Divinity-fail

Mä sain tässä jonkin aika sitten kommentin -ja on niitä tullut aiemminkin- jossa ihmeteltiin, miten voin onnistua aina. No, en onnistu aina, ja tänään nähtävä lakkaus on siitä hyvä ja tarpeellinen muistutus. Myös mulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä olisin oikeasti halunnut jättää nämä kokonaan julkaisematta. Vaan on kynsissä hyviäkin puolia: käyttämäni Emmalta saatu Glam Polishin Divinity on kyllä varsin hieno lakka. Lisäksi lakkaus oli kokonaisuutena ihan toimiva, kunhan sitä vain tarkasteli tarpeeksi kaukaa, esim. muutaman metrin päästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En halunnut tolkutonta määrää glitteriä kynsille, joten lakkauksen pohjana on kerros Kikon 379:ä ja Divinityä on kaksi ohutta kerrosta.
Leimauksessa käytin Konadin vaaleansinistä ja vaaleaa lilaa, sekä Über Chicin laattaa 1-03.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaikki mahdollisuudet onnistumiseen oli olemassa mutta leimaus levähti tosi rumasti jo työvaiheessa ja viimeistelin sen vielä päällyslakalla. Lähikuva, jos ette muuten usko:)

OLYMPUS DIGITAL CAMER
Vaan saatiinpa pitkästä aikaa fail-kategorian allekin matskua. Arvatkaapa muuten, mikä oli viime vuoden luetuin postaus täällä? Jep, se oli Sunnuntailiitteen kauhugalleria, jota lukiessa pupillit oli lähellä nyrjähtää. Naurattaa ja oksettaa noita kuvia katsellessa, mutta kuten kirjoitin, se varmasti luo toivoa aloitteleville harrastajille.

Letkeää viikkistä!

23 thoughts on “Divinity-fail

 1. Kamalaa, että tuo kauhugalleria on ollut sun viime vuoden luetuin postaus. Mä en varmaan ikinä uskalla tehdä tollaista postausta ja olenkin poistanut melkein kaikki kamalat kynsikuvat tietokoneelta. Tämä lakkaus on kyllä nätti, vaikka leimat onkin vähän levähtäneet :)

 2. Iiiihana lakka. Ja jos noi on sun fail-kynnet, joita et meinannut julkaistakaan, niin taidanpa mennä perumaan pari mun postausta saman tien. Thnxbye…

  1. No tää on tätä itsekriittisyyttä johon jokainen välillä syyllistyy. Mua vaan otti päähän kun pilasin potentiaalisesti kivan lakkauksen:)

 3. Nyt kyllä valitat turhasta! Loukkaus meitä ei-niin-taitavia kohtaa tommone tyhjä nipotus. Iha niinko kaikki hoikat jotka lihaville ystävilleen valittaa dietin tarvetta. Järki kätee…

  1. Tarkoitus ei ollut loukata ketään, mutta kyllähän nuo leimaukset aika lailla levisi ja se tietenkin harmitti. Mä en pitkään aikaan ole juuri tästä syystä enää käynyt läpi kaikkia virheitä, joita mun mielestä lakkauksessa on, koska tiedän, että muut eivät näe niitä samalla tavalla ja saattavat tietenkin pitää sitä turhana nipottamisena. Eli näin, en halunnut että kukaan tästä mielensä pahoittaa:)

 4. Mä yks päivä lukaisin blogiani läpi alkuajoilta asti.. Huhhuuuu… Joku pieni osa minussa haluaisi ne kirjoitukset poistaa eetteristä, mutta sitten taas ne ovat oikein hyvä esimerkki siitä miten ihminen kehittyy. Ja juuri tuon kehityksen myötä tällaiset lakkaukset itse luokittelee siihen fail-osastoon. Moni ei näe näissä mitään vikaa (esim.minusta nämä on hienot), mutta voin samaistua siihen tunteeseen, kun ei vain ole tyytyväinen. Ja siihen voi vaikuttaa hyvinkin pieni asia.

  Tajusin muuten, etten omista yhtäkään Glam Polishin lakkaa. MIKSI?!

  1. Arvaa, onko mun tehnyt monesti mieli vaan vaihvihkaa hukata vaikka ekan vuoden postaukset:D Mutta sitten olen ajatellut, että kaikilla on sama juttu ja onhan se kiinnostavaa itsekin seurata, miten on kehittynyt. En mä sitten kuitenkaan ole raaskinut poistaa mitään.

   Siis mitä, ei YHTÄÄN Glam Polishia?! :o :o

 5. Ilman leimojen leviämistä nää kynnet olis kyllä olleet mielestäni upeat – ja ovat nytkin, kun katsoo tarpeeksi kaukaa, kuten sanoit :-)
  Mä luulen, että lähes puolet mun lakkauksistani on lähinnä sitä teikäläisen kauhugalleriakategoriaa. Aina joskus vahingossa onnistun – lähinnä silloin, jos olen tehnyt copycatit jonkun toisen designista tai ainakin pohjana on jonkun muun valitsemat värit.

  1. Mäkin olisin tykännyt näistä tosi paljon ilman tuota suttaamista. Ihmettelen, että jatkoin vaan päällyslakan levittämistä vaikka näin, että ne leviää ja kiroilin mielessäni että nyt nää menee pilalle:D Ei kyllä järki paljon päätä jne.
   Munkin mieleisimpiä lakkauksia on usein ne, jotka olen kopioinut joltain:D Esim. maanantain postauksessa tulee ulos lakkaus, josta tykkäsin hirveästi mutta idea on kopsattu suoraan ja väritkin melkein.

 6. Siis nyt jotan rajaa tämän itsekritiikin kanssa! :D Mun mielestä nämä on todella kauniit, enkä edes tutkailemalla löydä näistä mitään negatiivista sanottavaa! Ihan tosi, mä ainakin ihastuin tähän lakkaukseen todella pahasti ♥♥

 7. Tässä just näkee sen, että lakkaaja on itsensä pahin kriitikko :). Nää on tosi nätit kynnet ja lakka on ihan huikean kaunis! Leimaukset on tosiaan vähän levinneet, mutta sitä sattuu aina välillä. Sulla on kyllä yleensä aivan ensiluokkaista leimausjälkeä, joten siinä mielessä nää on ehkä sellaset semifail-kynnet :). Joka tapauksessa tosi hieno lakkaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *