Drunk in LOVE nails!

Bordeaux on macaulaisen (taivutinko oikein?) Nil Nailsin luomus uusimpaan collaboration-kokoelmaan. Enemmän muuten saa irti Nilin instagram-tililtä, sillä sivu on jollakin itselleni tuntemattomalla kielellä.

Tämän lakan innoittamana annoin kynsieni venyä hieman pitempään mittaan koska minusta se nyt vaan näyttää hienommalta jos punaisissa kynsissä on pituutta vähän reilummin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jellykoostumuksesta huolimatta kaksi kerrosta riitti peittämään ja onhan tämä nyt ihan tajuttoman hieno. En päässyt vertailemaan lakkaa esim. Monroen kanssa, koska olen omani laittanut eteenpäin, mutta vertailin aiemmin muutamia Picture Polishin punaisia keskenään ja myös Bordeaux on siellä. Kynsinauhoille tätä ei kannata päästä, kuten ei punaisia yleensäkään, mutta en ollut mitenkään vaikeuksissa levittämisen kanssa.

Kuvia otin lakasta koko rahan edestä ja tukin tämän postauksenkin niillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vietin pari päivää yksivärisenä kunnes keksin koristella lakan vinyyleillä. Kultainen tekstuuri on tuttu Pretty Serious Dimension X, joka on nähty täällä sen seitsemän kertaa eikä enempiä esittelyjä kaipaa:) Vinyylit What’s Up Nailsilta, hyvin toimi kunhan sain kuviosta ensin irroteltua nuo sisäosat. Ainakin jämäkän tekstuurilakan sai helposti ihan lakan omalla siveltimellä sudittua ilman sotkuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ehkä kynsistä tuli vähän jouluiset mutta ei kuitenkaan liikaa. Bordeaux ei edes kaipaisi välttämättä mitään koristeluja vaan toimii yksivärisenäkin hyvin.

picture_polish_bordeaux_5
Lakkaa on saatavilla tälläkin hetkellä CesarsShopista hintaan 15,50€.
Omani olen saanut esiteltäväksi blogissa mutta postaus ei sisällä mainoslinkkejä enkä hyödy ostoksistanne.

22 thoughts on “Drunk in LOVE nails!

 1. Voihan! Tekis mieli ihan kiroilla kun tää on NIIN kaunis ja jo ajattelin etten tarvii koska mulla on Monroe, O’Hara ja Bridget, mut hei, ketä noita nyt on ennenkään laskenut. Upea lakkaus! <3

 2. Voi vietävä, että tää on upea! Ja nuo koristelut on ihan nappiin <3. Ei voi kuin taas tuijotella :).

 3. Tosi kaunis tää Bordeaux! Mulle ei tullut yhtään joulufiilis näistä, enneminkin sellainen kuninkaallinen :)

  Ja kun kerta kysyit, niin noin se taipuu, mutta macaulainen pienellä alkukirjaimella vrt. Suomi – suomalainen :)

 4. Ooh miten kaunis lakka ja mitkä koristelut! Ihan täydellinen kokonaisuus ♥

  Jännää muuten että heti blogisi avattuani kiinnitin huomiota kynsiesi pituuteen vaikkei ero tavalliseen suuri olekaan :D

  1. Kiitos kaunis:) Mä lyhensinkin ne melkein entiselleen kun en vaan osannut olla pitempien kanssa, tökin niitä koko ajan joka paikkaan ja kaikki oli hankalaa:D

 5. Aivan upea punainen! Mun mielestä Monroe taitaa olla vähän kylmemmän sävyinen. Kynsivinyylit on nykyään mullakin enemmän käytössä, pitää kai kohta tilata niitä lisää =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *