Delphinus Delphis

Olen jo niin päässyt ulkona kuvaamisen makuun, että oikein ärsyttää jos kuvia joutuu räpsimään sisällä.
Tänään +10°C ”lämpö”tila, vaakasuoraan piiskaava kaatosade ja läpitunkematon harmaus pakottivat pysyttelemään sisätiloissa. Pöh.

Tein sitten kynnetkin vesiteeman mukaan. Pohjalle valikoitui ihana Gina Tricotin Shimmer Mint, jonka melkeinpä rankkaisin kauneimmaksi mintunväriseksi lakaksi jonka olen nähnyt -huolimatta siitä, että kilpailua tässä sarjassa ei ole kovin paljon. Lakka oli paksuhkoa koostumukseltaan mutta siihen osasin varautua jo ennakkoon Emman testailtua tätä aiemmin kynsilleen. Niinpä tiputtelin ennen lakkailusessiota pulloon muutaman tipan thinneriä joka ohensi lakan mukavasti juoksevaksi.

Kaksi kerrosta peitti riittävästi. Levittyvyys ei ollut yhtä hyvä kuin Shimmer Pinkissä mutta sitä en odottanutkaan. Luonnehtisin tätä ”ihan ookooksi” sillä tällaiset värit vaan ovat vähän haastavia.

Lakan päälle delfiini-decalit ja kärjille töpöttelin irtoglitteriä, jonka olisi tarkoitus kuvata tyrskyjä:)

Gina Tricot – Shimmer Mint

Tämä lakka on kuulemma hyvin ikävä poistaa joten tuskin maltan odottaa tuota kokemusta, etenkin irtoglitteriin yhdistettynä.

Näistä tuli jossain määrin tuijottelukynnet ja huomenna onkin aikaa tuijotella kun lähden jonottelemaan tuon vanhemman lapsukaisen kanssa terveyskeskuspäivystykseen. Meillä siis sairastetaan yhä ja hienon viikon kruunasi rikkoutunut vessanpönttö(!). Tunnelma on suorastaan käsinkosketeltavan räjähdysaltis eikä tälle oikein voi kuin nauraa (lakonisesti) sillä vaihtoehto on purskahtaa lohduttomaan itkuun:)

Mutta ostakaa ihmiset näitä Ginan lakkoja, ovat ehdottomasti parasta antia, mitä Suomessa voi kivijalkakaupoista kohtuuhinnalla hankkia <3

42 thoughts on “Delphinus Delphis

 1. Rikkoutunut vessanpönttö vie voiton mun sormesta, josta puuttuu pala :D

  Tyrskyt on hauskat! Pienestä kuvasta en ensin hoksannut, mutta ajattelin, että ”onpas kiva kuvio!”. Lähempi tarkastelu paljasti söpöt delfiinit =)

  1. No ei kyllä vie, johdat edelleen:DD Meillä vahingot on sentään vain aineellisia, ainakin toistaiseksi:)

   Onneks noi delfiinit erottuu livenä vähän paremmin mutta aika läheltä saa silti kattoa, ennen kuin huomaa mitä ne on.

 2. Oooo sä olet kyllä nyt saanut aikaiseksi jotain superupeaa! Nää on yhdet kauneimmista kynsistä vähään aikaan (tai ikinä) mitä oon nähnyt. Mun on pakko saada toi lakka ja noita decaleita!

 3. Voi ei, miten ihanat merelliset kynnet. Mulla on tällä hetkellä hassu lakkausblokki. Mulla on paljon ideoita, mutta en osaa päättää mistä alottaisin niiden toteuttamisen, enkä saa mitään tehtyä. Huoh.

  Tsemppiä vessanpöntön kanssa. Kuulostaa kamalalta. Ja pysykää terveinä.

  1. Mitä jos laittaisit kaikki idikset paperilapulle ja nostaisit perinteisellä lappuarvonnalla sieltä aina jonkun? :)

   Vessa on yhä rikki, miitti meni pienessä flunssantyngässä mutta selvisin:D

 4. Voi onpa upeat! Irtoglitter näyttää sun kynsillä aina hämmästyttävän hienolta. Onko sulla jotain mix-purkkeja vai miten käytät noita?

  1. Kiitos Sannu:) On mix-purkkeja, nämä on kaikki yhdestä purnukasta, sopii tällaiselle laiskahkolle ja epäluovahkolle glitterinkäyttäjälle:D

  1. Kiitus:) Näillä tuli oleskeltua neljä päivää kun en oo ehtinyt tekemään mitään uutta. Onneksi oli omastakin mielestä kivat niin ei tuottanut tuskaa olla:)

 5. Nää oli niin ihanat ja en voi kun ihailla tota sun kynsien mallia! VAU!

  Oli kyllä tosi kiva tavata, ehkäpä joskus uudelleen, vaikka astetta rennommissa merkeissä? :)

  1. Samat sanat täältä minun puolestani, oli kyllä äärimmäisen mukavaa tavata ihan kasvotusten ja ihan ehdottomasti olen uusinnan kannalla, vaikkapa picnicin tai minkä vaan aktiviteetin merkeissä:)))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *