Dorothy

Mokasin postauksen ajastuksen kanssa ja tämä näkyi jo eilen illalla ainakin Inspirationissa ja RSS-syötteen kautta seuraavilla, vaikka postausta ei kuitenkaan päässyt lukemaan. Sekosin päivämäärissä ja mielestäni tänään oli vasta 14.1. :)

Picture Polishin Dorothy onnistui välttelemään minua pitkään ennen kuin viimein sain sen hankittua. Onneksi odotus palkitsi, sillä lakka on todella näyttävä, hopeisella ja pinkillä mikroglitterillä pakattu jelly.

Koostumus oli vähän paksu ja ennen seuraavaa lakkauskertaa voisin tiputtaa pulloon pari tippaa ohentajaa. Lakka levittyi kuitenkin kivasti mutta kynsinauhoilta siistiminen oli vähän tuskaa glittereiden vuoksi. Kannattaisi lakata siistimmin:) Itse lakkapohja ei punaisuudestaan huolimatta aiheuttanut ongelmia iholle joutuessaan eli se irtosi kyllä vaivatta.
Kaksi kerrosta olisi riittänyt peittämään, joten laitoin kolme, sillä halusin varmasti peittävän lakkaustuloksen. Lakka kuivui nopeasti.
Upea väri ei juuri armoa anna ja pois viilattujen paikkojen vuoksi parin lyhyemmän kynnen piilottelu on aika hyödytöntä. Jokin neutraalimpi väri ei toisi niitä näin selvästi esille. 
Siirtokuvat olivat taas tuttua schaisse-laatua ranskanmaalta. Olisipa kiva tietää, onko vielä mahdollista hankkia jostain kunnollisia hopeisia decaleja? Chez Delaneyn toimittamat ovat olleet nyt toinen toistaan surkeampia ja niinpä nämäkään eivät yllättäneet. Kuva oli taustapahviin jymähtänyt kynnelle taipumaton muovinpala. Todella rasittavaa! Kun olin saanut kaikki aseteltua kynsille, siirsin vielä vähän ensimmäisenä laittamaani kuvaa ja palautin yhden paikaltaan karanneen takaisin. Päällyslakkaa joutui laittamaan kaksi kerrosta koska reunat törröttivät muuten lakan läpi. Ihan tajutonta.

Dorothyn ikuistaminen täsmälleen oikeanlaisena kuviin oli hyvin haastavaa mutta ehkä näistä jonkinlaisen käsityksen saa. Kyseessä on todellinen kaunotar ja uniikki lakka kokoelmaani. Punaisia rakkauslakkoja ei voi olla liikaa.

Ps. syntipurkin tikkusaldo per 14.1. 54kpl ja ostolakko pitää. Näinköhän tätä jatkaisi vielä helmikuunkin?
Saan hankkia poikkeusluvalla Gina Tricotin mustavalkoglitterin jos satun sellaisen jossain näkemään mutta toistaiseksi ei ole näkynyt sitäkään:)

24 thoughts on “Dorothy

 1. Onpas kyllä kauniit kynnet! Ja Dorothy on yllätävän upean näköinen ollakseen punainen.

  Ja nuo delaneyn decalit! Argh. Tilasin itsekin onnesta ovaalina ennen joulua niitä ison kasan. Ja olipahan karmaiseva pettymys kun niitä yritti laittaa kynsilleen, juurikin taustapahviin liimautuneita kynteen tarttumattomia muoviläpysköitä. Edes ebayn halppisdecalit ei ole aiheuttaneet samanlaista raivoa, kun nuo delaneyn yksilöt. Jotka on täysin verrattavissa raivostuttavuudessaan koristeteippeihin.

  1. Harmittaa, koska ennen muinoin sieltä sai tosi hyvälaatuisia! Nyt viimeksi tilasin vain näitä kultaisia ja hopeisia ja ne on kaikki ollee pskoja:/ Eivät nyt sentään ihan vedä vertoja koristeluteipeille jotka olen jo heittänyt roskikseen:DD

 2. No pahus, mullakin oottaa tuolla Delaneyn decaleita. Harmi, että nekin on kuraa nykyään. Mutta kauniit kynnet tuli kumminkin. Eikä oo edes skittlettet :)

 3. Mä kerkesin kyllä eilen illalla lukea koko postauksen, ja vasta kommentin lähettämisvaiheessa tuli virhesivu :D Mutta kyllä noin kaunista lakkaa kestää toisenkin kerran kehua ;) Kaunis se on!

 4. Mä tilaan ainoastaan Ebaystä Kaukoidästä decalini lähinnä Jetwinsonilta ja hyvin harva decaleistani on käyttäytynyt huonosti. Kun vielä ottaa huomioon, että hinta on ihan naurettava, ei edes haittaa vaikka joku sortti olisikin huono. Senhän huomaa yleensä jo ennen decalin lätkäämistä kynnelle, että se ei tule käyttäytymään nätisti. Niinpä en ole yhtään lakkaustakaan päässyt tölvimään huonon decalin takia. Miksi maksaa sonnasta jos parempaa saa halvalla? (vanhan kansan viisaus :D )
  t. Nunnuli
  ps. Inkiväärin tavoin kuvasi lakasta aiheuttaa tahtoo-tuntemuksia enenevässä määrin. Erittäin kaunista lakkaa ja kauniit kynnet.

  1. Täytyypi taas kääntyä ebayn puoleen. Mulla oli siellä hyvä myyjä mutta lie kadonnut kun ei ole näkynyt aikoihin…ja silläkään ei ollut hopeisia:/
   Dorothy oli mulla kynsillä viisi päivää. Hyvin kesti mutta kärjistä vähän alkoi repsottaa kuten jellyillä on tapana joskus tehdä:)

 5. Ihanan pirteä lakka näin keskelle talvea :) minulle tulee mieleen tuosta raikas vadelma. Kauniit decalit taas (: vaikka olivatkin hankalia laittaa..

 6. Wau, upean oloinen lakka! <3 Ja kauniit kynnet!

  Hei koska tuut karsimaan mun lakkoja?? Mä en kestä. Pää repee. Ahdistaa. Harlowilta on tulossa Femme Fatalen re-stockista 8 lakkaa. eBaystä tilasin 4 Chinan Sea Goddess kokoelman lakkaa. Samoin 7 Gwen Stefani kokoelman lakkaa. Keittiön pöydällä makaa myös avaamaton SETTI Kikon hiekkoja. Puhumattakaan kirppis-ostoksista. Sitten… Laskin että pelkästään KOKEILEMATTOMIA OPIn lakkoja on 48. Siis neljäkymmentäkahdeksan. About saman verran Chinoja. Sitten vielä indiet, Color Clubit, Essiet… yms. Ja lakat joilla olen jo joskus lakannut.

  Kamalaa. Olen hamsteri.

  1. Ole sanaton:D Mutta jos tosissaan haluat keventää ”taakkaa” niin mehän voitais Emman kanssa tehdä tehoisku sun varastoihin, sillä on karsiminen paljon paremmin hallussa kuin mulla. Miltä kuulostaisi? Vähän Kirsi ja himoshoppaajat-tyyliin:D

  2. :D Joo! En mä kerkee lakata millään ja lisää tulee aina vaan. -.- Sumplitaan aikatauluja, mutta tulkaa, pelastakaa minut lakkojen ylikansoitukselta! :P

  1. Harlow&co:lta on suurin osa, napsin niitä sieltä sitä mukaa kun sattuu olemaan varastossa ja tulee tehtyä tilausta tai osallistuttua johonkin kimppaan. Usein joku on loppu niin on vähän tuurista kiinni mitä sattuu saamaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *