Delush Polish Spring Awakening Collection

Tänään vuorossa swatch-kuvat Delush Polishin Spring Awakening-kokoelmasta.

Kaikkien lakkojen alla on kerros G&G Stuck On Blu! -aluslakkaa ja päällä 1-2 kerrosta HK Girliä mahdollisimman tasaisen ja kiiltävän pinnan takaamiseksi. Niissä lakoissa, joissa ei ole isompia glittereitä, yksikin kerros riittäisi. Isommat glitterit jäävät helposti törröttämään ja ainakin minulla on silloin tapana räpeltää kynsiä mikä on vähän huono tapa.

Kokoelma oli laadultaan kauttaaltaan tasainen ja hyvälaatuinen. Vaaleat on lakattu valkoisen tai vaalean lakan päälle paremman peittävyyden vuoksi.

Destined For Grapeness, 2 kerrosta. Levittyy kivasti ja glitterit tasoittuvat hyvin kynnelle. Niitä ei tarvitse kalastella pullosta. Todella sievä vaaleanlila aavistuksen erottuvalla pinkillä shiftillä. Crellypohjassa on valkoisia ja liloja isoja hexejä sekä pienempiä pinkkejä ja sinisiä ja ripaus hologlitteriä.

Wanna Dance With Some Bunny. Valkopohjainen crelly, jossa on erottuvimpana neonpinkkejä sydämiä, mintunvärisiä pyöreitä mattaglittereitä, keltaisia isoja hexejä, neonvihreitä ja oransseja neliöglittereitä ja sinistä hologlitteriä. Oikea sirkuslakka siis :) Alla kaksi kerrosta valkoista lakkaa ja kerros WDWSB:a. Neonväriset partikkelit tulevat parhaiten näkyviinkin kun alla on puhtaanvalkoinen lakka.

Ensin näytti, että Basket Casen glitterit olivat asettautuneet tiukasti pullon kyljelle kiinni mutta niitä tuli kuitenkin oikein hyvin ja tasaisesti kynsille. Lakasta tulee mieleen jonkun sadun paratiisilinnun muna:) Vaaleassa crellypohjassa on neonvihreää, sinistä, punaista ja keltaista neliötä ja ainakin punaista pienempää glitterhitulaa. Alla on peittävä kerros valkoista lakkaa ja päällä yksi kerros Basket Casea. Aivan mahdottoman söpö, vaikka en pullon päältä katsoen pitänyt lakkaa niin erikoisena mutta kynsillä se olikin tosi suloinen.

Medusa’s Verde on shimmerinen keväänvihreä crelly, jossa on isompia kullanvärisiä pyöreitä glittereitä sekä pienempää vihreää ja kuparinväristä hex-glitteriä. Lakka levittyi hyvin ja glitteriä levisi kynnelle tasaisen vaivattomasti. 2 paksua kerrosta.

You Blue Me Awayssa on hieman paksumpi koostumus kuin Medusa’s Verdessä mutta sama shimmer toistuu myös tässä. Isoimpia oransseja ja purppuranpunaisia hex-glittereitä sai hieman asetella mutta pienemmät siniset, pinkit, vihreät ja vaaleankeltaiset tasoittuivat helposti. Kuvia ottaessani huomasin, että glitterit erottuvat tosi huonosti niissä koska lampuista tulee heijastuksia, luonnossa ne näkyvät sentään paremmin mutta väriensä vuoksi jonkin verran hukkuvat kuitenkin lakan värin joukkoon. 3 ohutta kerrosta.

Fleur De Pechen koostumus noudattelee samaa shimmeristä linjaa kuin Medusa’s Verde ja You Blue Me Away. Tässä persikkaisessa lakassa shimmer on kultaista eikä kovin erottuvaa kynsillä. Suurimmat hex-glitterit ovat kirsikanpunaisia ja pienemmät neonpinkkejä, kuparinvärisiä ja vihreitä hologlittereitä. Laitoin tähänkin vaalean lakan alle, Color Clubin Poetic Hues on melko lähellä ja päälle kaksi ohutta kerrosta Fleur De Pecheä. Kuten yleensäkin persikka-koralli-värimaailman lakat, tämä sopi aika huonosti ihonväriini. Sääli, koska kesällä etenkin olisi kiva käyttää tällaisia lakkoja.

Olin etukäteen varma, että vaalean lila Destined For Grapeness on suosikkini mutta olin väärässä, kaikkein kivoin kynsillä olikin Basket Case ja DFG jäi hyvänä kakkosena hopeasijalle. Lakassa on vähän samaa henkeä kuin KBShimmerin Iris My Casessa ja siksi pidin sitä ennakkosuosikkina. Joskus on kiva yllättyä:)

Mikä sinun suosikkisi on? 

Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä, eli en hyödy klikkailuista tai ostoksista.

22 thoughts on “Delush Polish Spring Awakening Collection

  1. Wanna Dance With Some Bunny!! Ehdoton suosikki! Kun nyt vielä saisin sen kunnollisen valkoisen lakan niin heti hankkisin tämänkin! Jostain syystä mistään ei enää löydy Ginan valkoista…;)
    Tuo Destined For Grapeness näyttää myös tosi kivalta =)

    1. Eikö nettikaupassakaan ole? Liikkeissä tosiaan ei ole näkynyt, mäkin tajusin että mun varastot hupenee koska valkoista kuluu ihan hulluna nykyään :o

    1. Noinkin siis voi käydä:) Tää oli kyllä silleen kiva kokoelma, että lakat oli aika tasaväkisiä keskenään, yleensä joukosta nousee aina joku ylitse muiden ja sitten taas joku on ei-missään-tapauksessa-luokkaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *