Discotähtöset

Tutussa kynsiporukassa viime aikoina lievää kohinaa aiheuttanut Butter Londonin Disco Biscuit kotiutui minullekin Candy Shopin -40% alennuksen houkuttelemana. Toimitus oli nopea ja lakka tuli kauniisti pakattuna eli hyvin miellyttävä ostokokemus kaiken kaikkiaan. Kykenin jopa pidättäytymään tässä yhdessä ja ainoassa lakassa.

Discokeksi on jellylakka joten laitoin alle peittävyyttä antamaan kerroksen Essencen Ultimate Pinkiä.
Disco Biscuitia laitoin kaksi kerrosta, päälle pikakuivattajan sekä metallisten tähtien päälle vielä kerroksen päällyslakkaa. Tähdet jäivät pikkuisen törröttämään ja saatanpa laittaa vielä yhden päällyslakkakerroksen.

Disco Biscuit kuivuu puolikiiltäväksi, vähän röpelöiseksi pinnaltaan ja senkin vuoksi lakkakerrokset tulevat tarpeeseen. Minä näet odotin netistä ihailemieni kuvien perusteella upeaa kiiltoa ja kimallusta mutta efekti jäi pikkuisen laimeaksi. Lakka on upeampi pullossa.
Laatu on ihan ok, kuivuu hyvin mutta vähän jättää toivomisen varaa levittyvyydessä, kynsinauhoilta sai putsailla hiukan sinne karannutta lakkaa.

Oma vaatimustaso on varmaankin aika korkealla mutta mitään ooh-ilmiötä lakka ei aiheuttanut:)

Kauniit kynnet näistä kuitenkin mielestäni tuli, en missään tapauksessa halua kuulostaa valittajalta mutta en myöskään halua luoda epärealistisia odotuksia kenellekään;) Swatch-kuvat tästä lakasta näet saattavat asettaa odotukset korkealle.

Koristelupuolen jätin simppeliksi eli lätkin kynsille vain metallisia tähtiniittejä tai mitä nuo nyt ovatkaan.

OPI Natural Nail Base Coat
Butter London Disco Biscuit
Inm OTD-pikakuivattaja
Essence Ultimate Pink
Rimmel Pro Super Wear Topcoat
Metalliset koristetähdet ebay

Löytyykö teiltä näitä Butter Londonin lakkoja ja mitä olette niistä pitäneet?

EDIT: korjattu otsikon typo. Koskahan mä opin oikolukemaan näitä postauksia? :DD
EDIT 2: se ei näköjään korjaannu linkkiin. Sorry :DDD

26 thoughts on “Discotähtöset

  1. Löysin ite ebaysta kohtuu edullisen myyjän joka myy 300 kpl näitä niin ei ihan heti lopu kesken. :D En oo siis noita muita kuvioita säästellyt vaan heitellyt menemään. Mutta huomasin kanssa ettei nämä mene miksikään vaikka kynsilakanpoistoaineessa lilluttelee.

  2. Yhyy, mun paketissa oli vain ehkä 50kpl joten on olemassa suuri riski, että loppuvat. Tuli jo testattua tuo asetonissa liottelu kun tunaroin vähän näitä kiinnittäessäni;)

 1. Tähtiniitit näyttävät todellakin hyvältä! Olen hyvin tyytyväinen lisättyäni ne sittenkin tilaukseen joka on matkalla luokseni maailmalta :) Nämä kynnet nähtyäni harmittaisi vietävästi jos olisin jättänyt ne pois ;)

 2. Ei korjaanu linkkiin ei, itsekin muutamaa postauksen linkkiä häpeilen ;D Vallan ihania nuo tähtöset! Täältä saa aina uusia himotuksen kohteita :D

 3. Nää näyttää tosi kivalta! Tosin helpottava tieto ettei se nyt ihan NIIN ihmeellinen olekaan, esim. Scrangien swatchien perusteella olisin odottanut jotain ihan järjetöntä ilotulitusta..

  Mulla on Butter Londonin aluslakka (nail foundation) ja pari värilakkaakin on ollut, joista olen sittemmin luopunut.. Nyt tuota Candy shopin valikoimaa katsellessani en yhtään tajua miksi o.O

  1. Tää lakka pitäisi varmaan kuvata ulkona kesällä auringonvalossa niin nuo siniset hippuset tulisivat kunnolla näkyviin. Odotin kans jotain mahtavampaa, eihän tää nyt huono ole mutta vähän laimea efekti odotuksiin nähden.

   Mulla jäi pari lakkaa polttelemaan mutta kaikkea ei voi saada -mikä on tietenkin tosi väärin;)

 4. Hmm, vaikuttaisi, että OPI I’m All Ears on ainakin mulle mieluisampi vaihtoehto. Meinasin ihan vaan kiinnostuksen takia tilata tänkin, mutta pakkohan se oli todeta, etten tee kahdella lähes samanlaisella lakalla mitään.
  Nätti on siis tämäkin ja nyt mee tilaamaan niittejä. Heippa! ;)

 5. Hehee, minulla on hieno vaikutus diskokeksien leviämiseen. Sääli, ettei sytyttänyt sua pahemmin sitten enää kynsillä, mutta onhan se herkku. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *