Dirty Springwash – nyt on raikasta!

Käykö teillekin joskus niin, että tuoksu, johon alkuun ihastuitte alkaa ajan myötä käytössä tympiä?
Mulle käy ja siksi en mielelläni osta suihkutuotteita kovin suurissa pulloissa. On kuitenkin joitakin poikkeuksia sääntöön ja yksi niistä tulee tässä!


LUSH Dirty Springwash -suihkugeeliä olen käyttänyt useamman pullon ja siitä huolimatta mä tykkään tästä edelleen ihan tosi paljon. Lähes tajunnanräjäyttävän raikas tuoksu sopii myös miehelle ja koko perheen käyttöön.


Paksu geeli on riittoisaa ja vaahtoaa sopivasti. Mä tykkään myös ärtsyn turkoosista väristä, vaikea olisi kuvitellakaan tätä suihkaria muun värisenä ^_^


Tuoksu muodostuu vihermintusta ja mentholista. Olen todennut, että siedän pisimpään mahdollisimman raikkaita ja yksinkertaisia tuoksuja ilman turhaa kikkailua ja siihen tarpeeseen Dirty Springwash vastaa mainiosti.


Dirty-tuoteperheestä löytyvät myös unisex-parfyymi ja vartalotuoksu extrafreesausta kaipaaville. Nämä ovat jo sen verran maskuliinisia, että ilahduttanevat perheen miesväkeä enemmän.

Mä olisin halunnut kirjoittaa, että etenkin kuuman päivän jälkeen Dirty Springwashilla peseytyminen on erityisen nautinnollista, mutta valitettavasti yhtään hellepäivää ei ole sattunut tänä kesänä kohdalle. En tykkää kauhean kuumasta, mutta kieltämättä muutama tosi lämmin päivä olisi ihan tervetullutta vaihtelua.
Jospa ensi viikolla?


Suihkugeeli saatu pr-näytteenä

10 thoughts on “Dirty Springwash – nyt on raikasta!

 1. Luin ensin Dirty Dishwash…;)
  Mäkin mieluiten ostan suihkusaippuat pienemmissä pulloissa, ettei tule tuoksun suhteen tylsistymistä tai muutenkaan. Yleensä meillä ukkeli tykkään niistä äkläkämmistä tuoksuista ja minä hillitymmistä;)
  Kauan kaivattu aurinko alkoi näyttäytyä vasta lomani viime metreillä. Hieman olen katkera, vaikken hellettä kaipaakaan, mutta valoa sitäkin enemmän;)

  1. Tää kesä ei varsinaisesti ole lomalaisia suosinut ainakaan täällä kotimaassa. Meillä on ollut YKSI hellepäivä koko kesänä:D
   No, aina ei voi voittaa ja toivotaan parempia lomasäitä ensi kesäksi.

 2. Mun lemppari LUSHin suihkareista on ihana The Comforter, en usko kyllästyväni siihen koskaan. Mutta tääkin pitäisi kyllä ehdottomasti testata!

  1. Mulle kävi sen kanssa juuri niin, että aluksi se oli ihana, mutta sitten kyllästyin:D Ymmärrän kyllä hyvin, että moni siitä tykkää, onhan se marjaisuudessaan ihan omaa luokkaansa:)

  1. Nyt kun olen käyttänyt tota isoa pulloa, niin en oikeastaan kaipaa muuta kuin PUMPPUA. Se olisi todella kätevä lisä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *