Deceptively Sweet

Powder Perfect on kiistatta yksi mielenkiintoisimpia lakkamerkkejä, johon olen tänä vuonna tutustunut. Lakat ovat toinen toistaan kauniimpia ja dupeja ei taatusti löydy, ainakaan minun kokoelmastani. 
Deceptively Sweet ei tee poikkeusta. Suurimmat vaikeudet kohtasin lakkaa kuvatessani, muutoin DS peitti kolmella kerroksella ja käyttäytyi mukiinmenevästi. Lakassa on todella paljon kultaista glitteriä joukossa ja se teki koostumuksen vähän ”rakeiseksi” mutta silti se levittyi ihan hyvin. En oikein voi verrata tätä tavalliseen cremelakkaankaan, koska tämä vaan on niin erilainen. 

Koristelut lakan hengen mukaisesti kultaisina, ensin siirtokuvat ja sitten niitit päälle. Sopivan yksinkertaista mutta näyttävää kynsitaidetta, juuri tämän monimutkaisempia kynsiä ei jaksa tehdäkään koska on paljon kivempi esim. maata viltillä lukemassa kirjaa.
Aika hiljaista tuntuu blogirintamallakin olevan eikä minultakaan oikein tekstiä tällä kertaa irtoa. Kerrankin pääsette vähemmällä:)

Onkos kukaan teistä hurahtanut Powder Perfecteihin?

Ps. kommentointi tähän postaukseen on valitettavasti estetty jatkuvan roskapostipommituksen vuoksi:(

20 thoughts on “Deceptively Sweet

  1. Ihana lakka ja kauniit, elegantit koristelut! Tuo lakka ei enempää kaipaakaan. Näiden kynsien innoittamana piti pistää itsellekin tilaten muutamia kultaisia siirtokuva-arkkeja, kun ”kaikkea muuta” tuntuu löytyvän varastoista vaan ei just niitä. No kohta on sitten niitäkin, niin pääsen apinoimaan:)

  2. Voe että on taas niin nättiä! Vaalean lilan ja kultaisen yhdistelmä on näköjään tosi toimiva :) mä voisin ostaa Powder Perfectiltä melkein kaiken, vaikka en oo vielä ees kokeillut niitä paria jotka mulla on :D

  3. Tosi kaunis lakka. En ole vielä hurahtanut Powder Perfectiin, mutta tämä postaus antaa kyllä hyvän sysäyksen sille tielle. Ihanat koristelutkin noissa, sopii tosi hyvin tuohon lakkaan :)

  4. Minä alan hurahtaa vähän kerrallaan. Kahdella olen lakannut ja molemmat ovat jumalaisen kauniita – neljä lisää on matkalla… :) Nämä kynnet ovat kyllä upeat!

  5. Tämä on jotenkin jännittävän näköinen lakka. Se säilyy viileän sävyisenä, vaikka siinä on kultaa. Aika ainutlaatuisen näköinen =) Ja koristelutkin ovat upeat.

    1. Kun googlettelin swatcheja, siellä oli jos jonkinlaista kuvaa, useimmissa tää toistui liian lämpimänä. Lakka on oikeasti tuollainen kylmä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *