Molemmat tuntemattomia. Mä kyllä tykkään toisinaan käyttää paljon tuoksuttomia just hiukselle ja kropalle, koska käytän muuten tuoksuja. Ainakin tuoksujen pitää olla mietoja vaikka eivät olisi tuoksuttomia, koska en halua, että ne riitelee käyttämäni tuoksun kanssa. :)

  1. Mullakin on etenkin dödöjen kanssa ehdoton kriteeeri mahdollisimman mieto tai neutraali tuoksu, koska haluan, että juuri käyttämäni tuoksu erottuu:)

  1. Tuo sarja on mulle tuttu vain jostain mainoksista. Noin ylipäätään on tosi kiva, että löytyy näitäkin vaihtoehtoja:)

 3. Ds on ihan uus tuttavuus! Balmainilta mulla on ollut pari matkakokoista tuotetta ja molemmissa on ollut mun nenään aivan liian vahva ja raskas tuoksu. Harmi, koska Balmainin pakkausdesign on musta todella viehättävä :)

  1. Mäkin tykkään pelkistetystä ulkoasusta:) Harmi, ettei tuoksu ole sulle mieleen koska itse tuotteet on kyllä hyviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *