Dementikko rakastaa minttulakkoja

Kovin on meikäläisellä lyhyt lähimuisti. Ei tästä nyt kauaakaan ole, kun huomasin, että minttulakan päälle ei kannata laittaa valkoisia koristeluja.
Ja mitä teinkään taas?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kas, siinähän on minttulakka valkoisilla koristeluilla:)

Tällä kertaa käyttämäni minttu, Essie Blossom Dandy, on sentään vähän tummempi ja kukat pitsikiehkuroineen erottuvat hieman paremmin. Blossom Dandy on ainoa kevätkokoelmasta hankkimani lakka, sillä vaikka ensialkuun kuvittelin tarvitsevani koko kokoelman, tulin järkiini ja tarkan karsinnan kautta ostin vain tämän yhden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaaleaksi pastellilakaksi Blossom Dandy peitti hämmästyttävän hyvin ja pärjäsin helposti kahdella kerroksella. Käytössäni tosin oli leveäsutinen versio jota tekee taas mieli ylistää, kun on lakkaillut jonkin verran China Glazen luiruilla sudeilla. Jos olisin hirmuvaltias ja saisin määrätä yhden ja saman sudin kaikkiin maailman lakkapulloihin, se olisi varmasti Essien EU-suti. OPInkin sivellin on ihan hyvä, mutta se on joskus vähän turhan suuri kapeille kynsilleni enkä tahdo saada etenkään kynnen tyvestä aina siistiä.

Kas näin harhauduin taas aiheesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nimettömässä on kerros A Enkun Excaliburia ja kaksi ohutta kerrosta ihastuttavaa CbL:n Man In The Mirroria, joka on yksi lempilakkojani aksenttikynsissä. Jopa niin, että kierrätin osittain tätä lakkausta ja pari päivää näitä kynsiä pällisteltyäni poistin vain Blossom Dandyn ja lakkasin nimetöntä lukuunottamatta muut kynnet uudelleen. Kimaltelevan Swarovskin keräsin tietenkin visusti talteen.

essie_blossom_dandy_4

Joihinkin koristeutyyleihin ei vaan kyllästy. Aurinkoista viikonloppua!

30 thoughts on “Dementikko rakastaa minttulakkoja

 1. Hyvinhän nuo koristelut näkyy. :) Mäkin meinasin laittaa Blossom Dandyn päälle valkoisia kukkasiirtiksiä, mutta laitoinkin sitten mustia. :D Nimettömässä taisi olla Ginan glitteri tuon Essien päällä, mutta muuten tuli aika samanlaiset kynnet näköjään. :D

  1. Näkyy ne sentään paremmin kuin se edellinen yriys mutta yritän nyt takoa päähäni, että ensi kerralla jotain muuta:) Valkoinen ja minttu on kyllä tosi kiva yhdistelmä esim. pukeutumisessa ja sitä näköjään tulee tuotua väkisin kynsillekin:)

 2. Oi, mirten kauniit! Mie vielä pähkäilen tuon loppukokoelman kanssa, pari siellä houkuttais, mutta tämä oli niistä se pakkohankinta :)

  1. Ottaisin kyllä itekin loppukokoelman mielelläni vastaan jos se jostain tipahtaisi mutta en nyt raaski ostaa mitään. Berrysävyinen Flowerista jäi vähän mietityttämään ja sen kohdalla arvoin tosi pitkään mutta jätin kuitenkin.

 3. Eikä miten täydelliset kynnet! Minttua, hopeaa, kimallusta, mikä voisi olla ihanampaa! Valkoiset koristelut toimii kyllä mun mielestä erinomaisesti näissä. Harmittaa, kun en ole vieläkään saanut Blossom Dandya hankittua – luulin, etten halua sitä, kun sitä olisi lähikaupasta saanut, ja erehdykseni tajuttuani en ole löytänyt sitä mistään. Täytynee nöyrtyä tilaamaan, pakkohan tuo on saada :)

  1. Kiitos Helmi!
   Minäkin katselin kaupoissa, että tämä taisi olla kokoelman suosituin sävy kun se oli useimmista myyntitelineistä loppu.

  1. Tässä ne sentään erottuu mutta tein aiemmin yhdet, joissa esim. ulkona päivänvalossa ei näkynyt juuri muuta kuin sinne tänne sirottelemani glitterit:D

 4. En ole koskaan pitänyt pastelliväreistä, enkä siksi omista yhtään minttulakkaa, mutta mutta… Tämä on kyllä niin nätti, että jopa harkitsen. Todennäköisesti harkitsen niin kauan, että sitä ei enää saa. Niin on käynyt monen lakan kohdalla :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *