Déjà Vu

Testaamattomissa lakoissa odottelee aika monta hololakkaa ja yksi aurinkoinen päivä sai kuvittelemaan, että hei, kevät on täällä ja nyt näitä voi käyttää. Se aurinkoinen päivä jäi ainoaksi laatuaan ainakin sillä ajalla, kun nämä lakat olivat kynsilläni ja jouduin turvautumaan keinovalossa ja -auringossa otettuihin kuviin. 
Jade Déjà Vu on pinkki, maltillisen lineaarisen holoefektin tarjoava lakka. Kuten monesti aiemmin olen todennut, en oikein perusta tosi voimakkaista holoista koska ne peittävät itse lakan värinkin alleen. Leimailukäytössä ne toimivat kyllä mainiosti ja siihen olen hankkinut etenkin Color Clubin holoja. 
Taisin olla kolme päivää näillä kynsillä ja toisin kuin jotkut vahvemmat holot, Jade kesti pientä kärkikulumaa lukuun ottamatta moitteettomana. Täyteen peittävyyteen vaadittiin kolme kerrosta mutta laadullisesti lakka oli kiva enkä kokenut kerrostamista ylivoimaisena.  Syntipurkissani on kaksi muutakin upeaa lakkaa samalta merkiltä ja hyvillä mielen odottelen, että pääsen lakkaamaan niillä. 

Ensimmäinen kuva on otettu päivänvalolamppujen valossa ja lopuissa lisäsin pienen lämpimämpää valoa tarjoavan lampun lightboksiin.

Kuten tavallista, koristelin holokynnet siirtokuvin. Siirtikset ovat Born Pretty Storen valikoimista ja näyttävät kyllä kivoilta mutta olivat hetkessä paikalleen jämähtävää mallia eli asettelun kanssa sai olla tarkkana. Myös päällyslakka levitti niitä hieman jos innostui sutimaan liian monta kertaa samasta kohdasta.

Nykyään tuntuu olevan ihan onnenkauppaa, millaisia decaleja saa tilatessaan eikä se ole ostopaikasta kiinni. Etenkin kultaiset ja hopeiset ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia ja nytkin luonnoksissa roikkuu postaus, jota en ole viitsinyt julkaista koska se on kirjoitettu hillittömän siirtokuvaraivon vallassa. Onneksi leimaustaitoni ovat vähän parantuneet ja uskallan entistä useammin tarttua leimausvälineisiin. Myös uudet laatat ovat lisänneet intoa oppia paremmaksi leimailijaksi. Kohdistaminen on silti ihan hiton hankalaa ja leimaus ei tule kokonaan syrjäyttämään siirtokuvatarvettani.

Kynnet ovat kyllä kovasti mieleiset ja tekijänsä näköiset eikä harmittamaan jäänyt kuin auringon loistaminen poissaolollaan. Seuraavat holohommelit paremmalla onnella:)

Siirtokuvat on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
Water decals were sent to me  for review by Born Pretty Store. Remember to use my discount code GBL91 for 10% off.

20 thoughts on “Déjà Vu

  1. Ennen sai aina Chez Delaneylta hyvälaatuisia mutta nyt viimeksi kun tilattiin, niin niissäkin oli susia joukossa etenkin metalliväreissä:/

 1. Voi ku hempeän kauniit kynnet… <3 Laitapa se siirtokuvaraivopostaus eetteriin, että saa nauraa. Sää ossaat niin nasevasti kirjottaa, että se varmasti on enemmän hyvää tuulta aiheuttava ku raivopostaus… :D

 2. Nätit kynnet, tosi kaunis tuo lakka. Tuo siirtokuva-asia on kyllä niin totta, viime viikolla piti nopeasti laittaa hopeiset siirtokuvat ja sai juuri ja juuri toiseen käteen ehjinä. :D

 3. Kauniit kynnet :) Mulla sama nuitte siirtokuvien kanssa. Juurikin eilen laitoin kynsille decalseja ja oli mennä hermot, kun ne tarttuivat sormiin ja pinsetteihin kiinni, vaikka molemmat kostutin ennen decalseihin koskemista…

 4. Voikohan siirtokuvataidoissa jotenkin taantua? Ennen siirtokuvat pelasti kaikki kiireiset lakkaushetket ja nyt taas joutuu ihan tosissaan tsemppaamaan, että viitsii niihin tarttua. Aina menee perseelleen vaikka mitä yrittäis :D MUTTA päällyslakkakin vaikuttaa siihen miten decalit käyttäytyy. GLossy Glam oli decaleiden kanssa aivan mahdoton.

  1. Joo! Siis näin siinä on täytynyt käydä koska leimailut sujuu nykyään paljon paremmin kuin decalihommat. Tai sit decalit vaan on paskoja?

 5. Upea tuo Jade, tulee heti mieleen prinsessa ruusunen tuosta sävystä. Harmi kun ei aurinko paistanut, mutta mahtava kyllä noinkin. :D Decalit ovat sopivan kokoisia, eivätkä peitä lakan kauneutta.

  1. Oli erittäin positiivinen yllätys tuo Jade ja heti kun tulee aurinkoisia päiviä, lakkaan kyllä niillä muillakin. Tänään meillä satoikin ihan reippaasti rakeita:D

 6. Tuo Jade on niin mehevä, ja nyt alkaa olla jo kunnon holokelitkin ulkona :D Omasta lakkalaatikosta löytyy viisi Jaden holoa, kun tuntuvat olevan aika hyvälaatuisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *