Delush Polish Downtown A-List Collection

CesarsShop avasi rohkeasti pelin ottamalla ensimmäisenä nettikauppana Suomessa myyntiin indielakkoja. Tähän asti lakkoja on tilailtu ulkomailta milloin mistäkin ja kyttäilty yötä myöten restockeja ja kokoelmien julkaisuja joten meille indie-faneille tämä oli ilouutinen. Merkkejä on tulossa lisää mutta ensimmäisenä rantautui Delush Polish, josta sain swatchattavaksi Downtown A-List -kokoelmaan kuuluvat 9 lakkaa. 
Kaikissa lakoissa on päällyslakkana Glisten&Glow HK Girl Top Coat, johon palaan tarkemmin lakkaesittelyjen jälkeen.
Forever Young on cremepohjainen, punaisia sydänglittereitä sekä mintunväristä ja iridescent-glitteriä sisältävä lakka. Lakkasin yhden kerroksen valkoisen lakan päälle saadakseni huolitellumman lopputuloksen. Glitteriä tuli sopivasti kynsille eikä niitä tarvinut kalastella pullosta. 
Päällyslakkaa kaksi kerrosta. 

Free Mr. Bates, sininen shimmer, jossa on erivärisiä neliö- ja salmiakkiglittereitä. 
Lakka on paksua ja peittää kahdella kerroksella tasottuen hyvin, joten yksi kerros päällyslakkaa riittää. 
Lisäsin lakan joukkoon hieman ohentajaa, sillä glitterit pyrkivät paakkuuntumaan.
Lady Sybling on vihreä shimmer, joka peittää myös kahdella kerroksella. Tämä, kuten Free Mr. Bateskin, kuivuu nopeasti ja koostumus on paksua. Kaksi kerrosta päällyslakkaa.
Ohensin tätäkin hieman, sillä muuten glitterit pyrkivät kasautumaan.

Lord Earl Grey, armyvihreä shimmer, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. 
Koostumus on paksua mutta lakka levittyy kuitenkin hyvin kuivuen satiinipintaiseksi. 
Kuvassa on yksi kerros päällyslakkaa.
Mary Quite Contrary on sievä vaaleanharmaa creme/crelly, jossa on erimuotoisia sinisiä ja vaaleankeltaisia glittereitä. Tässä on muihin kokoelman glitterlakkoihin verrattuna ohuempi ja vähäglitterisempi koostumus. 
Lakka peitti kahdella kerroksella ja kaksi päällyslakkakerrosta tasoitti pinnan. 
O’Brien’s Revenge, kuparinpunainen shimmer, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu satiinipintaiseksi. 
Siveltimen jäljet tasottuvat kivasti mutta lisäsin tähänkin kerroksen päällyslakkaa.

The Loyal Mrs. Bates on henkilökohtainen suosikkini kokoelmasta ja lakkasin sen Lord Earl Greyn päälle. Kuvassa lakkaa on vain yksi kerros, eli se on todella tiheää eikä glittereitä tarvitse kalastella pullosta. Tällä saisi yksistään peittävän tuloksen 3-4 kerroksella. Mukana on vaikka mitä; sydämiä, hexejä, microglitteriä ja vaikka mitä hololla ja ilman. Glitterharakan päiväuni:)

Treacherous Thomas peitti myös kahdella kerroksella. Lakassa on kultaista ja punaista hex-glitteriä eri kokoisena, kultaisia neliöitä ja vielä vihreää salmiakkiglitteriä. 
Kahdesta päällyslakkakerroksesta huolimatta lakka jäi hieman mattaisen oloiseksi. 

Unlucky Edith on kaunis, taivaansininen creme/crelly, jossa on Mary Quite Contraryn kanssa samanlainen koostumus. Lakka peitti kahdella kerroksella. 
Keltaista ja sinistä hex-glitteriä on sen verran harvemmassa, että päällyslakkaa riitti yksi kerros.
Niin ikään indiepuolelta on kotoisin kuvissa käytetty päällyslakka, G&G HK Girl Top Coat. Itselleni lakka ei ollut uusi tuttavuus vaan olen ehtinyt testaamaan tuotetta yhden kokonaisen pullon verran. 

Sen Oikean (päällyslakan) löytäminen on oikeasti vaikeaa. Olen testannut lähestulkoon kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot ja tämä on kyllä paras niistä. Ei täydellinen, sillä lakka paksuuntuu hieman mutta lisäämällä (tolueenitonta) ohentajaa on käyttökelpoista loppuun asti. Sitä Oikeaa etsiessäni olen tosin käyttänyt ohessa montaa muutakin joten omani ehti olla avattuna useita kuukausia ja voi olla, että pidättäytymällä tässä yhdessä tuotteessa ja käyttämällä sen kiltisti loppuun lakka ei ehtisi jankkiintua.

Missään tapauksessa HK Girl ei paksuunnu läheskään samassa mittakaavassa kuin esim. Seche Vite.
Tämä ei myöskään kutista lakkausta, kuivuu nopeasti, jättää kauniin ja kiiltävän pinnan. Pikkulinnut laulelivat, että HK Girl ei levitä leimauksia, mutta sitä en pysty omasta puolestani varmuudella vakuuttamaan, koska en laita enää leimausten päälle pikakuivattajaa.

Delush Polishin lakkojen sekä G&G HK Girl Top Coatin hinnat 14,80€/kpl
Tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

33 thoughts on “Delush Polish Downtown A-List Collection

 1. Voisin kotiuttaa noista useammankin lakan :) Näyttää todella hyvältä :3 Etkö laita ollenkaan leimauksien päälle sitten lakkaa? :o

  1. Juu toki laitan, mutta en enää pikakuivattajaa:) Laitan värilakan päälle pikakuivattajan, sitten leimat ja lopuksi tavallisen kirkkaan lakan.

 2. Nättejä lakkoja. :) Olen aika mehuissani tästä CS:n ratkaisusta, sillä itse en ole viitsinyt tilailla indielakkoja ulkomailta asti. Kotimainen kauppa, josta tein ekan tilauksen viime viikolla, tuntuu noviisille turvalliselta vaihtoehdolta. :) Kerrotko vielä tietämättömälle, miksi ohentajan pitää olla tolueenitonta?

  1. Minustakin tämä on hieno juttu vaikka tilaan ihan sujuvasti mistä vaan mitä tahansa. Toimitusajat on kyllä suomalaisessa kaupassa ihan eri luokkaa, ei tarvi viikkokaupalla odotella.

   Tolueenitonta siksi, että lakat ovat 3-free eli eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä tai diputyyliftalaattia eikä näitä myrkkyjä kannata erikseen lakkaan lisätä. Esim. Seche Viten omassa ohentajassa, Restoressa, on tolueenia vaikka silläkin voi myös muita lakkoja ohentaa.

  1. Kiitos:) Vähän kalpeilta näyttävät mielestäni kun yleensä käytän mustaa taustaa mutta en jaksanut alkaa ottaa erikseen blogia varten kuvia erivärisellä taustalla:D

 3. Ihania nämä herkut! Hipelsin sekä tuota sinistä Free Mr. Batesia että Lady Syblingiä, mutta ostinkin sitten kolme muuta.. piakkoin näkynevät ;)
  Forever Young oli jo hyllystä loppunut…

 4. Hmm… erikoisia lakkoja kyllä ja swatchit ovat mielenkiintoista nähtävää, mutta ei sieltä taida itselle mitään välttämätöntä löytyä. O’Brien’s Revenge näyttää nyt ehkä hauskimmalta.

 5. Hellurei! Innokas kynsiamatööri kyselis täällä sellasta, että mitä ohentajaa käytät? Sopiiko seche restore ihan hyvin kaikille muidenki merkkien lakoille? Sitä ois ainaki cesarilta saatavissa, niin mahdollisesti seuraavan tilauksen yhteydessä voisin kokeilla sitä, jos siulla sattus olemaan opastusapua miulle :)

  1. Mulla on käytössä Orlyn tolueeniton ohentaja, olen tilannut sen muistaakseni Nailsuppliesilta mutta esim. ebaysta löytyy myös. Cesarsin valikoimista en löytänyt muuta kuin Restoren, joka kyllä sopii kaikille lakoille ohentajaksi, mutta sisältää tolueenia joten se ei ole paras mahdollinen. Jos haluaa suorittaa ostokset kotimaisessa verkkokaupassa, niin löysin MiMaxilta tällaisen http://www.mimax.fi/kynsilakanohennin-100ml-p-3019.html joka ei paljon maksa ja isosta pullosta riittää pitkäksi aikaa. Uskoisin, että on ihan käyttökelpoinen tuote :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *